Topp 5 Dog Training Videos

Av alla hundträning videons jag har tittat, är min favorit alla produceras av Cesar Millan.Jag använde hans metoder för att träna min egen hund, och fann dem mycket enkel att följa, men viktigast av allt, mest effektiva.
Det finns en nyare uppsättning av DVD-skivor som innehåller tre volymer. Enligt min mening är de värda priset, eftersom hans metoder verkar vara nästan misslyckas bevis, om de följs på rätt sätt. Den senaste uppsättningen innehåller ämnen som grunderna i hundens beteende, fastställa regler och gränser för ditt husdjur, varför motion är så viktigt, att förstå hur hundar tänker, hur man använder ditt kroppsspråk att låta hunden vet vad du förväntar dig av det, osv .
Den innehåller även ämnen på hur man väljer rätt typ av hund för dig själv och familjen, mycket bra råd om att anta hundar från härbärgen och räddar, och se till att du väljer en hund som är mest sannolikt att matcha dina nivåer av energi. Priset för denna uppsättning av DVD, är $ 49,99 och finns på nätet på länken nedan.
Det finns också en annan hund tränare kallas original Dog Whisperer. Hans namn är Paul Owens. Han är medlem i Association of Pet tränare. Volym En av hans DVD-serien är hur man lär valpen de första grundläggande kommandon sitt, ligg, Bo, Gå till din plats, Kom, Låt den och häl. Alla mycket användbara och nödvändiga kommandon för en väluppfostrad hund. Du får också en gratis gåva när du köper en DVD, som är en bok som heter Fast Start Träningstips. Det är en 15-sidig booklet som omfattar utbildning hund hus, med mat godis i utbildning, korrigera beteendeproblem, Den första volymen av DVD uppsättningen osv är prissatt till $ 19,95
En annan uppsättning av DVD-skivor som finns tillgängliga kallas The Doggy DVD. Den innehåller en mängd olika ämnen anat av ämnen som Puppy Training, korrigera dåliga beteenden, Koppel utbildning etc.
Det finns för $ 19,95, på nätet.
Om du råkar äga en hund som visar tecken på aggression, det finns en DVD tillgänglig producerad av Dr Patricia McConnell. Hon är en av de ledande experterna på behandling aggressivt beteende hos hundar. Hon bryter DVD i segment, som börjar med alternativ för att prova om din hund agerar aggressiv mot andra hundar, och sedan vidare till en hund som fungerar aggressiv i hemmet. Båda dessa beteenden bör åtgärdas så snart som möjligt.
Priset inte anges, men webbplatsen finns nedan.
Slutligen gjorde en DVD exklusivt för dem som vill träna hundar för idrott, kallas Smartwork Lydnad, av Evan Graham. Det är en praktisk guide för att lära lydnad till jakt hundar / Retrievers. Den innehåller även ämnen som gör din hund att förstå Här häl och sitta, torg Sitt, Kennel, etc. Det finns för $ 24,95

Misty s läkarbesök
Finns Hybrid Vigor i Labradoodles och Goldendoodles?
Hålla ditt husdjur säker från Coyotes
Skapa en fredlig fristad för din hund
Inbrott en hund
En guide till en Pet Cemetery i Houston, kallas Texas A Little Bit of Heaven
Allt om rasen: Virelade Hound
Katter och Tuna-Gul Fat sjukdom
Mina tre Dog
Att hålla en Choklad Labrador som husdjur
Hitta frisk hund mat för ditt husdjur

Leave a Reply