Tips för Djurägare

Här är viktiga fakta som inte kan ignoreras för alla ansvarsfull ägare av små djur. Människor kan få så upptagen att de glömmer att deras djur har behov som bara ägaren kan fylla. Var uppmärksam på hjälplösa husdjur eller låta den älskade gå till ett hem där någon tar hand om djuret som behövs.
> Katter, hundar och andra små djur kan drabbas värmen precis som människor gör, till exempel överhettning, solbränna, uttorkning och andra hudproblem.
> När det blir riktigt varmt ute, låt inte ditt djur i den giftiga solen för över en minut eller två. Se till att det finns skugga vid alla tillfällen.
> Låt inte ditt husdjur stå på varm betong eftersom kroppen kan värma upp snabbt och tassar är mycket känsliga.
> Låt inte djuret stannar utomhus i en penna eller låda som är full av värme på grund av sitta i solen.
> Försök att ha en svalare plats, som en källare, fast upp för den lilla en när det är för varmt ute för människor eller djur.
> Gå inte ditt djur tills det är svalare på kvällen, eller morgonen kan vara mycket tidigt innan värmen är outhärdlig.
> Låt den lilla djuret ta några minuter att flytta runt och dricka massor av vatten så ofta som möjligt under dagtid timmar.
> Isbitar att tugga på att göra en härlig behandling. Freeze näringsmässiga drycker i is fack för en hälsosam, nytt husdjur överraskning. Se till att fräscha vatten skålen ofta också.
> Håll djuret ren och detta kommer att hålla problem sommar hud i schack, särskilt de med tjockare päls. Bada husdjur med kallt vatten när temperaturen stiger.
> Aldrig raka din dyrbara husdjur på huden! Låt pälsen stannar en tum eller så länge att förhindra exponering för hårda element som solen. Dessutom kan detta förhindra överhettning.
> Borsta pälsen av katter, hundar och andra små djur. Borsta rockar ofta att bromsa utgjutelse.Med hjälp av en våt borste fungerar bra.
> Aldrig någonsin låta djur runt solbränna lotion, insektsspray och liknande. Sätt dessa gifter utom räckhåll som man skulle ett barn. Använd inte det här på eller runt sällskapsdjur heller! Allvarliga neurologiska problem kan ske från Deet som är en ingrediens i vissa sprayer. Diarré, extrem törst, dreglande, och mer kan hända som ett resultat av kontakt med dessa typer av produkter.
> Inte en chans, någonsin lämna något djur i en parkerad bil. Det kan vara dödlig! Även om fönstren kan vara öppna eller rör sig skugga, kan bilen bli en ugn mycket snabbt och kommer att laga djuret som om det vore kött. Antingen lämnar husdjur hemma eller sätta honom i koppel för att gå med. Var inte dum och slarvig, behandla djuret grymt.
> Allvarliga tecken på skada kan förbises om man inte är på sin vakt och uppmärksam på dessa symtom. Se upp för dreglande, överdriven törst, ökad temperatur, svaghet, flämtande och andra ovanliga åtgärder. Håll veterinären nummer hands för nödsituationer.

Valp Bumpers Håll din lilla hund Säker
Rätt hund säng Ger din bästa vän en mängd fördelar
Hur man håller Myror Out of Dog Skålar och Skålar Cat
Var du kan köpa Fertile Chicken kläckägg
Pet Care i sommar
Hur kan ägg äta av Kycklingar förhindras eller stoppad
Hur Frontline Plus för hundar dödar loppor och fästingar
Hunduppfödning
Behandla och förebygga sjukdom Ich Fisk
Jogging tips
10 Top Dog Training Supplies

Leave a Reply