Tre raser av allergivänliga hundar

En hundras som anses allergivänliga kan vara det bästa valet om du eller någon i din familj är allergisk mot hundar. Du bör också överväga de naturliga tendenserna i varje ras för att matcha rätt ras för din livsstil. Vi kommer att diskutera i denna artikel den irländska vatten spaniel, Soft Coated Wheaten Terrier och Bedlington Terrier.
Vad är en allergivänliga hund?
De flesta experter är överens om att det inte finns någon hundras som är helt allergivänliga för alla människor. Vad gör en hund allergivänliga är det faktum att deras hår inte fäller, det finns ingen underull och de är fria från ilska eller döda hudceller.
Den irländska vattenspaniel
Om du vill ha en större hund som också är allergivänliga, då du kommer att gilla det irländska vattenspaniel. Han är en mycket trevlig hund som är aktiv och en utmärkt simmare.
Han är mycket intelligent. Han har mycket kort hår som inte fäller. Han är en utmärkt vakthund som han är väldigt beskyddande av hans familj. Hans päls är skuren varannan månad eller så och bör trimmas på en daglig basis. Om du har utrymme för honom att springa, han är en utmärkt val.
Soft Coated Wheaten Terrier
Denna avel kommer i fyra varianter. De är den traditionella irländska, Heavy irländska, engelska och amerikanska raser. Den stora skillnaden är storleken. Den Wheaten päls ska klippas varannan månad och tränas dagligen för att förhindra utslag på huden.
Han har en medelhög till hög energinivå alla hans livstid som kan vara upp till 12 år eller mer. Den Wheaten har intelligens en terrier blandades med tendenser en arbetande hund. Du måste träna honom att känna sin plats i familjen eftersom han är en naturlig ledare. Den Wheaten behöver utrymme att springa och skälla, så han är inte lämplig för lägenhetsboende. Han kommer att visa sig vara ett utmärkt komplement till din familj.
Bedlington Terrier
Av de tre allergivänliga hundar diskuteras i denna artikel, är Bedlington Terrier minsta. Han har beskrivits som att ha utseendet av ett lamm med hjärtat av ett lejon.
Hans kort päls behöver borstas flera gånger i veckan för att hålla den från trassel. Grooming bör följa en 3-4 månaders schema.
Han behöver massor av mental och fysisk träning för att förbli lycklig. Han är tillgiven och älskvärd med barn. Hans ringa storlek gör dem till en utmärkt husdjur för en lägenhet.
Dessa är bara tre raser av de många sorter av allergivänliga hundar. De har blivit mycket populära på grund av deras allergivänliga egenskaper. Som du kan se, måste de också lämplig i storlek och temperament för att passa väl in i din livsstil. Välj din nya familjemedlem noggrant och inser att han kommer att kräva mer pälsvård än de flesta hundar.

Alpacas och bovint virusdiarrévirus
Allt om rasen: Boston Terrier
Atlanta Thrashers Hockey förtjänar en chans
Hur stoppa din hunds Barking Habit
De farligaste hundar ha för husdjur
Tips om hur man sköter din hamster
Top 5 Utbildning Artiklar varje hund ägare behöver
Bästa sätt att stoppa en katt Ull sugande
Vad är knöl på min hund?
Platser till Treasure Hunt
Hur Frontline Plus för hundar dödar loppor och fästingar

Leave a Reply