Topp 5 kattleksaker

Har din katt vän verkar verkligen uttråkad på sistone? Är han / hon sover lite för mycket? Letar du efter ett nytt sätt att underhålla din fyrbenta följeslagare? Ingen fruktan vän, utan inbördes ordning, här finns en lista över de bästa 5 kattleksaker för 2009 från de som vet mest, mina katter. Din katt kommer alltid tack.
1 Bollar
Vaga, jag vet. Bollar är kanske så enkelt som det blir men oerhört effektivt. Det finns många varianter inklusive bollar med en klocka i mitten, bollar med strängar av päls hängande från det, liksom bollar bouncy som kommer att studsa överallt och katter kör galen. Mina katter föredrar spetsade rullande bollar med en klocka i mitten som gör en massa oväsen. Bara skaka den framför dem och slänga, kommer de galna och ladda bollen. Merparten av tiden, kommer mina katter att även tillbaka bollen precis som sin hund motsvarighet.
2 Lådor
En annan enkel men effektiv leksak för vad många säger är den enda art av sällskapsdjur som har domesticerade själva. En majoritet av kattägare kommer tävla om kartonger, eftersom de är mycket billig och mycket effektiv. Katter älskar att tugga och repor dem och kommer även att göra dem deras tupplur kaféet i månader i sträck. Det verkar som om mindre lådan, desto mer katten kommer att gilla det, åtminstone det är så det är för mina katter. Det verkar som om de får välja mellan en stor låda och liten liten ruta att de knappt kommer att passa in, kommer de ta coziness den mindre. De är definitivt inte rädd för trånga utrymmen.
3. Kattmynta
Ja, den klassiska ört som driver katter vilda. De flesta katter älskar något med kattmynta i, från beanbag leksaker, bollar, jämna växterna själva. Även om de flesta katter älskar kattmynta, har forskning visat effekt anläggningen har varierar och vissa katter känner ingenting alls. Mina katter är naturligtvis i majoritet och älskar det. De kommer rulla och springa runt nästan omedelbart och ha galet kul. De föredrar den färska kattmynta anläggningen, men de mer tillgängliga katt örter som kan köpas i butiker jobbar nästan lika bra.
4. Allt Ansluten till en sträng
Återigen, här en enkel men effektiv budgeten vänliga leksak. Rörelsen av objektet på den andra änden av strängen kommer att driva en katt vild. Svansen börjar snurrande och se ut som sina primala instinkter tar över och att repet blir dött kött. Det kan tyckas vara billig och prydlig, och det är billigt, men det fungerar och är definitivt en av mina katts favoritleksaker. De älskar allt suddig på ett snöre mest, men en penna eller ens ett papper kommer att fungera också.
5. Cat Scratcher / katt möbler
Inte riktigt en leksak, men pojken gör katter älskar dem. Katter kommer att älska klättring möbler och troligen gör det en utsedd sovande är för ett tag. Och skratchare, väl katter älskar alltid att repa. Skratchare finns i en mängd olika stilar från vägg till golv versioner. Av någon anledning, mina katter är inte ett stort fan av möblerna, de föredrar golvet slag och göra det till en daglig ritual för att få en bra repa före klippningen ner lite mat för dagen. Bara vara försiktig och se till att katterna är kliar sina leksaker och inte din soffa.
Jo det har du. Så avbryta dina planer, gå ut till affären ikväll, köpa din katt vän en ny leksak och du två eller tre eller fyra har en underbar kväll.

Ett bra sätt att gå en hund
Illrar och din familj
Hösten Vandring i Adirondacks
Ranking av 2009 Fantasy Football Running Backs
Hur att välja den bästa hund sängkläder för din hund
Extremt sällsynt Megamouth Shark Caught i Filippinerna, senare Ätit
Kaninrasen Profiler: Mini Lop
Information Om Min Pin
Huvud och hals Bölder Funna hos hundar
Utomhusaktiviteter med hunden
Hund lydnad utbildning tips

Leave a Reply