Top Ten Semesterlägenhet Djur

Bor i en lägenhet och att ha ett husdjur som passar din personlighet kan vara svårt ibland, särskilt om hyresvärden tillåter endast vissa typer av djur. Plocka rätt typ av djur för det lilla utrymme du har kan vara svårt om du inte har en uppfattning om alla de olika typer av husdjur du kan ha. Här är tio olika djur som gör stor sällskapsdjur för människor som bor i en lägenhet.
Hamstrar
Om du vill ha något litet, varm och fuzzy som husdjur, hamstrar är bara en sak. Om du inte har mycket tid under dagen på grund av arbete, då en hamster kommer att fungera bra för dig. För det mesta hamstrar är nattdjur och sover hela dagen. De kräver lite uppmärksamhet under dagen men när de vaknar de vill komma ut och spendera lite tid med dig. Så bara få en hamster om du har tid att spendera med dem. Det finns flera typer av hamstrar, dvärg, nalle och långhåriga är bara några av de val att välja från.
Gerbiler
Gerbiler göra bra husdjur för människor som vill hålla mer än ett husdjur i en bur. Gerbiler är sociala djur och kommer att göra bättre med en bur kompis. Att få två gerbiler samtidigt kommer att göra övergången lättare för dem när de kommer hem med dig. De gör bra husdjur eftersom du kan lämna dem ensamma under dagen om du arbetar och de är redo att komma ut och spela när du är. Gerbiler är tysta djur men du kan höra dem stampa fötterna i sin bur ibland, det är helt normalt.
Råttor
Att ha en råtta eller ännu bättre ett par råttor tar lite mer engagemang än vissa andra små lurviga djur. Råttor kräver en hel del uppmärksamhet, omsorg och kärlek varje dag. De är sociala djur och kommer inte vara glad om de lämnas ensamma i sina burar under långa tidsperioder. Att ha en råtta innebär att du kommer att behöva spendera tid med honom och lät honom spendera tid med dig ut ur sin bur. Det är också bättre att ha två råttor i en bur som de gör bättre i par. Råttor är mycket tillgiven och bör endast antas om du har tid att ge till dem.
Marsvin
Dessa djur är lika söta och älskvärda som de andra små pälsdjur kan anta, men de kräver inte lika mycket uppmärksamhet. De gillar att komma ut och få hållas, men de är också helt nöjd att vara i sin bur. Marsvin gör lite pipiga ljud när de är glada, glada, spela och ganska mycket någon annan tid. Med många marsvin i en bur och höra dem squeaking kan göra att du tror att du lyssnar på utlänningar från en annan planet talar med varandra.
Eremitkräftor
Att ha en Eremitkräfta är ett enkelt ett billigt sätt att få lite exotiska djur i ditt liv. De är också en bra första husdjur för små barn, om du ser till att barn under uppsikt så att de inte skadar djuret eller få klämmas av klorna. Med flera olika skal i tanken för djuret, kommer att göra titta på honom roligare när han byter skalet han lever i. Miljön han bor i är lätt att ta hand om och du kan vara kreativ med sin omgivning. Köpa målade eller dekorerade skal för honom att byta till, är bara några av de saker du kan göra med dem.
Sköldpaddor
Det finns flera typer av sköldpaddor du kan välja mellan samt olika storlekar. Plocka rätt typ och storlek och att veta hur länge de kommer att leva och hur stora de kommer att få kommer att hjälpa dig att räkna ut vilken som ska få. För det mesta, sköldpaddor kräver ett litet utrymme och lite underhåll för att överleva och blomstra. Att veta hur man tar hand om sköldpaddan och vad du behöver för att hålla honom frisk och lycklig innan du får honom kommer att hjälpa dig att ta hand om honom.
Geckoödlor
När du bara har tillräckligt med utrymme för en liten bur eller djur, gör ett terrarium ofta ett utmärkt val. Geckoödlor kräver inte mycket tid utanför hemmet, så de är bra husdjur för människor som inte har tid att spendera med dem men ändå vill ett djur. De är roliga att titta på och kan lämnas ensam större delen av dagen. De kommer att tolerera att lyftas ut ur sina hem så länge du är försiktig med dem.
Kaniner
Kaniner är mycket roligt att ha, men kräver en större utrymme att sätta sin bur. De gillar också tid utanför deras bur, men det kan vara rörigt eftersom vissa kaniner kommer bajsa och lämna pellets var de spelar. Kaniner hoppar, hoppa och gillar att spela när de kommer ut.
Möss
Möss gör bra första husdjur för barn samt intressanta husdjur för alla som någonsin undrat hur det skulle kännas att ha en mus. De kan leva med sig själva eller med andra möss. Så länge de har leksaker i sin bur de är glada att stanna inne och spela. De kommer att komma ut och du kan hantera dem, men de kommer ständigt försöka få ner och de är så små kan de lätt gå vilse eller skada om den tappas.
Iguanas
Om du funderar på att få ett djur som kommer att vara runt ett tag, sedan en leguan är ett bra husdjur. De lever länge. Många kommer att leva i 15 år eller mer och kan komma över sex meter lång. Se till att du har plats och tid för en sådan husdjur är viktigt. Den söta lilla djuret du ser i butiken är inte vad du kommer att sluta med efter att han har vuxit. Många leguaner blir aggressiva när de blir äldre och större, så se till att du vet hur man tar hand om en innan du får den.
Oavsett vilken typ av husdjur du antar, bör du se till att du har utrymme, tid och har åtagit sig att ge dem ett bra liv.

Sju steg för att möta en hund för första gången
Bästa Fem kattgodis för dina Kitties
Topp 10 Bästa Hundraser för Män
Varför ska du vaccinera ditt husdjur kanin
Anledningar till att ge dina Scraps Dog Table
Hur kattlådan Träna ditt husdjur hus Kanin
Equine Eye Cancer Behandlingar
Bästa Halloween för katter 2009
Tips för att hitta Golden Retriever Uppfödare
Skötsel och utfodring av hamstrar
Lite historia och fakta om American Paint Horse

Leave a Reply