Topp 10 Mix hundar: hitta rätt Companion för dig

Det finns många plus att äga en blandad ras hund. Den enkla tanken att blandade hundar verkar vara friskare fånga uppmärksamheten hos många människor har detta ännu inte visat, men tros av många. Hundägare söker en livskamrat och lojal vän, kanske en blandad ras hund vara precis valet för dig.
Det finns gott om stora webbplatser som du kan kolla in information som hjälper dig välja rätt hund mix rasen.
Pet Place Webbplats för att välja en blandad ras hund denna webbplats kan du in på de frågor du bör ställa dig själv innan du väljer rätt blandad ras hund som passar dina behov.
Älska din hund Mixed Breed webbplats är full av underbara, användbara tips! Inklusive hur att ta hand om varje hund och mycket mer information.
Cockapoo har funnits sedan 1950-talet och blir en mycket erkänd ny hundras. Nu dagar människor kan rasen att Cockapoo till en Cockapoo, i stället för att föda Cocker Spaniel och Pudel tillsammans. Enligt Wikipedia är det inte ovanligt att en Cockapoo att leva för 15-20 år, vilket är en stor livslängd för din lilla hund. Dessa hundar är också uppfödda att kasta mindre så att du har mindre tid att städa upp hundhår och mindre att oroa sig för. Dessa vänliga små hundar är lätt att komma med, bara till att du kolla uppfödare innan du punga ut en massa av dina surt förvärvade pengar.
Labradoodle en blandning mellan en labrador och en pudel. Denna hundras är föda också göra mindre utsöndring då du normalt skulle ha att göra med. Detta gör det lättare att hålla ditt hus renare och ger dig mer fritid att spendera med din nya tillägg.Labradoodle är stora med barnen och är mycket smarta. Dessa hundar kommer att plocka upp på utbildning lätt och vara en lojal, kärleksfull följeslagare för ditt hem.
Bushland terrier en blandning mellan en skotsk terrier och en Cairn Terrier. En stor liten leksak hund. Livslängd är upp till 15 år. Bara väger upp till 10 pounds. Dessa hundar har senig hår och en energisk personlighet. Bra om du har tid att spendera leka med dem, eller ens ta dem runt på dina ärenden.
Catahoula Bulldog en blandning mellan en Catahoula Leopard Dog och den amerikanska Bulldog. En stor jakthund om detta är vad du är på jakt efter. Denna hund tar intelligens från Catahoula Bulldog och lägger det till god användning! Har funnits i 100 år och är en medelstor skönhet.
Goldendoodle en blandning mellan en Golden Retriever och en pudel. Dessa hundar är ett bra komplement till din familj. De är väluppfostrade, smarta, lojal, och så mycket mer. Väger mellan 50 till 70 pounds. Dessa hundar har mycket energi så att du måste ge dem lite rinnande rum eller ett träningspass. Hip dyspepsi kan vara ett potentiellt problem med den här nya rasen så detta är en sak som du kanske vill titta på innan du köper.
Morkie en blandning mellan ett maltesiskt och Yorkshire Terrier dessa hundar är helt bedårande små leksaker. De Morkie är en nyare hundras och är fortfarande på gång. Oftast visar sig mer som en av hundarna men det är aldrig säkert, hur som helst dessa små killarna är söta. Vikt är vanligtvis cirka 8 pounds och 8 inches tall.
Puggle, en blandning mellan en kvinnlig beagle och en manlig mops är en av de sötaste valparna kommer du att lägga ögonen på. På mellan 15 till 20 pounds de stannar tillräckligt liten för att ta runt lätt. Dessa hundar är låg matinence men har massor av energi för att släppa loss. Den Puggle är en tillgiven och kärleksfull hund. En Puggle är bra med barn, så har inga bekymmer där.
Ori-Pei är en blandning av en kinesiska Shar Pei och en mops. Väger in på 15-30 pounds. Som med va Shar Pei denna hund behöver vecken på sin kropp rengöras regelbundet, så om du är på jakt efter en låg matinece hund här kanske inte för dig. Var trött runt barn som Shar Pei är känt för att ha något av en humör, men det beror på hunden.
Pappom är en blandning mellan en Papillon och en Pomeranian, Om du gillar små hundar här är perfekt. Med en vikt på £ 1,5 till 3,5 pounds. En perfekt väska valp! Lång och silkeslent hår som vuxna. Det är bäst att umgås denna hund med andra hundar, annars riskerar de Poppom attackerande andra. Denna ras har massor av energi att avvara, så ta ditt barn för en bra promenad kan vara perfekt.
Muggin är en korsning mellan en miniatyr Pincher och en mops. De är en relativt nyare hundras. Perfekt för en lägenhet, men de har energi att bränna så de behöver för att komma ut och springa eller gå en promenad.

De skadliga effekterna av häst och hund Gambing i Arizona
Puppy Training Tips
En katt ägare guide till Gingivit behandling och förebyggande
Tips för att välja rätt hund
Enkla kommandon: träna din hund med handsignaler
Hur borsta din katt hemma
Korrekt Betta Fisk Care – The Fishy Fakta
Veterinär Nödsituationer: vet hur man läser Pet nödsignaler
Ska du declaw din katt?
Degus är sociala djur som kan vara bra följeslagare
Förbjudna Lovers – fri vers Poem

Leave a Reply