Tips för Horse Training: mellansteg

Vi har din häst går framgångsrikt i koppel rep och svara på ditt kroppsspråk och vokala signaler. Han litar på dig och har plockat upp bara goda vanor (hoppas vi). Låt oss fortsätta vår utbildning.
Tips 1: Börja jorda träna din häst. En lång rep eller utfall linje klippt till grimma så att hästen kan börja arbeta igenom snabbare takt med dig på marken, så att du inte behöver köra längs sidan (vilket är omöjligt att göra en längre tid ). Du kommer inte att låta din häst springa runt i en cirkel runt dig heller, kommer du att träna dem för att ytterligare svara på ditt kroppsspråk och vokala signaler. Se till att din häst kan stoppa väl på korta ledtider innan du börjar.
Tips 2: Longeing din häst är ett bra sätt att värma upp din häst även när du börjar rida, så börjar på rätt fot är viktigt. Börja med att hålla hästen inom 15 meter och bara gå i en cirkel runt dig. Du kommer inte att stå stilla, men promenader i en liten cirkel själv. Börja med att ha din häst gå moturs och peka vänster hand mot din hästs huvud och har en lång piska i höger hand, pekade precis bakom din hästs bak. Börja med promenader i 10 eller 15 minuter som går i båda riktningarna. Arbeta upprepade gånger för att göra vissa din häst stannar vid 15 fot avståndet innan vi går vidare.
Tips # 3: När du och din häst är bekväm med promenad i båda riktningarna (du behöver bo i kontroll) samt stoppa på kommando, och sedan be din häst trav. Så småningom kommer du att flytta hästen ut till slutet av raden båda riktningarna men inte rusa det.
Tips # 4: Om din häst är yngre än två år, bara skritt och trav din häst när marken utbildning. Även en två år gammal häst bör inte cantered under mycket lång tid. Den långsammare du arbetar din häst, desto starkare och mer självsäker din häst blir.
Tips # 5: Håll ett öga på din häst varje gång du sätter honom på longe linjen. Du kan lära dig mycket om din häst från dessa lektioner som hjälper dig att diagnostisera problem när de uppstår. Alltid titta på ojämna gångarter och kontakta din veterinär om du är osäker på din hästs sundhet.
Tips # 6: Lär din häst att säkert ladda in en släpvagn. De flesta hästar har någon oro för detta, särskilt om släpvagnen är liten och mörk. Se till att öppna den främre delen av vagnen och har hö väntar på framsidan.
Tips # 7: Alltid gå bredvid din häst vid lastning i trailern. Går framför din häst kan få dig allvarligt skadad. Låt din häst gå igenom denna process i steg om det behövs. Start och stopp så ofta som behövs för att bygga förtroende. Men alltid gå vidare i din träning (även när du säkerhetskopierar nedför rampen).
Tips # 8: Nu när din häst framgångsrikt kan longe och ladda in en släpvagn börjar införa ridutrustning. Sakta införa betslet utan lite och schabrak utan sadel.
Tips # 9: När du är redo att lägga till lite till betslet och sadeln till kudden, se till att du har spenderat lite tid longeing först. Detta kommer att ta del av kampen ut hästen och hans naturliga träna hormoner kommer att göra honom mer villiga att acceptera nya saker. Plus att det går tillbaka till att arbeta på bekväma saker innan lära nya.
Tips # 10: När din häst är bekväm med den nya utrustningen, tillbringa mycket tid longeing honom i hans betsel och sadel. Du kommer att ha en enklare tid att få på din häst och rida om han går igenom dessa steg först.

Internutbildning din katt
Orsak och behandling av Flea allergier hos katter
De bästa Hundraser för Outdoor Fun
Tack Mr McPooch
Mousserande Spaniels: Hur Groom en Cocker Spaniel
Behandlar för hundar: Vita Kraft Beefy Sticks omdöme
Vinterförvaring ditt husdjur
Framgångsrika tips till kull Utbildning ditt hus Kanin
En hund dikt för nationella Dog Day
Hur du gör din katt sova på natten
Allt om rasen: liten grekisk Domestic Dog

Leave a Reply