Top Ten Best Dog Breed Mixes

Blandade hundraser har mycket att erbjuda. De kan kombinera de bästa dragen i två olika hundraser. De är lätta att hitta på djurhem. Även blandade hundraser är ofta ovanliga och unika utseende. Här är mina tio val för bästa mixar hundras.
Cadoodle
Populär hund ras blandar inkluderar cadoodle, en blandad hundras av collie och en pudel. Dessa hundar har den charmiga utseende själfulla collie ögon med vågigt hår från pudel generna. Cadoodles är i en mängd olika färger och markeringar, som härrör från pudel / collie kombination.
Cockapoo
En av de mest kända hundras blandar är Cockapoo, som är en korsning mellan en cocker spaniel och en pudel. Denna blandade hundras kombinerar kramgoa framträdanden av en cocker spaniel och pudel. Som ett resultat, cockapoos ser lite ut som stor nallebjörn!
St Bernard och Golden Retreiver
Blandade hundraser inkluderar St Bernard och Golden Retriever mix. Min vän som äger denna blandade hundras uppskattar den stora storleken, foglig uppträdande och en silkeslen blond päls.
Boxerdoodle
Blandade hundraser inkluderar boxaren doodle, som kombinerar den slimmade resning av en boxare med vågigt hår av en pudel.
Bernation
Det är vad du kallar en korsning mellan en burmesiska Mountain Dog och Dalmation. Kolla in den här artikeln om Bernation blandad ras hund.
Chihuahua mops
Blandade hundraser inkluderar super söt Chihuahua mops som kombinerar liten storlek med en mops näsa.
Tyska Shepard hund och Labrador Retriever Cross
Den blandade hundras av en tysk Shepard och Labrador retriever är vänlig, energisk och intelligent.
Border Collie American Eskimo Mix
Border Collie Emerican Eskimo Cross ras hund har en vacker grönskande päls och är vänlig och smart.
Rattle
Varje hört talas om en skallra förut? Det är en blandad hundras som kombinerar en råtta terrier med en pudel. Resultatet är en liten, vågig haired blandad ras hund.
Collie och Golden Retriever Mix
Blandade hundraser inkluderar Collie och Golden Retriever Mix. Denna blandade hundras kan ha korta öron en collie men boxy nos av en Golden Retriever. Färgerna varierar från blond till rika rött. Som man kan förvänta, är detta blandad ras hund full av pep och en verklig “folk” hund.

En Dog Day Poem
Go Green med din hund
Hund Graviditet: Vad bör en bra ägaren vet?
Tips för Dog lydnadsträning
Bladder problem hos hundar
Särskild Kitty kyckling och ost Fuktig kattgodis recension
Hur ta hand om ditt husdjur marsvin
Dog Training Schools i Metro Atlanta
Scissortail Rasbora Faktablad
Kaytee total komfort Sängkläder: dammfri och miljövänligt Pet Bedding
Är din hunds tuggleksaker säkert?

Leave a Reply