Top tips för Dog Agility Training

När du tar din hund hem, en av de viktigaste sakerna på dagordningen ska vara utbildning. Det kommer att göra upplevelsen av att äga din hund trevligare för er båda. En väl utbildad och väluppfostrad hund kommer att göra honom en del av din familj och inte bara ett husdjur. Det finns många olika typer av utbildning för din hund finns. Agility träning kommer att hålla din hund i utmärkt form och lyhörd för dina kommandon.
Det finns gratis utbildning tillgänglig om du forskning på Internet. Du hittar utbildning videor att titta på och att köpa, det finns tips och tricks du kan lära och i sin tur lära din hund. Det finns handböcker tillgängliga och omfattande information tillgänglig om du är villig att göra forskning för att hitta den.
Om du planerar att skriva in din hund i de tävlingar som du ser på TV, behöver du mer än bara hundträning kan du få hos din lokala parker och rekreation. Detta är en bra start för nybörjaren, om nybörjare är du eller hunden eller båda. Du kan inte förvänta dig att din hund att vara en super hund från början. Det tar utbildning för er båda. Din hund måste förstå dina kommandon oavsett om de är muntliga eller genom kroppsspråk. Först, ta din hund till veterinären och se till att han är i tillräckligt bra hälsa genomgå omfattande utbildning agility träning kräver. Du kanske vill rådfråga din läkare också, så att du är vid god hälsa, eftersom agility är en fysisk övning för dig också.
Utbildningen innebär att köra en hinderbana, med specifika vägar och hoppa tillsammans med att gå genom tunnlar som kan väva om. Kurser är ras och ålder specifika. Utbildningen inblandade kommer inte att ge fantastiska resultat över en natt. Kom ihåg att du och din hund är både i träning. Föreställ utbildning som om du tränar för OS. De resultat vi ser i tävlingarna ta år att uppnå, har en omfattande utbildning under långa perioder ägt rum.
Grundutbildning för din hund att etablera dig som alfa eller flockledare är var man ska börja. Sen när du har etablerat din roll kan du börja träna som är mer omfattande. Agility träning är mycket specifik med utrustningen för kursen och de metoder som används för att få din hund genom kursen. Det är inte något du eller din hund lär natt. Se till att din hund är upp till uppgiften. Till exempel skulle du inte använda en St Bernard för agility. Kursen är inte inställd för den typen av hund. Agility träning är bättre lämpad för en arbetande hund, vallning ras eller leksak rasen. Var medveten om dina hundar begränsningar vid träning för agility.
Glöm inte att hundar, liksom människor, har dåliga dagar också. Utbildning kan varje dag och du måste vara uppmärksam på din hund och sina begränsningar när de ställer honom genom agility. Precis som alla idrottare behöver ledigt, så kommer din hund. Precis som en idrottsman behöver uppmuntran, så kommer din hund. När de deltar i agility träning med din hund, tänk på honom som en idrottsman utbildning för de olympiska spelen. Du förväntar honom att fungera som en olympisk så behandla honom som en.

Alapaha Blue Blood Bull Dog Breed Sammanfattning
Katt Gingivit: orsaker, symptom och behandling
Min söta Snow Dog
Ett bra tips för att hjälpa att träna din hund
Cancer i matstrupen hos hundar
Ska Valpar matas valpfoder?
Harlequin Rasbora Faktablad
Pedi Paws: En översyn av en populär Som sett på TV Produkt
Rumsren för din valp eller vuxen Valp
Adobe Dreamweaver CS4 Tutorial 1,2
Kontinuerlig rörelsesekvenser Utbildning för hundar

Leave a Reply