Trampa inte på det – Doggie Dooley det!

Hund Bajs är en realitet för de flesta hundägare. I själva verket är det inte bara hundar som lämnar sina “budskap” över din bakgård, katter är precis lika skyldig eller hur? Kanske är det dags att ta saken i handen och inrätta ett husdjur system för avfallshantering i din bakgård. Var inte rädd, det är inte någon industriell komplicerat system, behöver du bara en Doggie Dooley Pet avfall Kit.
Namnet Doggie Dooley gör inte det här systemet rättvisa alls. Det kan låta cutesy, men i själva verket är en enkel att installera, långvarig svar på allt som hund och katt röra. En gång installerat du inte rädd att kliva på det igen och bäst av allt du inte frukta de plastpåsar Fidos smelliest uppdelning på dig heller!
Vad är en doggie Dooley Pet avfall Kit?
Den Doggie Dooley är helt enkelt en septisk system för sällskapsdjur bajs. Det fungerar precis som en vanlig septisk system skulle, men i mycket mindre skala. En liten galvaniserat tank är begravd i trädgården, vilket ett lock och fot mixtra exponeras. Var inte rädd, det är inte på något liknande omfattning ett hem septisk system, som bara omkring en fot i diameter och 15 djup.
Fasta ämnen tillsätts och när det deponeras runt gården. Du behöver inte ens att få stänga när locket öppnas med en fot mixtra! Sedan lite vatten och lite Doggie Dooley kokaren placeras i ibland. Resten är upp till naturen.
Naturliga bakterier och enzymer i kokaren (du kan använda en liten jord, trädgård kompost och träspån istället) bryter ned det fasta materialet och det blir flytande, säkert läckage i den omgivande jorden. När etablerade överflödet av mikroorganismer kommer att säkerställa inga lukter kommer från ditt husdjur bajs septisk system, och om du påpeka det, ingen ska ens vet att det finns där i din trädgård.
Den omgivande marken måste vara lämplig för Doggie Dooley dock. Riktigt hård lera eller fast sand rekommenderas inte eftersom de kommer att bli för tät för att absorbera fukt som filtrerar bort den septisk systemet. Men dessa villkor är sällsynta och de flesta bakgårdar bör ha någonstans lämplig att ställa in sällskapsdjur avfall kit.
Nu är allt vi behöver göra lära våra hundar att vända på locket och sätta sitt avfall direkt i Doggie Dooley och sällskapsdjur avfallshantering verkligen kommer att sorteras!
För information och källor för billiga Doggie Dooley sällskapsdjur avfall kit och andra hund avfall idéer bortskaffande besöker Three Dog blogg.

Romero Britto Bow Wow
Giant angorakanin profil
Att äga ett husdjur är bra för din hälsa
10 Top Dog Training Supplies
Declawing Katter: Är det hälsosamt eller nödvändigt?
Katt Märkning Hur hjälpa till att kontrollera din katt Märkning problem
Puppy Training Tips
Sanningen om hundar från valp mal
Hur man introducerar din hund till ett barn eller någon annan
Den Forest Lawn Pet Cemetery i St Louis säljs
Allt om rasen: tax

Leave a Reply