Topp 10 Tillgiven Hundraser

Genom att göra forskning för de 10 Tillgiven Hundraser jag inte förvånad över att se Labrador Retriever vid eller nära toppen av listorna. Har levt med en under de senaste 11 + åren jag kan garantera hur kärleksfulla Labs är. Därför, medan de övriga 9 utmanare är utan inbördes ordning, jag satte Lab vid 1: a plats.
Jag har tagit små, medelstora och stora hundar ras för en övergripande provtagning av de bästa 10 kärleksfulla hundraser.
# 1 – Topp 10 Tillgiven Hundraser – Labrador Retriever
Labs är tuffa, härdiga, söt och lätt att älska. Labs älskar människor. När du äger en du kommer att tycka att hans eller hennes huvud ofta vilar på foten, armen, eller vad en del av er att de kan nå. De är mer än glad att krypa upp bredvid dig på soffan i slutet av dagen. När du har en Lab har du en vän för livet. The Lab ansikte har även en tillgiven blick, mina alltid ser ut som hon ler. Labs är mycket intelligent och lydig. Labbet priser högt för kärlek, lekfullhet och är mycket social med människor. De har en medelhög hög energinivå och är ganska social med andra hundar.
# 2 – Top 10 Tillgiven Hundraser – The Golden Retriever
Goldens är mycket lika i disposition och tillgivenhet som Lab. De har utmärkta personligheter och lugna dispositioner. De är lite mer envis än Labs och kräver starkare träningsmetoder. De gör en bra familj hund och de älskar barn. De betygsätta hög för tillgivenhet och lekfullhet. De är sociala med andra hundar och människor, men de är rankade lite låg i energinivå. De kräver en hel del pälsvård på grund av deras långa hår.
# 3 – Topp 10 Tillgiven Hundraser – The Brittany Spaniel
Bretagne är en hund som är ivriga att behaga. De är lekfulla och trivs med barn. Nackdelen är att de kräver en hel del övning så var beredd för det. De behöver övningen för att bränna loss! Brittany priserna höga för kärlek, lekfullhet och gränslös energi.
# 4 – Topp 10 Tillgiven Hundraser – The Beagle
Beaglar är mycket tillgiven hund och är toleranta, kärleksfulla och lekfull. De har en stark bark eller tjut som kan vara lite irriterande. Vi har en som inte bor långt ifrån oss och vi kan höra henne yla när hon springer genom skogen jagar kaniner. De är klassade hög för kärlek och är social med människor och andra hundar. De är klassade lite lägre i lekfullhet och mycket låg tåg förmåga.
# 5 – Top 10 Tillgiven Hundraser – Den Bichon Frisé
Till skillnad från andra små yappy hundar är Bichon mycket tystare. De är tillgiven och energisk och är lätta att träna. Jag har flera vänner som äger Bichons och jag vet att de är kärleksfulla hundar. De är klassade hög för kärlek och energi, men – du kommer att få en kick av detta – de rankas lågt för vakthund förmåga!
# 6 – Topp 10 Tillgiven Hundraser – The Cocker Spaniel
En tillgiven hund som inte är aggressiv. The Cocker är en idealisk följeslagare. Men de är mycket känsliga och ägare måste behandla dem försiktigt och med vänlighet. The Cocker gillar inte att bli lämnad ensam och kan ha separation frågor. The Cocker priser med hög tillgivenhet och är social med andra hundar, men rankas lägre i energi.
# 7 – Topp 10 Tillgiven Hundraser – Den irländska setter
Den irländska setter är en vacker hund att se i rörelse med hår flyger i vinden. Det Setter har ett rykte om att vara svår att träna. Det är värt ansträngningen att arbeta med dem för att de är extremt tillgiven och hög hastighet som sådan.
# 8 – Topp 10 Tillgiven Hundraser – Den italienska vinthunden
Den italienska vinthunden älskar att ta promenader. De är lättlärd, men utbildningen måste genomföras i en fast men skonsamt sätt. De föredrar att leva i en tyst hushåll och är inte särskilt förtjust i andra husdjur, men de gör bra med personer i hushållet. De är rankade högt på tillgivenhet skala.
# 9 – Topp 10 Tillgiven Hundraser – The Boxer
Boxer är lekfull och och ganska lätt att älska. På den negativa sidan, är en boxer i puppyish tillstånd tills når ålder 3. Boxer är en outtröttlig, hängiven och en utmanande hund. Boxer är en mångfacetterad hund och priser hög för kärlek och lekfullhet men lite lägre på interagera med andra husdjur eller andra hundar.
# 10 – Top 10 Tillgiven Hundraser – The Blood Hound
Det är svårt att berätta från sitt utseende, men blodet Hound är tillgiven, mild och värdig. De är ganska aktiva när de är unga, och de tenderar att vara envis. De betygsätta hög för kärlek och är social med andra husdjur, men rang låg lekfullhet och är inte lätt att träna.
Där har du en mängd olika raser klassas som de bästa 10 kärleksfulla hundraser. Jag är säker på att ni alla kommer att säga att din hund, oavsett ras det råkar vara, är tillgiven. Varje hundras har medfödda egenskaper men också anpassar sig till miljön och hur du tränar din hund. En väl utbildad och älskade Pit Bull kan vara så tillgiven som en Lab. Ovanstående lista är baserad på ras normer, liksom mina egna personliga åsikter och erfarenheter.

Med hjälp av en Dremel för att trimma din hunds tånaglar
Vad folk inte vet om Pitbulls
Hjälp för separationsångest hos hundar
Djurhälsa: Vad är Dog koprofagi?
De fem Dog Training Supplies för nya djurägare
Hur man skapar en sats katastrofberedskap för din hund
Ovanliga Animal Fakta
Hur man kan eliminera lukten av katt urin och Spray
Seroma Utvecklingen inom hund
Hunduppfödning
Ja, du kan Kull träna din hund

Leave a Reply