Träna din hund att svara på dina kommandon

Medan jag sitter här och lyssnar på en besökande hund snarkar i hennes bur, inser jag att hon inte är den enda hunden som ägarna inte har brytt sig om att träna. Men det är vår viktigaste uppgift som hundägare att vara herre och träna hunden att förstå att vi, befälhavare, är Alpha Dog. Om du får din hund som valp, måste du börja på dag ett. Medan äldre hundar kan vara svårare att träna är det viktigt att fortsätta att göra din hund förstår att du är dominerande och han måste lyssna på de kommandon du ger honom.
När du får en valp, är det första steget internutbildning valpen. Vi är så fast i veterinär kontroller och jaga efter vår valp vid första tecken de behöver för att gå ut, vi glömmer att vi måste redan börja lydnadsträning. En bra teknik är att stirra direkt in valpens ögon. Bryt inte ögonkontakt med din hund, de kommer så småningom titta bort, vilket är ett tecken på att vara undergiven för dig. Hundar är flockdjur och det är deras instinkt att försöka vara dominerande i ett hushåll. Detta är något som din hund måste brytas av, om du har barn eller inte, eftersom de inte är chef för hushållet!
Om du har en äldre hund, måste denna samma teknik användas. Vissa hundar är mer undergiven karaktär så lätt att rulla över för att du är Alpha, men kom ihåg att fortsätta att göra det då och då att bekräfta dig själv som chef för förpackningen. En annan regel är att du leder hunden, det är viktigt när du tar din hund på en promenad. En hund måste sitta vid dörren lugnt och låta dig gå igenom dörren först, bara för att följa när du kommandot. Detta kan ta en hel del arbete, särskilt med en överspänd, energisk hund, så ha tålamod. Det kan ta tio minuter bara för att få ut genom dörren, men när du dominans är etablerad, kommer din hund att se till dig för ditt kommando. Detta är mycket bättre än att dras ut genom dörren med din hund.
Under utbildningen, hålla din hund på en kort koppel. Det är idealiskt att alltid ha din hund på en 6 fot koppel som du kan tygla honom till häl mycket lättare än en infällbar koppel. Att hålla din hund på hälen bakom dig när du går är viktigt att träna din hund du har kontroll över promenad. Upprätta en sida som du vill att hunden att gå på och hålla honom på hälen. Om din hund börjar att försöka gå framför dig eller korsa din väg, är han återigen försöker vara dominerande och du måste få honom sitta vid foten. Detta är viktigt eftersom du behöver din hund att lära sig att du alltid har kontroll, i och utanför huset.
Jag kan inte säga hur många gånger en ägare rycker på axlarna och kritor beteende upp till att vara puppyhood. Även om detta kan vara sant, är en hund lär också vad han eller hon kan och inte kan komma undan med. Etablera dominans från dag ett kommer att lära din hund att du är befälhavare. Om du ska någonsin få en promenad där dina hundar inte köra upp eller hoppa upp på främlingar (eller gäster i ditt hem), inte någonsin krita deras beteende upp till en hög energinivå för en valp. Vet din valp kommer att växa upp så om du har en stor ras valp, kan det betyda problem på vägen.
Valpen har jag besöker mig är en out-of-control 8 månader gammal 60 £ valp som hoppar upp på allt. Hon vet inte ett kommando och har haft absolut ingen disciplin. Hoppa upp på köksbänken, repor på hennes port, hoppa i mitt knä, och drar i kopplet visa mig ägarna inte har tagit rätt steg för att få henne att förstå sin plats i hemmet. Detta har varit en maktkamp, ​​men hon har lärt sig när jag ger henne ett kommando, hon behöver att lyssna. Jag tror att hon också kan ha lärt hon skickas till sin bur när hon agerar upp, vilket faktiskt inte lära henne något (förutom att buren inte är en lycklig plats).
Minns att vara påstridig men inte utövar kraft på en hund. Du måste korrigera hunden som en handling sker med en fast, kanske Nej skriker på hunden upprörd bara honom eller skrämma honom och aldrig ta våldet ut mot din hund. Detta kommer att lära din hund att vara rädd för dig och kan leda till att han bita tillbaka i framtiden. Registrera din hund i en ansedd lydnadsklass som hjälper utbilda dig och hunden. Vissa hundar behöver ett djur beteendevetare eller tränare för att komma till hemmet för att hjälpa ägaren med beteendemässiga frågor från en hund. Detta är en nödvändig kostnad som du som hundägare kan behöva ta för att träna din hund att lyssna på sin herre. En lydnadsklass erbjuds på en djuraffär inte innehas av licensierade hundtränare så spendera dina pengar på klasserna håll.
En annan bra verktyg att ha är en låda. Det är att vara en fristad för din hund och kan vara en plats som han kan fly till. Behandla inte detta som en plats att straffa din hund eller han kommer avskyr lådan. Istället gör det till en lycklig plats genom att placera ett kex i den och göra honom bekväm i det. Crate utbildning är ett bra sätt att hjälpa din hund med hus bryta liksom hålla honom finns medan du är borta från hemmet. Om lådan utbildning görs korrekt, kommer detta att vara en välkommen plats för din hund. Några vänner som har skygga hundar söka tillflykt i deras låda under en storm eller en besökare som inte slår deras fantasi. Kom bara ihåg att göra detta till en plats din hund vill vara och det kommer att göra träning mycket enklare!
Sammanfattningsvis utbilda en hund åligger en hund ägare. Detta är viktigt att etablera dina hundar “plats i familjen. Om utbildning rätt sätt, kommer din hund lära sig att också ta kommandon från främlingar (bra om du behöver en hundvakt eller familjemedlem att ta hand om dina hundar i din frånvaro). De måste förstå mänskligt är flockledare och de är inte Alpha. Börja träna den dagen du tar med din nya hund hem så det blir ingen fråga om vem befälhavaren är. Det kommer att göra att äga en hund så mycket roligare att ha en hund som lyssnar på dina kommandon och är en lydig, lojal följeslagare.

Allt om rasen: Picardie Spaniel
Hur man kan stoppa en hund från att äta din matta
Vård av en katt
Att anta en hund i Massachusetts
Planera en häst-tema födelsedagsfest
Going Green med husdjur
Roliga utomhusaktiviteter alla kan njuta med sin hund
Hamilton Pet Meadow i Hamilton, New Jersey
Hur hitta en ansvarsfull uppfödare
Frågor att ställa till uppfödare innan de köper en valp
Illaluktande hund Breath: Orsaker och behandling för dålig andedräkt hos hundar

Leave a Reply