Undulat vård och utfodring

Shelter
Rostfritt stål eller pulverlackerade burar är bäst. En undulat bur bör vara tillräckligt stor för fågeln att vända, sprida sina vingar och flyga från den ena sidan till den andra. Den största bur som du har råd ska köpas. Burar finns för bra priser, särskilt på webbplatser som eBay. Breda burar är bättre än höga burar för fågeln att flyga runt. Horisontella staplar är viktiga för parakiter att kunna klättra på. Rektangulära burar bygger. De gillar inte cirkulära burar. Hus eller palats formade burar rekommenderas inte. Buren bör inte placeras i ett fönster, i direkt solljus eller i köket. Det bör vara platser där du tillbringar mycket tid och där det kommer att vara tyst och lugnt på natten. Också täcker buren vid nigth en trasa eller handduk för att förse den med fullständig darkenss. Flera sittpinnar av olika bredder är viktiga för parakiter. Trä gren och rep sittpinnar är bäst för parakiter. Sand abborre täcker, sängkläder och skydd kvalster bör inte användas. De kan orsaka hälsoproblem som fot sår och andningsproblem. Pappershanddukar eller tidningen är bäst för foder botten på buren och gör rengöringen enkel. Du tar bort dem helt enkelt och ersätta dem. Håll alla dörrar, inklusive de för maträtter säkrade stängs med twist band eller piprensare så att fågeln inte kan fly.
Viktigt: Om du planerar att ha mer än en undulat flytta dem alla till en ny bur samtidigt. Om du lägger till en ny fågel till en annan fågel (er) “bur kan orsaka territoriella tvister som fågeln eller fåglarna som redan finns kommer att tänka på buren som tillhör dem och protestera alla inkräktare på deras territorium.
Mat.
Parakiter i det vilda äter nästan ingenting, men frön. Det rekommenderas dock att i fångenskap parakiter föda kompletteras med frukt, grönsaker, pasta, fullkorn bröd och andra friska livsmedel. De bör också ges pellets som utformats speciellt för parakiter. Majoriteten av kosten bör fortfarande vara frön. Du kan köpa den förblandade undulat frön på djuraffären. Många livsmedel är inte bra för parakiter. De ska aldrig ges konserverade grönsaker, icke ekologiska produkter, avokado, aubergine, rabarber, löv potatis, löv tomat, bönor blad växt, äpple frön, alkohol, kaffe, te, choklad, tobak, aprikoskärnor, körsbär frön persika, päronkärnor, plommon frön, avokado gropar, jordnötter och grus eller grus.
Underhållning
Leksaker är viktiga för parakiter. En uttråkad undulat är en ohälsosam undulat. En mängd olika leksaker är nödvändigt för att hålla din fågel underhöll. Det är också viktigt att byta din undulat är leksaker från tid till annan, eftersom det kommer att bli uttråkad av desamma hela tiden. Den bästa metoden är att köpa olika typer och se vilka som din fågel föredrar. Begränsa dig inte till bara leksaker marknadsförs för parakiter. Många parakiter tycker om att spela med de större leksaker avsedda för papegojor också. Håll leksaker rena och trimma varje frans eller sträng från dem att fågelns tår kan fastna i.
Referenser

Trimning en iller är Tånaglar
Pudel Dog Breed
Allt om rasen: Damchi
Vanliga orsaker till att din katt inte kommer att använda kattlådan och hur man rättar till problem
En katt ägare guide till Gingivit behandling och förebyggande
Allt om rasen: Picardie Spaniel
Pet Air Travel Tips
Välja en Border Collie som husdjur
Loppor och Tick Förebyggande för din katt
Hur att skydda djur i Heat
Amherst Virginia: Pet Cemetery

Leave a Reply