Unika och ovanliga produkter för din katt

Om du gillar shopping för nya, innovativa och unika leksaker, produkter, möbler och hälso poster vård för din katt vän, är denna otroliga lista just för dig. Från new age och intressanta produkter till snygga vändningar på klassiska katt favoriter, det finns något för även de mest petiga av kattungar.
Katt Spa
Stimulera dina katter sinnen och tryckpunkter med denna fantastiska katt spa massager. Denna produkt har tryckplattor för försiktigt gnugga din Kittys tryckpunkter, ett tuggummi stimulator som även rengör tänderna och stora kropp stryker groomers för en helkroppsmassage. Behandla din katt kompis till denna unika produkt för bara $ 27,99.
Kitty Korner Komber
Låt din kisse naturliga gnugga instinkter att hjälpa till med grooming hand om denna underbara produkt. Anslut bara Korner Komber till alla hörn och låt din katt uppleva denna tilltalande förnimmelser av gnugga samtidigt omedvetet grooming sig. Denna produkt innehåller också två små reservoarer för att dölja katt nyp – att upprätthålla din katt uppmärksamhet. Prissatt till endast $ 5,32.
Whirley Mus Junior Cat Toy
Detta 9 tum med 8 tum med 5,5 tums leksak är ett perfekt sätt för din katt att bränna bort sin sprallig och lekfull energi. Färgglada bollar är låsta på spår, vilket gör din katt till swat, spinn och jaga bollar i timmar – utan att behöva kitty förlora eller misplacing bollen. Prissatt på bara $ 4,34.
Kitty DVD
Underhåll din katt med denna underbara DVD utformats speciellt för kattdjur. DVD innehåller bilder av gnagare, fåglar och andra rörliga föremål som kommer att underhålla och inspirera din katt att leka i timmar. Denna produkt är perfekt för de flesta någon kisse, särskilt katter som lider av separationsångest när ägarna är borta. Prissatt på bara $ 5,54.
Katt Veranda
Har du en insida katt som älskar att sitta i fönster eller längtar efter att spendera tid utomhus? Nu är han eller hon kan, med denna uppfinningsrika katt veranda. Denna otroliga produkt förlänger ditt fönster och låter din katt att njuta av alla de erfarenheter utomhus med säkerhet att vara inomhus. Anslut bara enheten till fönstret, och din kisse är redo att spendera tid utomhus. Denna produkt har också en låsbar lucka, vilket gör att du kan kontrollera åtkomsten. Prissatt till $ 110,25.
Catit Senses anteckningsblock
Detta unikt designade anteckningsblock erbjuder en stark yta för din katt att klia, och flera små hål i vilka godsaker och katt nyp kan döljas. Tillverkad med nio tjocka och sega lager av material kan detta anteckningsblock hålla upp genom de mest intensiva sessioner på repor och aktiviteterna. Prissatt till $ 19,99.
Vad väntar ni på? Hoppa på till ThatPetPlace och fylla på dessa och andra ovanliga och intressanta produkter för din katt vän.
* Alla priser baserade på de annonseras på ThatPetPlace.

Den roll som yrkesutbildningen spelar för din reptil husdjur
Hur man skapar en personlig Akvarium Bakgrund
Hur du skyddar dig från en hund Attack
Varför gör katter Purr?
Meadowood Paw Park i Zephyrhills: Zephyrhills, Florida Dog Parks
Var beredd på en Pet Emergency
Rider uppträdande på Rides Horse Trail
Hästar: Är du redo att äga en?
Hur att välja den bästa hund sängkläder för din hund
Sluta din hund äter avföring
När Älg falla från himlen

Leave a Reply