Trimning ett problem hundens Nails

Medan katter och många andra djur hushåll inte behöver ständig nagelvård, hundar gör. Trimning en hunds naglar är avgörande för god hälsa. Däremot kan trimma en hunds naglar vara en svår uppgift om hunden i fråga inte är mycket samarbetsvilligt. Hundar kan dra sig undan från spiken trimmern på grund av en mängd skäl: De är rädda
De bara känner inte för det.
De känner inte bra
De tycker inte om känslan.
Oavsett orsak kan vara, hundar som kör bort eller dölja spiken trimmern är oändligt mycket svårare att brudgummen än hundar som rycker på axlarna och få det överstökat. Det finns sätt att hjälpa de svåra hundar, dock.
Associera trimmern med godsaker
När du får trimmern ut alltid en behandling i handen. Associera trimmern med något gott kommer att göra din hund inse att det inte är något att vara rädd för, och han får något ut ur affären. Det är viktigt dock att du inte ger honom en behandling när han gömmer sig. Om han inte gömmer, visa honom trimmern och omedelbart ge honom en behandling. När han äter sin behandling, lägg trimmern sig bredvid honom. Ge honom en annan behandling. Detta berättar för honom att trimmern inte kommer att göra något skadligt för honom. Den här metoden fungerar bäst för rädda hundar.
Fortsätt att försöka
Detta kan låta som sunt förnuft, men alltför många människor inte är förenlig med trimning sina hundens naglar. Gör ett åtagande att trimma din hunds naglar en gång i veckan. Även om du är hund är rädd, du måste göra det. Att vara konsekvent kan du oftast lindra din hunds rädsla (så länge du inte skadar honom av en slump med trimmern), eftersom det är berättar för honom att han få sina naglar klippta om han vill det eller inte. Och det finns inget han kan göra åt det. Men att pundet detta i din hunds tankegång, måste du vara fast. Du kan inte bara ge till honom om han går och gömmer för 20 minuter. Den här metoden fungerar bäst för hundens som verkligen inte känner för att ha sina naglar klippta.
VARNING: Om när som helst din hund visar aggressivt beteende, som att visa tänderna eller morrande, inte försöker kraftfullt trimma sina naglar. Detta kan resultera i oavsiktlig bitande (från hans sida). Om när som helst du känner att din hund är extremt orolig, rädd eller aggressiv, sedan stanna.
Nosen Teknik
Jag skulle bara råda denna metod om din hund har allvarliga rädsla problem på grund av tidigare erfarenheter med tidigare ägare, möten hund eller något som kan ha tillfogat djupa fysiska eller psykiska smärta på honom. Detta är den metod jag använder för min gula lab som slogs på tassarna som valp av hans tidigare ägare.
Denna metod är mycket enkel. Först köpa en munkorg. Se till att mynningen är tillräckligt stor för din hund. Mindre än bör användas kommer att passa, men de är mycket obehagligt för din hund, och du måste göra din hund att känna något bekvämt under sin nagel trimning. Andra sätta munkorg på din hund. Chansen finns, är din hund kommer inte att gilla nospartiet, och motstår, så gör det snabbt. Därefter måste du få din hund att fastställa. Den faktiska spik putsning del kan variera beroende på vad du föredrar och hur situationen är. Jag föredrar att lägga en del av min vikt på min hund, så han kan inte buck och kasta sin kropp runt när jag börjar trimma. Jag gör bara detta för att min hund är stor, och på grund av svårighetsgraden som tassarna misshandlades. Om du gör detta, se till att inte skada honom på något sätt. Andra kan välja att ha en annan person där med dem, för att hålla hunden och trösta honom. Detta är förmodligen det bästa valet för dig med mindre hundar. När du trimmar sina naglar, ständigt försäkra dem om att det är okej och att de är en bra pojke / flicka. Klappa dem efter varje spik du trimma. Om din hund är särskilt rädd, så sluta efter framben. Du kan göra de baktassarna senare under dagen.
Prova vilken metod du tycker är lämpligt, men se till att du är konsekvent och fast med det. Oavsett hur du trimmar din hund naglar, om du inte konsekvent och fast, så det kommer att bli svårt.
VARNING: Såga inte i Snabbsamling. Detta är blodtillförseln till spiken. Det är smärtsamt om skuren i, och det finns en hel del blod inblandade. Det kommer att göra framtida trimning sessioner som mycket värre.

Midwest Tyst Time Naturlig Pet Bed recension
Engelska angorakanin Ras profil
Profil för Palomino …Kanin!
Hur man introducerar din nya katt till andra katter i familjen
Alternativa sätt att hantera Kanin Avfall
Grymt Presenttips för hundar
Vad gör du när din hund hatar tar Baths
Franska angorakanin Ras profil
Överväganden När du väljer en Groomer för din hund
Gemensam Sötvatten och tropiska sjukdomar fisk: Symtom, orsak, behandling och förebyggande
Hur Coax en Foster katt att äta

Leave a Reply