Topp tre Dog Training Schools i Utah

Har ni sitter där tittar Marley och jag tänker Marley hade ingenting på din hund? ….
Igen tillbaka till mina gratis videor. För varje person som såg mina videor och tyckte att de blev inspirerade, eller att de lärde något som de redan direkt kunna omsätta i handling, eller att de – som resultat av att de blev inspirerade och omsatte det de lärde i handling – sålde flera produkter eller tjänster, sprids information om mig på ett positivt sätt. DET är den bästa reklam man som företagare kan få – att andra människor pratar om dig och dina produkter och rekommendera dig.
Ett guldarmband? Ingenting. Jag har tillbringat $ 200 – två gånger för att reparera tuggas trådar luftkonditionering. Vårt kabelbolaget känner oss (och vår hund) vid namn. De har varit ute många gånger att fixa tuggas trådar. Rosenbuskar kull våra tillbaka trapporna som presenterar varje morgon. Vår sex fot av plast pool, vår slip n ‘slide och eventuella filt utelämnas slarvigt skulle falla offer för sin tugga. Kratrar prickade bakgård väntar på att oförsiktigt falla i. Tuggas upp leksaker strötäckta bakgården. Men då jag försökte ett av dessa topp skolor hundträning i Utah: Sitt Betyder Sitt
Servering Salt Lake, Davis, Utah och län Summit
801-232-6941
Kontaktperson: Jon Cain
sitmeanssit
Innan Jon kom att träna vår egen hund, hade vi gjort de Petsmart och Petco klasser. Vad vi fann var de flesta av dessa klasser var meningslöst när det är dags att föra hundarna tillbaka hem efter klassen. Barnen ångrat lätt utbildningen vi tillbringade över en timme att lära dem under klassen. Och felsökning av stora problem som att hoppa? Klasserna erbjuds på djuraffärer verkade ha svårt att felsöka några av sina dåliga beteenden. Och våra hundar verkade aldrig vilja lyssna medan i klassen. En hund var alltför upptagen med att försöka döda hunden bredvid honom, den andra försöker slicka de andra hundarna till döds i en vänlig uppvisning av Doggy hej.
Ett samtal till en mängd olika tränare ledde oss att sitta Means Sitt. Ägare Jon Kain kunde snabbt ändra oroliga beteenden. Jon har haft en hund certifiering Sök Specialist sedan 1999, och arbetet är med FEMA: s Utah Task Force One. Med hjälp av en fjärr-e-krage, slutade vår hund hoppar i slutet av det första besöket. Hon kunde också vänta vid dörren, och visste vad ordet av menade. Vid utgången av det andra besöket, hon kunde sitta, häl, kom och plats när jag instruerade henne. Vid slutet av vårt tredje besök hade vi faktiskt började låta henne i huset igen och arbetade med vår tränare på flera felsökning beteenden. Vår fjärde (och sista) besök introducerade henne till andra hundar i en grupp träningspass.
Nästan ett år senare, kan vi gå med henne koppel. Hon lyssnar fortfarande och lyder kommandon. Och hon har vuxit till en av våra bästa hundar. Vår tränare Jon kunde lätt känna igen problem och frågor vi har med vår hund och erbjuda lösningar som arbetade snabbt. Våra barn var ofta inbjuden till utbildningar där Jon skulle hjälpa felsöka eventuella oönskade beteenden hundarna tycktes uppvisa medan omkring barnen. Och det var bra eftersom Jon ofta tog sin egen hund med sig att visa oss vad vi Slutmålet skulle se ut med vår egen hund.
Till en kostnad av ca $ 300 plus priset för e-kragen, kände vi verkligen våra pengar väl spenderade. Sitt Medel Sitt anbud i hemmet utbildning och obegränsad gruppträning för att hjälpa beteenden som att tugga, hoppa, destruktivt beteende, skällande och aggressivitet. Ring numret ovan för att planera ditt första i hembesök och komma igång.
Cove Mountain Kennlar
435-896-1737
Annabella, Utah
Utbildare: Chris och Julie Holt

I Utah är jakt en stor sak. Att ha en hund som är pistolen utbildad, kan hämta och lyda kommandon är viktigt. Utbildare Chris och Julie Holt gör ett enastående jobb med att träna din hund att bli en av de bästa jakthundar du kommer att äga. Om din jakthund är också en familjehund, är detta rätt plats att gå. Några av våra familjehundar har skickats till denna anläggning och varje gång de återvänder de lätt integreras tillbaka till vår familj livsstil men hålla och komma ihåg den utbildning de fick där.
Hundarna är tränade att jaga fasan, chukar, öken vaktel, skog ripa och salvia-ripa. Utbildare använda e-krage utbildningssystem med varje hund och förutom att lära jakt din hund lär socialisering och grundläggande lydnadsträning. Hundar är ombord vid anläggningen, och du uppmanas att besöka hunden flera gånger under sin utbildning. En av de bästa sakerna vi har velat om denna anläggning är det överkomligt pris de tar ut och deras önskan att ha dig inblandad i processen för utbildning. Hundarna har en lätt tid att gå tillbaka till familjelivet, men aldrig glömma den utbildning de ohc. Ägarna har också valpar och utbildade hundar som kan säljas.
Vår egen Utah hundträning kändis pris går till Ty Brown, ägare och tränare för företaget CommuniCanine. Företaget har vunnit det bästa av statens 2008 utmärkelse och har varit med på 97,1 ZHT samt ABC 4 News. Ägare och tränare Ty är avslappnad, laid back och bekväma med de familjer han tränar med liksom hundar han är utbildning.
Hans program utiliizes några olika program. Puppy Training Program erbjuder internutbildning, hus förhållande, och grundläggande kommandon utbildning. Nivå 1-programmet är för hundar sex månader till 16 år gamla och hjälper utbilda oönskade hund beteenden som att hoppa. Nivå 2 Programmet hjälper övervinna aggressivt beteende och hjälp få kontroll över din hund. Nivå 3 Programmet erbjuder av och på koppel träning. Och slutligen, erbjuder Boot Camp-programmet mest kondenserade, hög utbildningsnivå för din hund.
De flesta av utbildningen sker i hemmet med hjälp av e-kragen utbildningssystem. I hemmet utbildning erbjuder den bästa utbildningsnivå och den största förmågan att förändra beteenden som inte är önskvärt. Det finns också en chans för tränaren att titta på, fånga och fixa beteenden som du kanske inte känner igen som främmande eller kan bli oönskade i framtiden.
Träna din hund från Marley till fantastiska är inte särskilt svårt om du väljer en av dessa fantastiska utbildare som ligger rätt i vår stat!

En Köpguide till Pet Food: Att veta vilka ingredienser att se upp för
Amerikanska Lamalese: Hundar Bred specifikt som Companion
Trimning ditt husdjur tånaglar
Tips för Boxer Puppy Training
The Joy att visa din hund
Recension: Super Pet Sleep-N-Bedroom Set, 4 bitar
Recension: Däck biter PawTracks, Däck hundleksak
Topp Shelters och naturreservat katt i San Fernando Valley Area i Los Angeles, Kalifornien
Great White Shark Faktablad
Seroma Utvecklingen inom hund
Hur man skapar en sats katastrofberedskap för din hund

Leave a Reply