Top Jakt Hundraser

Jakt är en populär sport runt om i världen, och många människor föredrar att använda jakthundar i praktiken. Jakthundar utbildas för jakten när de är unga, och vissa raser är särskilt kvalificerade för jakt av sina blodslinjer och bakgrunder. De viktigaste metoderna jakthundar använder för att spåra spelet är genom syn och lukt, och varje ras av jakthundar är unik i sin jaktmetoder och specifika användningsområden. Här är en lista på tio av de mest populära jakthundar och hur de används.
Blodhundar är mycket väl kända för sina jakt förmågor. De jagar främst av doft och används för att spåra bytesdjur och ibland döda. Denna ras har en djup bark som låter dess ägare vet när det är på spåren spelet. Blodhundar jagar oftast i förpackningar om tre eller fler vid spårning. Tillsammans med är väl kända för sina jakt färdigheter, dessa hundar har bra temperament och göra bra familjehundar.
Retrievers är också väl kända för jakt. De formellt kallas vatten spaniel och används vanligen för att hämta spelet hatt har skjutits ned, som fåglar, och sedan föra spelet tillbaka till jägaren. Den har förmågan att komma ihåg platsen för spel som de har funnit. De följer oftast visselpipa och verbala kommandon vid jakt.
Curs används vanligen för att jaga storvilt. De jagar oftast galtar, cougars och tvättbjörnar bland andra stora bytesdjur. De har bra temperament och är kända för sina mjuka natur. De jagar primärt med synen, men har också en välkänd bra luktsinne.
Terriers har använts för att jaga under många år. De hittar främst hålor och lånar med sitt luktsinne och sedan fånga eller döda bytet som de har jagat. De går ibland under jorden för att döda djuret eller driva den ur sin Den för jägaren.
Fiests används främst för att jaga småvilt. De är små jakthundar och vanligtvis ekorrar jagar, kaniner och andra små däggdjur. De gillar att jaga i flock men kan också jaga ensam. De är bra på att jaga små djur upp ett träd och sedan skälla för att varna jägaren.
Setters är bra jakthundar när de används för jakt. De jagar i allmänhet småvilt och hjälpa jägare med gevär och hagelgevär. De har en välkänd förmåga att lokalisera fågelvilt efter att de har skjutit ner. De används för att spola fåglar.
Poodles används vid jakt som vatten hundar. De hämtar spel som har skjutits ner, och kan hämta fallna spel som har landat i vatten. De är vanligtvis används för att hämta fåglar, men kan också användas för att lokalisera och jaga små djur.
Whippets använder främst deras synsinnet vid jakt. De är också kända för sin snabbhet. De brukar syn byte på avstånd, förfölja sitt byte, och sedan döda den. De är ganska jägare och snabba i jakten. De är mycket stora hundar som gör det lättare för dem att jaga bytesdjur.
Pekare är utbildade för att hitta spelet och leder jägaren till bytet. De är vanligtvis används för jakt mindre spel. De är väl kända för att täcka stora områden och områden. De är en medelstor hund och vanligtvis används som spaniels.
Spaniels används för att jaga småvilt som ekorrar, tvättbjörnar och kaniner. De är en meduim storlek hund med ett bra temperament. De har bee som används för jakt i hundratals år. De används för att lokalisera spelet och spola den på jägare kommandot.

Saker att tänka på om Pet antagen
10 följeslagare för inomhusbruk
Black Ruby Barb Faktablad
Dog Houses of Idag
Skador av huskatter för miljö
Hur Groom din hund hemma
Att äga ett husdjur är bra för din hälsa
De Fördelar och nackdelar med De-klösa kattungen
Hur du tränar din katt att inte stjäla och inte skrapa Möbler
Placerar din hamster känner sig bekväm
Innekatter VS. Utekatter

Leave a Reply