Tre platser i och runt Knox County Tennessee att adoptera en katt i juni

Är du ute efter att adoptera en katt i juni för katt antagande månad? Om du bor i eller runt Knox County Tennessee, här är tre ställen som har ett bra val av katter.
Den första är den unga Williams Animal Center ligger på 3201 Division Street Knoxville Tennessee. De är öppna varje dag måndag till fredag ​​från 11:00 till 7:00, lördag från 11:00 till 5:00, och söndag från 13:00 till 5:00 Priserna för antagande varierar från $ 75,00 till $ 150,00 beroende på sådana saker som hur länge djuret har varit på skydd och djurets ålder. Antagandet Avgiften inkluderar spaying eller kastrering som görs av en personal veterinär innan djuret lämnar centrum. Det finns inga undantag på spay eller neutrum, måste detta ske innan djuret kan antas. För din bekvämlighet Young Williams Center accepterar kredit-och betalkort samt checkar, kontanter och postväxlar. Kontakta vid 865-215-6599 eller besök dem på webben på knoxpets.org. Om du letar efter den perfekta katten att anta för juni adoptera en katt månad, här är en plats för att titta.
Nästa centrum ligger i Blount County Tennessee och är en no-kill centrum. Den AnimalWorks Center ligger på 3377 Regal Drive Alcoa Tennessee, är deras telefonnummer 865-379-2227, eller besök dem på webben på animalworkstn.org. Samtliga katter testas för felin leukemi och felint immunbristvirus. Mikrochips kan implanteras i katter på begäran. Från och med den dag den här artikeln skrevs, fanns 30 katter som väntar på adoption. Ge dem ett samtal, gå besöka dem, eller kolla in dem på deras hemsida för att hitta den perfekta katten för dig. Kostnaderna varierar från djur till djur, så att du kommer att behöva kontakta dem om priser. Här finns möjlighet att införa en av sina många katter för att anta en katt månad i juni.
Nästa gång det är Anta en Pet som är en räddning organisation och är bas ur Central Veterinary Hospital i Knoxville Tennessee. Adressen är 1212 W Clinch Avenue Knoxville Tennessee 37.916 och deras telefonnummer är 865-525-1167. Med denna räddning grupp finns det en process där man måste vara godkänd för att anta ett djur. Om du blir godkänd avgiften är $ 40,00 och spay eller kastrera ett möte måste ställas in. Du kan besöka dem på sjukhuset eller online centralvethospital att se adoptable djuren. Juni är adoptera en katt månad, och här är ett mycket bra grupp att kolla med att få den perfekta katten.
Således, om du letar efter ett nytt tillägg till ditt hem (en som spinner som) börjar med att titta på en av dessa tre platser.
Källa (er): knoxpets.org April 23, 2009
animalworkstn.org April 23, 2009
centralvethospital April 23, 2009
adoptapet April 23, 2009

Hur man sparar pengar på Hundmat
Jag kommer inte bära päls Eftersom. . .
Top Five Bästa Dirty Jobs Episoder genom tiderna
Detaljerad Training Guide för hundägare som vill lära sina husdjur teckenspråk
Låg kostnad sjukförsäkring för flera husdjur
En kort historia av den inhemska katten
Att välja rätt och prisvärd katt Diet
Hur hitta ett husdjur: Det enklaste sättet att hitta din nya bästa vän
Några av de bästa utomhus Hundraser
Go Green Gnagare: Natural Pet Food för marsvin, hamstrar, kaniner, gerbiler, möss och råttor
Sargeant s Loppis och Tick Medicinering: Är det säkert för ditt husdjur?

Leave a Reply