Topp 5 Large Breed Dog Food

Oavsett om din valp är frisk från sin mamma eller varit med dig i många år, är det aldrig för sent att börja rätt kost. Min rottweiler brukade tänka att detta var en fisk combo på Jack i rutan, eller på goda dagar bacon ultimata, men det finns andra saker att valpen behöver. En bra balanserad kost kan bidra till att förebygga många olika sjukdomar och problem som större hundar är benägna att. Ett av de största problem som kan förebyggas genom kost är artrit och gemensamma problem. Precis som människor, större hundar är känsliga för gemensamma problem och rätt balans av vitaminer och mineraler kan hjälpa till att hålla din hunds ben och leder friska. Det finns flera andra problem som är besvärande för alla hundar och ännu mer som kan skada stora raser. Många av dessa kan antingen undvikas eller lindras med rätt val av hund livsmedel. Använder vissa vitamintillskott kan också hjälpa, men kan tendera att bli dyrare. Många av de stora rasspecifika livsmedel kommer redan dessa näringsämnen i dem. De kan kosta lite mer, men de kommer att spara dig tusentals i tillskott eller räkningar veterinär senare i valpens liv. Här är en titt på fem av de bästa livsmedel på marknaden för din stora ras hund.
Iams

Iams är en av de bästa livsmedel på marknaden oavsett vilken storlek din hund kommer att få. Det är inte otroligt att de är en av de bästa för stora ras specifika livsmedel och godsaker. Iams använder alla naturliga ingredienser och förpackningar varje tugga full av vitaminer och mineraler som din hund behöver för att växa och frodas. Inte bara öka Iams energi och göra din hund mer ungdomlig och energisk, men också ger näring och skyddar din hund. Oavsett om du får valpen, vuxen, vuxen – viktkontroll, eller den mogna versionen finns en stor ras specifik mat för din hund. Iams garanterar sina produkter och de rekommenderas av veterinärer över hela landet. Detta är en mycket god mat för alla stadier av din hunds liv. Iams är lite mer dyr, men väl värt kostnaden.
Purina Beneful

Beneful får inte märkas speciellt för stora hundar, men det är en annan bra mat för din större valp. Beneful erbjuder alla de vitaminer och näringsämnen som en hund behöver. Oavsett om det är leksak eller jätte, är Beneful rätt mat för din hund. Eftersom Beneful använder alla naturliga ingredienser av hög kvalitet är det fullt av naturliga oljor, fettsyror och näringsämnen som din hund behöver för att trivas och vara friska. Detta är en stor mat som är lite billigare än Iams. Beneful kan ofta hittas på försäljning och har en billigare start pris än Iams. Det är fortfarande lite dyrt, men värt den lilla extra. De bästa ingredienserna i maten kommer att göra det en mat som din hund kommer att älska samtidigt som hälsan att din hund förtjänar.
Blå Buffalo

En relativt okänd varumärke är Blå Buffalo (eller blå för kort). Detta är en fantastisk mat för en hund. Blått använder endast naturliga ingredienser och är fylld av aminosyror, vitaminer, mineraler och proteiner som din hund behöver. Deras unika tillverkningsprocess skapar en mycket friskare och näringsämnen packade mat än många av sina konkurrenter. De har även ett test för att se hur din nuvarande hund mat kommer att matcha upp till deras och varför. Inte bara är detta en stor mat näringsmässigt, men hundar älskar grejer. Det är mycket köttig och luktar ganska bra för hundmat. Jag har sett flera hundar bara halsduk ner, även petiga sådana. Med mer naturliga och ekologiska ingredienser, är detta ett sätt att få din hund med dig i ett grönt och ekologiskt livsstil samtidigt som de blir friskare.
Nutro

Nutro har nu tre olika versioner av sin hundmat och alla tre varianterna har en stor ras formel. Dessa är ett mycket bra val för din stora valp. Varje annat märke etikett är lite mer naturligt med högre kvalitet ingredienser. Det naturliga valet versionen är en mycket god mat och är perfekt för alla friska stor ras hund. Detta är den billigaste av de tre och fortfarande ger allt du behöver för att hålla din hund frisk. Ju mer du vill spendera, den äldre din hund är, eller om din hund har några hälsoproblem, kanske du vill uppgradera till sina högre kvalitet livsmedel med mer av de vitaminer och näringsämnen. Nutro är en stor mat eftersom du kan fortsätta att använda det som din hund åldrar och dess behov förändras.
Summit Advance

Summit är en annan mindre känt varumärke som erbjuder en bra produkt. Detta är en annan ekologisk, grön mat som bara använder det bästa som världen har att erbjuda. Det finns flera olika smaker och en stor ras formel också. Den stora ras formel använder endast ingredienser som är naturligt rik på näringsämnen och vitaminer som den ger. Det finns inga tillägg eller tillägg till denna mat. Det är rent naturligt hundfoder. Om du vill ha en frisk, alla naturliga mat, då Summit är definitivt valet för dig. Detta är en mycket hög kvalitet mat som reservdelar ingen kostnad. Det är lite svårt att hitta, men många av de stora butikerna sällskapsdjur leverans bär den.
Detta är ingalunda en komplett lista av de bästa. Detta är bara en guide till några bra livsmedel som har arbetat med min valp. Dessa livsmedel är bra men det kan finnas några där ute som du och din lurviga vän föredrar. Det är verkligen en fråga om smak och preferenser. Alla dessa livsmedel ger mycket smak och kvalitet. Jag är säker på att ingen av dessa kommer att svika.

Undulat vård och utfodring
Hur naturligtvis stoppa din katt från Peeing utanför kattlådan
De bästa Dog Training Produkter
Vad man ger en Kräkningar katt
Två skäl att hålla valpen Off av möbler
Att hålla en Cobalt Blue Tarantula som husdjur
Loppor och Tick Förebyggande för din katt
Framgångsrikt Flytta med husdjur
Hur fixar din hunds ylande
Katt Flea Medicinering hjälper till att förhindra Dermititis och hudinfektioner
Bästa Hundraser för Män

Leave a Reply