Top Ten tillbehör du behöver för att anta en katt eller kattunge

Juni är Adopt-a-Cat månad, sponsrad av amerikanska Humane och 9-Lives kattmat. Varje år miljontals katter väntar antas i djurhem i USA ensamt. Många fler kan söka bostäder i andra länder.
Har du plats i ditt hem och ditt hjärta för en räddningsaktion katt?
Vår familj har antagit en katt lite mer än ett år sedan, och vi har aldrig varit ledsen. En övergiven lada Kitty har vuxit till en underbar husdjur och en värdefull familjemedlem. Kanske du känner på samma sätt om dina egna husdjur.
Om du inte har några husdjur ännu, eller om du tror att du kan vara öppen för att anta en kattunge eller vuxen katt i år, kan du överväga att göra det under juni månad. När allt är det Adoptera-ett-Cat månad.
Vilka tillbehör behöver du för att anta en katt?
Katter är ganska enkla husdjur att rymma i ett hem eller lägenhet. De kräver inte alls lika många leveranser som hundar, fiskar, fåglar eller många andra typer av husdjur. Ändå behöver du några grundläggande punkter innan du kan få din antagna katt med dig hem.
Här är de tio bästa tillbehör du behöver, om du adoptera en katt. De flesta av dessa objekt är lätt tillgängliga på djuraffärer och BIG-box lågprisbutiker.
Top Ten Cat Supplies: vatten skålen
Liksom alla djur, kommer en katt kräva en färdig källa av färskt dricksvatten. Tvärtemot vad många katt lore bör katter inte dricka mjölk. I själva verket kan katter vara laktosintoleranta. Även nyfödda kattungar kommer sjuksköterska från sina egna mödrar, kan andra typer av mjölk gör dem helt sjuk.
Oavsett om du väljer att adoptera en katt eller en ung kattunge, måste du skaffa en lämplig dricka skål. Katter tenderar att vara extremt snyggt varelser. Välj en liten och robust låg kanter vatten skål med en låg tyngdpunkt, så det inte är lätt välter.
Top Ten Cat Supplies: matskål
Din antagna katt kommer också att behöva en lämplig utfodring maträtt. Du kan välja en maträtt kattmat för att matcha vatten skålen. Det är bäst att undvika de bifogade två-bassängen katt skålar, eftersom dessa tenderar att spilla lättare än separata rätter. Vissa kattdjur kan vara kräsen om deras vatten och mat blandning.
Top Ten Cat Supplies: Cat Food
Innan du tar din nya antagna katt hem måste du välja och köpa en lämplig kattmat. Valet mellan torra, semi-fuktig och fuktig kattmat är en individuell preferens och kan bero till stor del på hälso-och kostbehov katten du väljer.
Kontrollera med din små djur veterinär eller be antagande källan för rekommendationer kattmat. (Vissa organ kan även tillhandahålla prover kattmat eller rabattkuponger.) Var noga med att köpa kattunge mat för en yngre katt eller högre mat för en äldre, som är tillämpligt.
Top Ten Cat Supplies: Cat kattlådan
Troligtvis kommer katten du antar redan tränas att använda kattlådan. Kattlådan utbildning är ganska enkelt att göra. Som ett resultat kommer du vill ha en låda färdig och tillgänglig för din antagna katt när han eller hon kommer i ditt hem. Faktum kattlådan borde vara den första plats du visa din nya katt.
Välj en stadig låda av plast kull. Även om du antar en liten kattunge, är det bäst att välja en fullstor kattlådan. Kattungar växer snabbt och det extra utrymmet kommer att vara lättare att rengöra.
Kattlådor kommer med alla möjliga alternativ. Du kan välja en lockförsedd eller välvd kattlådan, om du vill ge lite mer avskildhet för din katt eller hålla kattlådan innehållet utom synhåll.
Top Ten Cat Supplies: kattlådan Scoop
