Tips och steg till bada din häst

Är du en häst ägare och behöver bada din häst? Om så är fallet här är några användbara tips och information om hur du ger din häst ett bad!
Som alltid se till att det är varmt ute eller att du använder varmt vatten för att fukta, tvätta och skölj din häst, så att han inte blir kall. Innan du tvättar din häst bör du alltid brudgummen honom, inte bara kommer detta relax din häst, men det kommer att slå några av smuts från pälsen att bad tid lite mindre smutsiga. Följ dessa steg när du grooming din häst: 1. Curry kam din häst
2 Borsta huvudet, kroppen, benen, bröstet och även din hästs rygg
3. Välj dina hästar hovar
4. Kamma man och svans ut
Nu när du är klar med dessa steg, är du sedan redo att bada din häst. Detta är vad du kommer att göra för att ge din häst ett bad: 1. Om du använder betong tvätt rack, kontrollera att den är halkfri för din häst, om det inte är halkfri se till att du lägger ner stor texturerat gummi mattor av foder i tvätt rack för att hålla din häst glider på våt betong.
2 Om du har syllar, se till att de har panik snaps om din häst panik. Om din häst inte råkar panik kommer du sedan att kunna snabbt släppa honom för att förhindra skada honom eller dig själv. Om du inte inte har syllar kan du be en vän som är bekväm runt hästar att hålla huvudet för dig, kommer de också att kunna snabbt släppa ledningen repet om hästen skulle få panik.
3. Låt ALDRIG slangen komma under dina hästar fötter. Detta kan orsaka din häst att skrämma, eller om han skulle kliva på metall munstycket och bryta det, kan det börja spruta oväntad vatten upp på honom och skrämma honom.
4. Blöt marken runt din häst, vilket gör att han ser eller hör slangen och vatten innan du faktiskt använda den på honom, det hjälper till att förhindra din häst från att förvånad när du börjar använda slangen på din häst.
5. Efter vätning marken långsamt börja spraya din hästs ben för att få honom att använda till vattenstråle, nästa steg upp kroppen av din häst genom att starta på axeln och sedan flytta till halsen och ner hans kropp.
6. Nu när din häst är våt, kan du använda hästen-vänlig schampo att skrubba bort all smuts från din häst. Om din häst har tjock, tråd-liknande hår, se till att spendera lite extra tid att tvätta det!
7. Använd en svett-skrapa eller sidan av din egen hand för att avlägsna överflödigt vatten som kan finnas kvar på din hästs kropp.
8. För att förhindra bakterieinfektioner, se till att handdukstorkat torka hästar benen.
9. När du är klar sätter och anti-svett ark eller kallare på din häst!
Du är nu klar med din hästs bad tid, och han kommer att vara mousserande ren!
Nedan är några extra tips att använda för din häst bad tid.
• utrusta din slang med en justerbar spruta, en som har en imma inställning.
• Spruta inte vatten direkt på din häst ansikte, detta kommer att orsaka din häst att skrämma. Ställ sprutan på dimman inställning och börjar vid din häst kind, sakta ner hästens kind längs ansiktet. Använd en fuktig svamp för att tvätta din hästs öron.
• Om din häst blir rädd, STOP och lugna ner honom innan du fortsätter med sin bad.
• Om han blir lätt uttråkad när du badar, kan du ge honom hö nät eller något annat för att hålla honom sysselsatt medan du ger honom hans bad!
Din häst är nu rent och redo att visas upp! Hoppas dessa tips hjälpte också listade nedan webbplatser för ytterligare information om din hästs bad tid!

Dödsorsakerna i Valpar och hur man mata dem för hand
Bryta ner meddelandet barriärerna mellan Hörntänder och människor
Produkt granskning: Prevue Hendryx mushjulet
Vård av en katt
Skötsel av Aging hund
Poodles – den mest intelligenta av alla raser
Förälskad i en Chihuahua
Nadya Suleman vill expandera familj igen
Jag trodde att det upp
Engelska Spots Ras profil
Dog Breed-Harrier

Leave a Reply