Tre Spinnande-fect Sisal lämningar Projekt

3 Spinnande-fect Sisal lämningar Projekt
Katter har en lust att klia. De kan inte hjälpa sig själva. Naturliga jägare, måste de hålla sin utrustning i form. Det finns mer att göra, naturligtvis, men om du är som de flesta av oss, du är mer intresserad av att få din favorit katt att sluta klia din nya soffa i stycken. Och det är … purr felfritt förståeligt.
Feline Friendly klösbräda
Det finns många online matta återförsäljare som säljer sisal rester till kattvänner. Inte bara är sisal en jord vänlig produkt, till skillnad från vanlig mattor sisal inte kommer att fälla, vilket gör den idealisk för katt leksaker och tillbehör.
Du hittar sisal rester för under $ 30,00 och en 10 £ låda omfattar cirka 18 kvadratmeter.
Om du är händig eller känner någon som är, kan du använda rester av plywood, sisal lämningar och din egen fantasi för att skapa en katt klösbräda att Felix kommer att älska.
Följ dessa tips för att skapa de bästa klösbräda: Gör det om 29 inches tall: Katter sträcka upp och dra ner på en klösbräda. Den perfekta höjden för klösbräda är minst hälften så lång som din katt är.
Se till att det är vingla bevis: Testa basen för hållbarhet innan du lägger din sisal rester. Om det inte är stabil, kommer din kisse inte ge det en andra repa.
Utnyttja sisal rester. Säkra rester med mattan nubb eller en häftpistol och tunga häftklamrar.
En Sisal Rester Katt Condo
Vissa katter kanske inte gillar att sträcka vertikalt för att göra sitt repa på en vanlig klösbräda. När allt är det en katt privilegium att vara petiga!
En lösning är att bygga en katt condo. Återigen använder plywood och bifoga sisal rester runt det för ett hem som kommer med början redo utomhus väggar. Om du inte är redo att investera alltför mycket i sisal kvarleva condo marknaden, kan du börja med en robust kartong.
Sisal Rester kattlådan Matta
Så du har byggt en klösbräda och du fortfarande har sisal kvarleva matrester? Ge din katt en tass-sitively smart sätt att städa upp efter att ha använt kattlådan genom att förankra större sisal kvarleva bitar bredvid kattlådan. Den sisal kattlådan matta låter kitty få i vissa friska repor och dina golv är fria från skräp spår.
Oavsett om du tackla en hemmagjord klösbräda eller prova alla 3 sisal kvarleva idéer … du kan satsa du kommer att bli kattens mjau.

Hur du vet om du är redo för en katt
Naturligtvis Befria ditt husdjur av loppor
Grundläggande Dog Grooming Equipment
Hund och katt Spara Män från Fire, Katter Dial 911, Förhindra våldtäkt mot barn
Vet Fisk i akvarium
Den uppslupen Irländsk Setter
Hund grooming tips
Rakitis hos hundar
Försäkring för din katt: Är det överkomligt?
Sweet Little Innocent Man
Cat Kuriosa: Är de farliga för din katt hälsa?

Leave a Reply