Lågprisbutiker och butiker husdjur säljer billiga slitsade plast skopor för rengöring kattlådor. Det är viktigt att ta bort sådana klumpar från din antagna kattens kattlådan så snart som möjligt. En katt kan avvisa en smutsig kattlådan, bildar en otäck vana du kommer säkert vill undvika.
Top Ten Cat Supplies: kattsand
Kattsand kvalitet varierar avsevärt, från grundläggande sand-liknande produkter till högteknologiska erbjudanden. De dyrare sorter minskar faktiskt lukter kattlådan och orsaka katten spillning att klumpa för enkel borttagning av katten kattlådan. Välj den bästa kattsand du har råd, och du kommer att hitta kattlådan rengöring mycket enklare.
Spara pengar och uttrycka ert engagemang för att hålla din antagna katt genom att köpa kattsand i stora bulk hinkar. (De tomma kattsand hinkar kommer att vara praktiskt för att lagra dina rengöringsmateriel, tvätta familjens bil och samla katt leksaker.)
Top Ten Cat Supplies: Cat Carrier
En lämplig kattbur är en säkerhetsåtgärd måste. Körning med något djur lös i bilen kan vara en farlig proposition. Katter har varit kända för krypa under förarnas fötter, vilket acceleration och inbromsning komplikationer och även fordonstrafik olyckor.
Även om vissa katter kan tränas att gå på liten katt koppel är kattbur viktigt för alla vägbeskriving resor, besök veterinär och andra utflykter. Du kan köpa en plast bur eller använda en stadig låda (med massor av lufthål) för att få din antagna katt hem.
Top Ten Cat Supplies: Cat Brush
Oavsett om du väljer att anta en lång-eller korthårig katt, måste du ha en katt grooming borste. Denna rake-liknande redskap är perfekt för att hantera sprider, mattor och potentiella hår bollar. De flesta katter älskar uppmärksamhet av en mild grooming, så borsta din nya katt också hjälper dig att binda bra till varandra.
Top Ten Cat Supplies: Cat Collar
Köpet av en katt krage är ett individuellt val. Även en utomhus katt kan behöva bära en krage, som innehåller bevis för identifiering, ägande och lämpliga vaccinationer kan en innekatt gå krage. Ändå är en katt krage en god investering, om din antagna katten ska gå på en oväntad (eller ens planerad) utflykt.
Top Ten Cat Supplies: Companion Cat
Vad är det allra bästa du kan köpa för din antagit nya kattunge eller katt? Naturligtvis skulle kattens egen förstahandsval förmodligen en annan katt. Om du har i rummet och medlen att göra det, varför inte plocka ut och rädda två katter behöver hem? Ett par husdjur kommer att njuta varandras sällskap och uppskattar din generösa och gästvänliga beslut.
Undvika onödiga kostnader Cat Supply
När du fylla på din antagit ny katt, kan du vara försiktig om dina inköp. Spara dina pengar på djuraffären genom att hoppa gången katten sängen. Din katt kommer förmodligen föredra att krypa ihop med dig eller i en annan mysig plats i ditt hem.
Du kan också snåla på kattleksaker ett tag. De flesta katter är nöjda med balled-up strumpor, gamla tennisbollar, bitar av garn och andra saker du förmodligen redan har på handen.
Glöm inte att göra en första veterinär tid för din antagna katt.
Och den viktigaste tillgången för alla till en kattunge eller katt är ägarens egen kärlek och tillgivenhet. Fira Anta-A-Cat månad. Vill du lägga till en katt till ditt hem?

Hur ta hand om din hamster tänder
Ta äldreomsorgen Dogs
Upptäck fördelarna med att ha din hund Värderingsavdrag
Konsten och steg för att skriva en meningsfull brev till mamma på Mors dag
Rekommenderad Tidsplan för vaccinering av hundar
Symtom på urinblåsan Stenar i hundar
Produkt granskning: LightLife Smart Dogs Veggie Protein Länkar
Använda ljus att underhålla dina Bored Housecat
Syftet med Withers hos hästar
10 Bästa Miniature Hundraser
Ge ditt husdjur något att göra medan du är inte hemma

Leave a Reply