Tips om hur att observera och erkänna fåglar

Fågelskådning har blivit en ganska stor hobby över hela världen. Fåglar är ett av de mest intressanta och vackra djur att observera. Deras finns så många olika arter av fåglar. Fåglar finns i många olika färger, storlekar och former. Du kan lära dig att känna igen olika typer av fåglar av sina storlekar, färger, näbbar, svansar etc., även det sätt på vilket de flyger. Här är några tips på hur man känner igen och observera de många olika vackra fåglar att nåden våra himmel. Ett av de enklaste sätten att klassificera en fågel är genom sin storlek. Till exempel skulle en mycket liten fågel vara en kolibri och en pelikan skulle anses vara en större fågel.
Fåglarna färger är också ett annat sätt att skilja den typ av fågel. Till exempel vita fåglar inkluderar snöhäger, knölsvan och kikhosta kran. Blå fåglar inkluderar Blue Jay, blått Grosbeak och norra parula. Svarta fåglar ingår kråkor, svarta fåglar och starar. Klargula fåglar inkluderar American steglits, gemensam yellowthroat och västra Kingbird. Ros, röd eller orange fåglar inkluderar röda kardinalen, scharlakansröd tangler och målade sparv. Därefter leta efter fåglar kroppsform. Vissa är smala som svalor och sorg duvor, medan andra är tjock konsistens som hökar och ugglor. Ett annat sätt att skilja fåglar är genom sina svansar och näbbar. Kontrollera för att se om svansen är lång, smal eller kort. Varje olika arter av fåglar har en egen unik typ av näbb. Vissa näbbar är långa och smala som kolibri och hackspettar. Medan andra är korta och stout som vaktlar och duvor rock. Andra fåglar som ugglan och hök har fastnat näbbar.
Ett annat bra sätt att skilja fåglar är genom sin manierism. Vissa fåglar är klättrare, vissa föredrar hoppande och andra njuta perching. Vissa fåglar ständigt flyttar medan andra innehåll avkopplande i ett träd för ett tag. Vissa fåglar kan flyga på ett ställe som kolibri eller kungsfiskare, medan andra cirkel runt i himlen som gam eller hök. När fåglar som duvor flyger, gör de det i snabba raka linjer. Då naturligtvis du har dina sjöfåglar. Dessa fåglar skulle omfatta ankor, pelikaner och gäss. Ett annat sätt att identifiera fåglar är av ljudet de gör. Jag är ganska säker på att alla kan se ljudet av en anka eller gås. Deras är något så vacker och avkopplande när en fågel sjunger. Deras finns flera olika arter av fåglar som älskar att sjunga. I denna grupp av fåglar skulle vara den amerikanska Red Robin, den gula sångare, trä trast och indigo sparv. Ta en bandspelare, bege sig ut i skogen på morgonen och gör dig själv en art inspelning av fågel låtar.

Giant engelska mastiffen: Size Frågor och svar
Allt om rasen: Bushland Terrier
Tandvård Tips för katter
Vår jord
Hur Dog Parks kan vara en bra sak: Off the koppel och släppa lös
Tips för att hämta hem din nya Parrot
Vad irriterar dig mest om din granne är husdjur?
Room With A View Dog House
Hur man har en hälsosam Sötvattenfisk
Utbildning Huskies
I Obamas Vita huset hund

Leave a Reply