Trader Joe Peanut Butter Soft hundgodis och Blue Dog Bakery Premium Low Fat hundgodis

Vår hund är verkligen en prinsessa. Hon äter ekologisk hundmat och friska behandlar inte en brottsling kommer över och tycker ger henne skräpmat är ok. Sant det finns vissa produkter hon älskar på grund av sockret men jag har hittat två friska hundgodis som jag är glad att ge henne.
Den första jag köpte i Trader Joes kallade mjuka Peanut Butter hundgodis. Trader Joe har butiker på många platser. Jag trodde att denna 10-ounce rutan var inte ett dåligt pris på $ 2,29. Du kan se dessa som påsar och istället lådor.
Eftersom Hanna är noga Jag gillar inte att köpa stora lådor med något. Denna lilla – 1 av ½ tum storlek behandla är mjuk. Det ser ut som ett fikon bar så om du lämnar dem dina barn bara kan äta dem. Naturligtvis när du ser de ingredienser du inte behöver oroa dig
Ingredienser: Oblekt vetemjöl, melass sockerrör, palmolja, jordnötssmör, hela vetemjöl, glycerin, havre, fettfri mjölk, salt, naturligt jordnötssmör smak, bakpulver, äggpulver, sojalecitin och öljäst. De luktar läckra och ser verkligen läckra även utan socker men jag förstår sockerrör melass är en form av socker. De är gjorda utan biprodukter, tillsatser, och inga konserveringsmedel.
De är mjuka och har en mjuk smak jordnötssmör inuti. Eftersom Hanna är liten jag ge henne 1/2 och hon är mycket lycklig. Hon dyker upp näsan på mjölk Ben Naturliga Snacks som är tänkta att se ut som de har märg inuti.
Jag hittade den andra produkten i en sällsynt resa till Wal-Mart. De är gjorda av Blue Dog Bakery ligger i Seattle, WA. Vad jag inte ens inser är att de kommer i 100 kalorier förpackningar som är nu så populär i den mänskliga världen. Varje förpackning har 100 kalorier. Jag köpte jordnötssmör men du kan se på webbplatsen att företaget gör en mängd smaker. Dessa Premium-Low Fat hundgodis kommer i en 7,05-ounce box med åtta förpackningar. Varje behandling är 10 kalorier. Jag betalade ett otroligt lågt pris på $ 3,77. Dessa är små godsaker perfekt för min 8-pound Pomeranian som älskar dem. Dessa luktar läckra samt.
Ingredienserna är oblekt vetemjöl, hela vetemjöl, svarta melass rem, palmolja, fettfri mjölk, havre, naturlig karamellfärg, äggpulver, salt, bakpulver, naturligt jordnötssmör smak, bryggerijäst. Om jag skulle jämföra de två jag skulle säga att svarta band melass är bättre än vad som kan melass men jag är verkligen nit plocka.
Bluedog @ bluedogbakery

Pärlhöns: stora fåglar att hålla
Vad du ska mata din katt att upprätthålla sunda blodsocker och en frisk katt
Vilka vaccinationer behöver min hund egentligen?
Försäkring för din katt: Är det överkomligt?
Följeslagare och Kin, en hyllning till hundar
En guide med Fem tips för god tandvård för din häst
Hur man tränar Guinea Fowl att komma när kallas
Nödvändig utrustning för att köpa din första häst
Hur man rengör alger på akvarier
Hur du gör din egen hund koppel
Typer av eremitkrabbor

Leave a Reply