Tips om hur man vårdar för din valp

Du har en ny valp! Jag minns den tiden väl. Mina två valpar är nu 170 £. och £ 135. Jeff, min St Bernard valp är inte så översvallande som han var 7 år sedan, inte som hans £ 170 omkrets inte låta honom göra det han brukade, och ängsmark, min söta £ 135 Newfoundland, men fortfarande valp- som på 5 år, visar tecken på hennes stigande ålder. Genom åren har jag lärt mig vad som fungerar och vad som inte när det gäller att höja valpar. Valp vård kan vara en trevlig upplevelse.
Det första punkt på din inköpslista för din nya valp ska vara en låda. Valpen kommer att behöva ett område hela sin där han kan dra sig tillbaka till när du inte är hemma, så han förblir säker och inte komma in något som han inte borde. Dessutom kommer valpen trivs i sin mysiga oas av en den. Valpar njuta av lugnet i en håla-liknande utrymme. Valpens låda bör vara liten och ren. Valpen kommer att njuta sover i sin låda. När du valp kommer till upphetsad, kommer han att ha en lugn och fridfull plats där han kan dra sig tillbaka till så att han kan få hans intelligenser om honom. Se till att din valp låda är dimensionerad på lämpligt sätt. Om det är för stor, kan använda den som sin egen personliga badrum på ena sidan och sova på den andra sidan. Som regel kommer hundar inte eliminera där de sover, så om lådan är precis rätt storlek för honom, kommer han vet att inte använda det som sin toalett.
Om du inte är hemma under långa perioder av 8 timmar eller mer, inte hålla valpen i en låda. Det är bättre att bara begränsa dem till ett litet utrymme i köket. Det är ditt ansvar att tillhandahålla ordentlig valp vård till din hund.
Inbrott är det roliga när det gäller att ta hand om valpen. Enligt Sarah Hodgson, professionell hund tränare och författare hund perfekt och Valpar For Dummies, få på en potta-tidsplan är viktigt. Hon föreslår att riktigt unga valpar – yngre att 12 veckor kan behöva gå utanför varje timme eller två. Hon fortsätter med att säga att äldre valpar kan hålla ut ganska lite längre.
Jag har funnit att beroende på ålder min valp, jag hitta mig själv att ta ut dem mellan 6-10 gånger per dag. Naturligtvis när de blev äldre, minskade de gånger till ca 2-4 gånger per dag. Om du arbetar eller inte är hemma under dagen, kan det löna sig att hyra en hund sitter medan du är borta. Valpar behöver också massor av socialisering och interaktion. De älskar att leka och vara ute bland folk. Det är mycket viktigt att din valp får tillräckligt med tid att leka och umgås med andra människor och djur också. En väl socialiserade valp kommer att växa upp till en väl socialiserade och väluppfostrade hund, enligt min mening. Jag belönas alltid mina valpar när de var framgångsrika i sina potträning sessioner med antingen en behandling eller påkostade beröm. För att göra din valp rumsren träning lättare, måste du hålla ett öga på deras H20 intag. Valpar älskar att dricka, dricka, dricka. Efter ca 7:00 eller 7:30, fick jag bli av med min valp vattenskål och om de var verkligen törstig, skulle de få is chips eller isbitar.
Jag skickade min St Bernard valp till en hund tränare, eftersom jag fruktade när han växte till att bli enorma, skulle han bli fruktansvärt bångstyrig och ohanterliga. Han var en bångstyrig valp och väldigt envis. Utbildning hjälpte honom att fokusera på vad som förväntades av honom i termer av gott uppförande. Han behövde lära sina grundläggande kommandon som sitta, stanna, kom, ge, lägga sig ned och nej. Jag kände är var viktigt för mig att delta i sin utbildning också. När allt skulle min valp att leva med mig och inte med tränare. Jag skickade inte min Newfoundland valp till en tränare, eftersom jag tränade henne själv. Hon var en så lydig valp och lyssnade bra. Hon fortsätter att agera som inget mindre än en perfekt liten £ 135 dam. Hårda ord riktade mot valpen kommer att göra något, men bryta deras anda. Du åstadkommer ingenting genom att skrika på dem och kommer bara att göra dig att se ut som en idiot genom yelling på en dålig hjälplös valp. De kommer att tro att du är galen och därför inte respektera dig. Alltid vara fast, konsekvent men ändå rättvis när du ger din valp riktning. När hand om valpen, se till att du alltid komma ihåg att ge dem kärlek och beröm alltid kommer att samla dig bättre resultat. Du locka fler bin med honung än du gör med vinäger, eller hur? (Jag skulle ge kredit till avsändaren av denna klyscha, men jag kunde inte hitta referens). Om jag stöter på det, kommer jag att se till att inkludera den i en kommande artikel.
Alltid se till att din valp är ren och välvårdad. Borsta honom dagligen så håret inte blir tovigt och alltid hålla sina naglar klippta. Som en ny valp ägare, kanske du rädd, eftersom jag var att klippa valpens naglar på egen hand av rädsla för hackning deras hud. Fråga alltid din veterinär eller groomer att klippa valpens naglar. Att se till att din valp är spikade är välvårdad är avgörande för god valp vård.
Jag kan inte nog betona vikten av regelbundna veterinär hälsokontroller för din valp. Det är viktigt att valpen får sin rutin vaccinationer och filmvisningar. Försök aldrig att självdiagnos din valp om han är sjuk. Också aldrig över göra godis. Ibland har jag känt att ge mina valpar ett bord skrot eller två, men speciellt eftersom de fortfarande växer behöver de sin hund mat som ger dem de näringsämnen som är oerhört viktigt för deras hälsa och tillväxt. Bra veterinär vård är den viktigaste komponenten i god valp vård.
Ta hand om din valp kommer att vara ibland försöker, men alltid glädjande när du se dem växa och utvecklas till en väluppfostrad, frisk kärleksfull kamrat. Du valp kommer alltid att vara tacksam för det stora valp vård som du har gett dem.

Tropisk fisk: Hur ta hand om dem
Hur Walk flera hundar på samma gång
Hur du vet när din nymfparakiter behöver gå till veterinären
Den gröna skräcken Cichlid
Vad gör du när din hund hatar tar Baths
Trimning en iller är Tånaglar
Träna din hund att ha Manners
Mål av Missing Q-tips
Cat adoptionsbyråer i Greenville, South Carolina
Extremt sällsynt Megamouth Shark Caught i Filippinerna, senare Ätit
Proffsen att hålla en orm som husdjur

Leave a Reply