Tips om hur man sköter din hamster

En hamster gör ett bra husdjur. De är i allmänhet lätt att ta hand om. De är en bra första husdjur för ett barn. De gör inte tilld av buller och är mycket kelig och söt. Hamstrar tillhör gnagare gruppen däggdjur och är varmblodiga och har hårig hud.
Innan du tar din hamster hem måste du ha ett hem inrättas. Du kan gå med den traditionella tråd bur. Men deras många olika färgglada, modulära enheter tillgängliga dessa dagar. De är gjorda med plast och får sällskap av rör sammankopplade plast. De har områden för att äta, sova och motion. De flesta av dessa kommer med en övning hjul. Du kan spendera timmar bara titta på dem springa runt i sina rör. Du behöver sängkläder, använd endast godkända hamster sängar. Hamstrar gillar att gnaga och de gör svälja en del av sina sängkläder. Barrved spån över ett baslager av torv är också bra att använda. Se bara till att det trä som används för att göra spån inte kemiskt behandlats. Hamstern vanligtvis väljer en toalett. Det rekommenderas att du rengör området dagligen. Du måste rensa ut hela buren om varannan vecka. Kasta ut den gamla sängkläder och tvätta ur hela buren.
Hantera din hamster mycket försiktigt. Plocka upp din hamster i en kupad hand, hålla djuren på ett säkert men inte för hårt. Börja göra detta dagligen för att få dem som används till dig. När hamstern vänjer sig att hanterat det kan plockas upp och begränsas genom att greppa den lösa huden på baksidan av halsen med en tumme och finger. De har mycket lös hud så se till att du har ett fast grepp. Din hamster kan också lära sig att knapra mat från din hand. Deras finns inga vaccinationer för din hamster, men lyckligtvis hamstrar är låg underhållare kraftiga husdjur. Om din hamster verkar sjuk kan du ta dem till en veterinär. Så länge du matar dem ordentligt och ger en ren miljö bör du inte ha några hälsoproblem. Om temperaturen sjunker för lågt i ditt hem, kommer de gräva och Hibernate. Så håll ditt hem vid en behaglig temperatur.
När det gäller att utfodra din hamster är det ganska enkelt. Du måste alltid se till att de har gott om färskvatten. Du behöver en vattenflaska som kommer att fästa till buren. Det är upphängd upp och ned och hamstern kan dricka ur den när det behövs. När du matar din hamster kan du köpa en påse med kommersiell hamster mat. Detta kommer att ge en fullständig balans mellan allt som behövs i kosten. Se till att maten hålls rena och torra. Inte förvara den för länge, kan vitamin nivåerna minskar. Du kan också lägga till några små hälsosamma godsaker såsom, äpplen, brasilianska nötter och morötter. De kommer också njuta av en hårdkokt ägg då och då.

Komma igång med ett nytt akvarium
Är Beagle rätt hund för vår familj?
Förstå Katten slickar beteende
Så du tänker på anta en Guinea Pig?
Hur man sparar pengar med online Pet Meds
En guide till Virtual Pet Kyrkogårdar
Grooming Tips för långhåriga katter
Hur man korrekt borsta hund
Hund vård: Att handskas med brist på mjölk och trasiga naglar
Hur att föda Chinchillor
Fisk Care: Silver Dollar

Leave a Reply