Topp Shelters och naturreservat katt i San Fernando Valley Area i Los Angeles, Kalifornien

Juni är den officiella månad för Adoptera-A-Cat månad, som utsetts av den amerikanska Humane Association. Denna månad beteckning föranleddes av den brådskande status överbefolkade kennlar och vindskydd. Varje år miljontals katter avlivas på grund av brist på djurägande. Ökningen har nyligen berott på det faktum att den nuvarande ekonomiska krisen, som har tvingat många husägare att ge upp sina älskade husdjur, som en följd av att förlora sina hem till utestängning och att inte kunna ge gott om utrymme för sina sällskapsdjur. Dessutom är överbefolkning på grund av bristen på spaying och kastrering husdjur, som leder till oplanerade graviditeter och extra tillägg till hemmet.
Tyngdpunkten i Adopt-A-Cat månad är att uppenbarligen uppmuntra införandet av skyddade katter samt att utbilda allmänheten om ansvarsfullt djurägande. Många blivande kattägare inte inser att det finns mer till sällskapsdjur vård än möter ögat, så att främja frisk katt och relationer ägare har den amerikanska Humane Association och andra organisationer sammanställt en uppsjö av resurser, från hälsorådgivning till relation och beteende tips .
Här är några remisser för no-döda, ideella kvinnojourer belägna inom San Fernando Valley (Los Angeles County). Dessa härbärgen och helgedomar har funnits i många år, och fortsätter att använda tack vare omfattande nätverk av volontärer, fosterföräldrar och program sponsring.
De största fördelarna för antagande katter och kattungar från ett djurhem är att de redan undersöks noggrant för sjukdomar och loppor, och kastrerade / kastrerad innan de släpps för antagande. Det ger också en andra chans att katter som överlämnats av ägare som inte längre kunde ta hand om dem, detta inkluderar katter som kräver särskild medicinsk vård.
Studier har visat att det finns hälsofördelar för dem som väljer att adoptera en katt, som inkluderar-sänkt blodtryck, avkoppling terapi, och upp till 10 år extra livslängd för sällskapsdjur ägare. Skulle inte du säga att det är värt sällskap?
Pet Antagande fonden

7507 Deering Ave.
Canoga Park, CA 91303
* Ligger på Deering Ave., Mellan tvärgatorna i Sherman Way och Saticoy Ave.
(818) 340-1186
Öppettider: 7 dagar i veckan
13:00 till 5:00
Sedan starten 1983 har Pet antagande fonden varit den största privatägda ideell, ingen döda, räddningsorganisation i södra Kalifornien. Denna möjlighet skyddsrum upp till 60 katter, liksom upp till 175 hundar. Katterna finns inomhus i fastigheten, och ibland hålls inuti genomsnittliga storlek kennlar eller burar. Det finns gemenskap rum där katter tillåts ströva runt bland varandra, dock inte umgås eller aggressiva katter noggrant i sina egna burar. Det finns alla typer av raser och åldrar, samt katter som behöver särskild medicinsk vård.
Kattungar samarbetar med andra kattungar runt samma ålder för sällskap och erbjuds endast för antagande efter mötet adoption krav. De flesta kattungar som är klara för antagande kommer från fosterförälder programmet, som är värd för skydd. Det fosterföräldrar Programmet innebär i princip ett nätverk av vårdgivare som sjuksköterska och omsorg för övergivna kattungar tills de når en anpassningsbar ålder. Dessa kattungar är betingade att utveckla ömsesidiga relationer med adoptivföräldrar.
Heaven on Earth Society for Animals

