Top 5 hästraser för turridning

Som en häst älskare och entusiasten jag kan ärligt säga att turridning omfattar en av de största nöjena en person kan delta om traipsing längs trädkantade stigar av bergigt landskap eller längs vackra sandstränder stränder. Som tidigare tre dagars fälttävlan jag har upptäckt att det finns få situationer i livet som framkallar en sådan spännande och avkopplande känsla som hos en bra och bekväm ridtur med vänner, häst och människa lika.
# 1 The Rocky Mountain Horse
Fast jag har aldrig faktiskt haft äran att sitta på toppen av en Rocky Mountain Horse jag har upptäckt genom omfattande forskning att de anses vara en idealisk ras för trail ridning. Rocky Mountain Horse ursprung i slutet av 1800-talet i de karga bergen i Kentucky. Den underbara Trampsäker gång och milda sinnelag gjort det möjligt att framgångsrikt genomföra unga och gamla oerfarna ryttare över förrädiska bergskedjor Kentucky.
Rocky Mountain Horse har ett naturligt vacker och smidig fyra slag gångart som gör det möjligt att glida längs tuff terräng med lätthet ge sina passagerare rida i deras liv. Föds upp för sin otroliga uthållighet, starkt hjärta, hög intellekt, villig temperament och lättroad personlighet Rocky Mountain Horse har snabbt blivit en favorit bland Trail Riders.
Den atletiska natur, lugn uppförande och hårda, kraftiga ben och fötter har gjort denna ras förmåga att passera robusta spår med lätthet till lättad bekvämligheten av sina ryttare. Skönhet, en utmärkt konformation, hög intellekt, säker-footedness, och en oöverträffad nivå av uthållighet visa varför Rocky Mountain Horse är mitt nummer ett val för en trail ridning ras.
# 2 Den Appaloosa
Jag har haft något annat än underbara upplevelser med Appaloosa häst rasen i förhållande till turridning. Ursprungligen tros ha kommit till den nya världen av spanska upptäcktsresande på 1600-talet den Appaloosa först tros ha använts och uppfödd av Nez Perce indier i nordvästra Amerika främst för jakt. Snart bestämde sig för att framhäva den starka, snabba, säker på foten, och intelligent karaktär i denna vackra varelse genom selektiv avel för specifika egenskaper.
Den Appaloosa är en extremt mångsidig ras komplett med en utmärkt disposition, otroligt intelligens och en ivrig att behaga attityd. Ibland Appaloosa häst har varit känt för att vara envis, men allt som allt är de ett mycket villiga häst ras som är mycket aktiv och välsignad med över genomsnittet uthållighet.
I likhet med Rocky Mountain Horse, den mångsidiga, intelligenta natur Appaloosa tillsammans med sin otroliga uthållighet, happy-go-lucky attityd, och dess säker-footedness gör det till en idealisk hästras för turridning äventyr. De fantastiska avel standarderna i Nez Perce indier som kvarstår idag ger oss underbara häst följeslagare som lämpar sig för deras utmärkta rykte.
# 3 American Quarter Horse
Återigen, detta är en annan ras har jag haft turen att ha haft erfarenhet av i världen av turridning. Denna hästras är ett resultat av korsningar som gjorts av amerikanska kolonister på 1690-talet mellan importerade engelska hästar och de har sitt ursprung från den spanska bestånd kallas Chickasaw ponnyer. Rasen var ursprungligen framavlade för att delta i korta avstånd lopp som var en fjärdedel av en mil eller mindre, därav namnet Quarter Horse.
Populariteten av American Quarter Horse skjutit i höjden och snart pionjärer som vill erövra vilda västern befann sig efter en härdig, villig häst med stor uthållighet. Dess fantastiska anpassningsförmåga till ändrade förhållanden och omständigheter har gjort det en av de mest populära raser inte bara i Amerika utan över hela världen också.
