Tre Frågor om English Mastiff Behavior

De engelska mastiff är en stor ras hund, men vissa människor kan ha frågor om hur de beter sig. Jag vet att jag har en manlig engelsk mastiff och han är den sötaste hunden runt, men på grund av sin storlek människor alltid ställa frågor till mig om honom. Så jag tänkte att jag skulle ta upp några av de vanligaste frågorna som jag ställde om min engelska mastiff beteende.
Den första frågan som folk frågar mig hela tiden är om han kommer att bita dem. Nu är en vanlig fråga som folk frågar om någon av mina hundar, men med min engelska Mastiff de verkar frågar oftare om han biter eller inte på grund av sin stora storlek. Folk tror att han kommer att bita dem, men jag kan säga er att om du har en engelsk mastiff eller se en engelsk mastiff som är ordentligt socialiserade att de inte kommer att bita och ofta att vara en mycket mild hund.
Den andra frågan som folk frågar mig ganska lite är om att han är så stor om han är svår att hantera. Nu är en utmanande fråga att besvara eftersom innan jag fick honom lydnad tränade han var mycket svårt att hantera och skulle ständigt dra i kopplet eller försöka dra mig runt bakom honom. Men om du får din engelska mastiffen lydnad utbildad på ett tillräckligt tidigt ålder som du kan konstatera att du är chefen kommer du inte ha så många problem hanterar din engelska Mastiff. Så de kan vara svåra att hantera, men om du tränar dem på rätt sätt och vid en ung nog ålder de är lätta att hantera.
Den tredje frågan som folk frågar mig ofta om min engelska Mastiff är de är aggressiva. Nu många människor tror att på grund av hängande ansikte och sorgsna ögonen ser är de aggressiva. Men i mina egna erfarenheter varje engelsk mastiff jag har haft har varit en stor stor Gentle Giant. Nu betyder inte att de inte kommer att skyddande som människor kan tänka som aggressiv, men det är tänkt att vara mer av skydd för dig och din familj. Så i mina egna erfarenheter så länge de är utbildade och socialiserade ordentligt kommer du inte ha problem med din engelska Mastiff.
Jag vet att på grund av storleken av de engelska Mastiff folk kommer att tycka att du kommer att ha beteendeproblem med dem, men det är inte sant. Ovan är tre av de vanligaste frågorna som jag ställde nästan varje gång jag har min engelska Mastiff ute och de svar som de har är från min egen erfarenhet. Den ena nyckeln är en hund som stor att du kommer att vilja se till att de får ordentlig socialisering och utbildning för att säkerställa att du har en stor hund.

Hur kan man förhindra din hund göra Garbage Raids
Hur adoptera en katt
Hur att berätta för din katt är stressad
Bästa kosten för sällskapsdjur sköldpaddor
Hur man förbereder ditt hem för ett nytt husdjur
Är din Råtta mycket nervös av dig? Gör henne Confident
Fyra saker att veta om din hund Ate en begagnad Tampon
Föra din nya Kitty Hem: Åtgärder för att göra det lättare för er båda
Översyn av nuvarande Solana Aquarium
Med bra husdjur Foton
Katt Morrande Två sätt att hantera det

Leave a Reply