Topp 10 Hundraser föredras av kvinnor

När vi letar efter en hund många saker är en faktor för att se till att du får rätt hund för dig. Om du är en kvinna letar efter en hund, har jag sammanställt en topp tio lista över mest populära hundar som kvinnan föredrar att ha. Några min förvåning dig, men när du bryter varje ras ner kommer du se varför de är så populära bland kvinnan. Vi kommer att gå i omvänd ordning och starta på botten.
10 – Collie: De flesta kvinnor får Lassie känsla när de ser denna ras, vilket ger dem en känsla av trygghet och värme direkt. Vad sätter denna ras så långt ner på listan är dess energi. Collies är en vallning ras vilket innebär att de älskar att springa och kan under långa perioder av dagen. De kräver mycket uppmärksamhet och motion som i viss kvinna är en nackdel med den älskvärda rasen.
9 – Yorkshire Terrier: Rasen är mycket aktiv och liten kroppsbyggnad. De är mycket gosa och är mycket bra med barn. Eftersom de flesta har sett dessa hundar ofta utklädda också och transporteras runt. Denna ras är vanligare med familj kvinna ändå.
8 – Pudel: Rasen sägs vara en av de mer intelligenta mitt i andra raser. Pudeln avel kommer i olika storlekar, allt från små till stora med många olika päls stilar att välja mellan. Kvinnor är förtjust i denna ras på grund av deras ras snabba inlärningsförmåga och status som kommer med rasen.
7 – tax: Är en populär liten ras hund. Med många unika egenskaper. Vara lojal och hängiven till sin ägare är en av de raser “bästa egenskaper. Å andra sidan är de också kända för sin envishet. Kvinna gå även för detta bröd på grund av deras vakthund sinnen.
6-Mops: Är en ras som har blivit mycket populärt under de senaste åren. Kvinnor finner de roligare eftersom de är en mycket mänsklig-vänlig ras. De föredrar mer mänskliga och känsliga beröring över andra raser gör dem föredras av kvinnor. De är också mycket sällskaplig hund och kommer bra överens med de flesta raser.
5 – schäfer: Detta är en annan ras som går bra med barn. Medan de flesta tänker på denna ras som polishundar de är mycket bra för kvinnan. De är mycket alert hundar och även tänkt som vakthundar. Detta är en topp val bland ensamstående kvinna som letar efter en beskyddare ras.
4 – Boxare: Det här med vissa kan vara chockerande att se så högt på listan. Medan vissa tror att denna ras är en skadlig ras är det faktiskt inte om du har gjort din forskning. Det sägs också att kvinnan när plocka ut en hund göra mer forskning innan deras beslut, att se att denna ras är tillgång till sin familj. Denna ras är mycket bestämd och vänlig. De blir väldigt beskyddande av sin omgivning och inte gillar främlingar på tiden, vilket återigen ger kvinnan en mycket bra känsla av säkerhet med denna ras.
3 – Beagle: Rasen är mycket balanserat. Den har en jämn humör med en mild sida. De är en nyfiken ras och aldrig brukar aggressiv. De är inte vakthundar på något sätt men är mer av Companion typer för kvinnan.
2 – Labrador Retriever: De är en mycket mångsidig ras, extremt balanserad och lätt att anpassa till sin omgivning. De åtnjuter håller föremål i munnen såsom leksaker eller armar eller händer bara för att bära med sig. De är en mycket fyllig ras och det är lätt att underhålla sina rockar på grund av sin vattenavvisande päls.
1-Golden Retriever: Detta är nummer ett på listan över rasen plockar bland kvinnan. Över allt denna hund är balanserad runt och har lite av allt en ägare är ute efter. Denna ras sägs vara, vänlig, självsäker och snäll. Goldens är också mycket intelligenta hundar. De gör underbara kamrater på grund av deras lugna attityder. Denna ras sägs vara den perfekta en inte bara för kvinnan utan för alla som är ute efter att få en hund.
Så där har du det, topp 10 listan över raser föredras av kvinnor.

Midwest Tyst Time Naturlig Pet Bed recension
Hur man sparar pengar på Dog Tandvård
Pet Säkerhetstips för Halloween
Tropisk fisk för ditt saltvattensakvarium
Allt om rasen: Sporting Lucas Terrier
Utfodring ditt husdjur Piranhas
Lärdomar från en Hound Dog
Allt om rasen: Golden Retriever
Hemlagad Dog Treat Recept är bättre för din hund
Möt den irländska setter
Varför äga en katt?

Leave a Reply