16.045 Sherman Way # 234-H
Van Nuys, CA 91406
(818) 474-2700
* Obs: Detta är bara postadress, om du vill besöka anläggningen, ring på telefonnumret i timmar och riktningar.
Med ett no-burar katt helgedom, denna Cat Rescue finns här i Van Nuys, Kalifornien. Inbäddat i San Fernando Valley, och tjäna större Los Angeles-området består i skydd av ett medelstort hem med 5 rum. Enligt skydd, finns det oftast upp till 70 till 80 katter som bor här på himmelriket på jorden-samtidigt. Anläggningens verksamhetsidé kretsar kring deklarationen av No Kill rörelsen i USA, och har åtagit sig att rädda katter från euthanizing djurhem.
Sanctuary invånare tillflykt i himmelriket på jorden genom en av följande,
• Den New Hope Program, som sponsras av Los Angeles Animal Services. Genom att delta i programmet, är katter som finns på dödshjälp listan sparas genom distribution och förflyttning till olika katt vindskydd, helgedomar, och myndigheter adoption. Detta program eliminerar praktiskt taget utgångsdatum tryckt på liv varje katt som sparas.
• Stray räddar och tjänster, de flesta av dessa är herrelösa katter eller kattungar som finns hemlösa på gatorna, och sjönk med goda samariter.
• Andra Cat Rescue grupper och organisationer som inte har råd eller tillhandahålla adekvata särskilda boenden för hela befolkningen.
Heaven on Earth sponsrar evenemang katt adoption alla i hela Los Angeles och har också samordnade insatser med Van Nuys Petco att hålla adoptioner varannan lördag eftermiddag.
Dessutom erbjuder Heaven on Earth frivilliga tjänster för dem som vill hjälpa till med deras helgedom. Volontärprogram består av: • FixNation Spay / sterilisera Transport-ägare som ansöker om att få sina husdjur kastrerade och kastrerade kan lämna sina katter på himlen på jorden anläggning och volontärer kommer att transportera dessa katter till och från sina möten.
• volontärarbete för minderåriga som är yngre än 18 år, med lämplig föräldrars samtycke, kan minderåriga frivilligt att hjälpa till med olika uppgifter, bland annat-fundraising, insamling av donationer och Tabell närvaro vid sponsrade adoption evenemang.
Om du är intresserad av att hjälpa till med himlen på jorden insatser Cat Sanctuary, men kan inte frivilligt helst, det är en sponsring program som heter SOS sponsor. Vad detta program medför en sponsring av 60 cent per djur per dag. Detta är helt avdragsgill, och tillåter himmelriket på jorden för att fortsätta att ge vård för långsiktiga helgedomen invånare.
Pet Föräldralösar av södra Kalifornien

7720 Gloria Ave.
Van Nuys, CA 91406
(818) 901-0190
Beläget nära korsningen av Gloria Ave. och Saticoy Ave., Pet Föräldralösar av södra Kalifornien (POSC) är öppen för allmänheten alla sju dagar i veckan, mellan klockan 11:00 till 4:00 varje dag. Denna icke-vinstdrivande djur för antagande skydd grundades 1962, och byggde på sin nuvarande plats 20 år senare 1982. Grundarna av Pet Föräldralösar av södra Kalifornien-Diane Scripps och Virginia Haley, i samband med insatser 18 vänner, har gjort detta privat skydd en av de största och äldsta i hela södra Kalifornien.
POSC har skyddad mängder av katter och hundar lika, undsättning och bostäder föräldralösa djur och hjälpa var och en att hitta en kärleksfull, adoptiv hem. Förutom att främja sällskapsdjur adoptioner, värd de olika samhällsengagemang program samt offentlig utbildning. Tjänster som erbjuds är: • Telefonrådgivning-plats stöd till både stad och län licensierade skyddsrum djur, offentlig räddnings-och mänskliga tjänster, husdjur ombordstigning anläggningar, remisser för finansiering av bidrag mot humana ändamål, låg eller ingen kostnad spay / neutrum / vaccinationer kliniker, och utbildning och beteendemässiga hjälp.
• volontärprogram för följande områden-cat umgås, rådgivning för potentiella adopters, kontorsservice, bad och grooming, och TLC tjänster.
• Good Samaritan Program-det huvudsakliga målet med detta program är att förlänga medicinsk behandling för traumatiserade, övergiven, skadade och sjuka djur, i hopp om rehabilitering, så att de är berättigade till antagande.

Ditt husdjur kan hjälpa till att rädda ett liv, som en blodgivare
Produkt granskning: Wolfgang uttryck genom anpassad Saddlery
Hur man klär upp som figurer från Twilight-serien för Halloween
Hur mata din hund: 5 Fördelar med en utfodring schema för din hund
My Best Pet historia: katten som såg Superman
Biljardboll Standards
Pedi-Paws: Pet Nail Trimmer
Hur man tränar en katt att använda kattlådan
Illrar och din familj
Njut Walking din bästa vän
Förväntade livslängden för en katt

Leave a Reply