Den jämna, villig temperament och smidig, kraftfull disposition av American Quarter Horse har visat sig vara mycket fördelaktigt när det gäller turridning. Beståndet kropp typ av Quarter Horse är mer kompakt, muskulös och kraftfull än andra raser. Det är möjligt att passera oländig terräng med lätthet och anpassa lätt till förändrade villkor.
Den amerikanska Quarter Horse har en bred bröstkorg, starka bakkvartsparter och är förvånansvärt snabb och smidig. Det är mycket intelligent, mycket villiga att behaga, har en mild natur och utmärkt lynne. Alla dessa faktorer tillsammans ger en utmärkt häst exemplar värdig det tredje plats på vår lista om raser idealiska för leden ridvana.
# 4 Arabiska
Den arabiska hästen är en otroligt pigg och tillgiven varelse. Denna ras har sitt ursprung i öknen i Mellanöstern men det finns spekulationer om den exakta region där de först uppstod. Ursprungligen används som krig hästar, skulle den arabiska hästen dela tält med sina mänskliga herrar på grund av extrema väderförhållanden och hotet om eventuella stölder som resulterade i den arabiska hästen utvecklar en affinitet för mänskligheten.
Arabian hästar är kända för att ha otroligt höga uthållighet, över genomsnittet intelligens och är förvånansvärt snabba elever. De är också kända för att vara mycket atletisk, uppvisar en stolt och ädel ande, är extremt mild av naturen och är väl kända för sin snabbhet. Denna hästras har bara 5 ländkotor och 17 par revben i motsats till den 6 eller 7 ländkotor och 18 par revben finns i andra hästraser. Denna anatomiska anomali ger den arabiska hästen med en kort men stark rygg, hög svans vagn, välvd hals och starka ben. Som ett resultat, har de förmågan att väga tyngre än vad som skulle förväntas med lätthet.
Den arabiska hästen var föds upp för sin beundransvärda intelligens, vilja att behaga, vakenhet, smidighet, och fantastiska läggning. Den större lungkapacitet har försett dem med otroliga uppvisningar av uthållighet som är idealiska för turridning. De är en härdig ras som är mycket ljud tack vare sina starka ben och atletisk natur.
# 5 Morgan
Morgan hästras var en av de tidigaste raser att ha utvecklats i USA går tillbaka till slutet av 1700-talet. Utvecklingen av andra amerikanska hästraser signifikant påverkad av Morgan. Dessa raser har Standardbreds, hästar kvartalet och Saddlebreds.
Morgan hästras är en kompakt varelse med starka ben och fötter, stora ögon och en muskulös bygga. De uppvisar en villig personlighet, är atletisk och hårt arbetande, och noterade att mycket släta, elastiska gångarter. Morgan är kända för att ha fantastisk effekt, samtidigt som det är mycket pigg, lojal och vänlig.
Dess benägenhet till hög intelligens, en foglig, lekfull karaktär, och otroligt sundhet gör den till ett perfekt komplement till leden ridning rike. Härdighet och mångsidighet denna hästras i kombination med det faktum att det uppvisar otroliga åtgärder uthållighet gör den ett utmärkt val för turridning utflykter.
Morgan är mest känd för sin fantastiska sundhet och extremt karismatisk personlighet. Deras kortare, mer kompakt kroppsbyggnad ger dem större stabilitet, styrka och säker-footedness. Dessa är alla goda egenskaper att ha i ett spår häst. Den milda natur och patientens personlighet som uppvisades av denna häst ras har gett dem ett rykte som ett utmärkt fäste för yngre, mindre erfarna ryttare. Alla i alla Morgan priser högt på listan för de bästa trail ridning raser.

Vård av en katt
Tips för att välja en hund Groomer
Har du märkt dessa märkliga men vanliga beteenden av din hund?
Varför du aldrig ska ta din hund att arbeta.
Hur hitta ett nytt hem för din hund
Kända Clydesdale hästar Bred Ursprungligen för tungt arbete
Hemlagad kattmat-färska, välsmakande och hälsosam
Afrikansk klogroda Care Made Easy
Cribbing i Hästar
Anledningarna Varför Arbetsgivare inte låta sin personal få sina hundar att arbeta
Tio Bästa Hundraser för varmt väder

Leave a Reply