Tre steg till en välutbildad hund

Det är ingen hemlighet eller specialiserade metod för att uppnå en väl utbildad hund. Den enda investering är din tid och ansträngning. Ge din hund bara några minuters träning varje dag kommer att ge dig år av trevlig K9 sällskap.
Utbildning eventuella beteende kan delas upp i tre grundläggande steg: 1. Lure
2 Bro
3. Belöna
Till exempel, du lär en hund att ligga ner. Du först få hans uppmärksamhet med ditt mål handen, håller behandla eller leksak. Sänk målet mellan sina främre fötterna. Hans huvud kommer att följa. Varje steg åstadkommit överbryggas följt av en belöning.
En överbryggande signalen kan vara ordet, ja, sade i en glad, upphetsad röst. Eller så kan du använda ett klickande enhet göra en särskild ljud eller ens använda en pipleksak. Ljudet ska paras ihop med en belöning så att när din hund hör att ljudet han vet belöningen är på väg, vilket gör honom använda mer kraft att lära.
Ökar delas enligt komplikation av beteende och personlighet hunden. Medan de flesta hundar kommer snabbt att följa målet i en nedre läge, andra inte. De måste belönas för mindre steg, till exempel först bara sänka huvudet, och sedan böja de främre knäna, sedan sänka den främre änden och sedan vidröra marken med bröstet och så vidare tills hela beteende har åstadkommit. Varje gång en ökning sker hunden är överbryggas och belönas. Han kommer då att försöka upprepa detta givande beteende. Den nedre läge kommer att uppnås snabbare och snabbare med färre steg mellan.
Hundar kommer alltid tenderar att upprepa något som är givande på något sätt. Om en tränare tar sig tid att analysera varför hunden beter sig på ett visst sätt kan det i slutändan omdirigeras genom de tre grundläggande stegen. Därför är det sällsynt att straff måste utnyttjas under utbildningen, när man kan börja med att öppna upp kommunikationen och låter hunden vet den andra att det har gått bra, och på så sätt lära hur roligt det är att lära sig nya beteenden.

Exotiska Hundraser – beskrivningar och egenskaper
Dog Day Afternoon
Håll Katter Av Krukväxter
Vikten av att maintaing dina hundar Vikt
Den Weird News Weekly Review, 03-07 Augusti
Cat Adoptioner i Colorado Springs, CO
Hur Hyr ett husdjur
Roliga aktiviteter för barn: hur man gör Stilts från kaffeburkar
Hur gammal är din katt?
Meadowood Paw Park i Zephyrhills: Zephyrhills, Florida Dog Parks
Frugal Pet Care: Hur kan vi minska ditt husdjur Care Kostnader

Leave a Reply