Tips för Horse Training: avancerade steg

Du och din häst arbetar hårt på marken. Du longeing troget och din häst är mycket bekväm i sin ridutrustning. Vi kommer att tala om ridning nu, men vi kommer inte att gå in på detaljer för en viss disciplin. Det finns en massa bra böcker för både engelska och västra discipliner, för mycket för en kort artikel som denna.
Tips 1: Kör aldrig din häst ensam, speciellt när du startar upp på hans rygg. Alltid har någon tillgänglig för att hjälpa. Se också till att göra några betydande förarbete (longeing) innan du får för första gången.
Tips # 2: För att få upp på hästen, ta tyglarna i vänster hand samt en bit av man. Om du är mycket lätt, kan du ta sadeln istället för manen, men sadeln kan rulla om du är för tung. Sätt din vänstra fot i stigbygeln och dra dig upp. Lägga vikt på sadeln från sidan så där för lite medan en kompis håller din häst. Sväng höger ben över och försiktigt bosätta sig i sadeln.
Tips # 3: Sitt i sadeln medan hästen står stilla i några minuter. Du kanske vill flytta runt medan i sadeln så din häst vänjer sig vid vikten. Prata med honom och prisa honom. Var noga med att projektet förtroende.
Tips # 4: Även vokalt och fysiskt befallde din häst att gå framåt, har din vän att leda din häst framåt på en promenad. När du känner att din häst inte kommer bult-eller Buck, har din vän släppa ledningen rep eller handen tillbaka upp till dig.
Tips # 5: När du är bekväm i skritt, be din häst att sluta. Stoppa och starta många gånger och införa svängar och riktningsförändringar. Var noga med att använda beröm och sång kommandon hela tiden. Efter 10 eller 15 minuter, ring lektionen avslutas. Försök att alltid avsluta med en god ton.
Tips # 6: Efter ett antal bara gå sessioner, flytta din häst till en mild trav under korta tidsperioder. Börja med att be din häst att gå, sedan trav, sedan gå och sedan sluta. Gå inte från stopp till trav eller trav att sluta. De manövrar är lite för avancerat på denna punkt.
Tips # 7: Arbeta dig upp till cantering din häst är ett spännande steg. Se till att du och din häst är verkligen redo för det. Din häst bör vara väl utbildade i longeing och du bör ha en säker miljö och bra utrustning innan du börjar detta nästa steg.
Tips # 8: Nu när du och din häst är bekväm med varandra går i båda riktningarna runt ringen på alla olika takt, ändra det upp lite med några grundläggande engelska utbildning. Oavsett om du kommer att rida fat i rodeo, avrundning boskap på ranchen, eller hoppa stora stadion hoppar, kommer du och din häst gynnas lära sig att gå framåt på lite med eleganta kontroll.
Tips # 9: Alltid svalna din häst helt efter någon nivå av träning. Du vill inte ha en öm och stel häst nästa dag som du lägger till nya saker till dina lektioner. Tillbringa mycket tid prisa och limning med din häst, även vid dessa avancerade stadier.
Tips # 10: Arbeta med din häst i många inställningar, först på marken, sedan under sadel. Få din häst att kunna koncentrera sig på dig, även bland många distraktioner. Om du gör detta innan du kommer till en show eller en längre ridtur, kommer du att ha en mycket enklare och mer behaglig upplevelse.

Hur du tränar din katt att inte stjäla och inte skrapa Möbler
Olika arter av Parrot
Glowlight Tetra Faktablad
Hjärtklaff Defekter hos hundar
Alternativ till slösaktig Lint Borstar
Ta din hund att arbeta? Åh, det tror jag inte.
Portugisisk Vattenhund
Fancy Cat Myter: mörkerseende förklaras och mer
Topp 10 Puppy Potträning tips
Förhindra värmestress i Alpacas
Topp 10 Bästa Hundraser för Män

Leave a Reply