Tips för Boxer Puppy Training

Boxer valpar tenderar att göra stora familj hundar och har en vänlig disposition. Dessutom fick Boxer valpar namnet Boxer eftersom hundens förmåga att stå på bakbenen som en boxare. Även Boxer hundar är hårt arbetstagare och denna ras har utbildats för att vara jägare, vakthundar och hålla många andra positioner. Boxer hundar är mycket kärleksfull med hushållet men mycket försiktig med främlingar. Det är verkligen viktigt att hitta information om rasen valp när man beslutar att köpa en valp. Det finns några förslag att tänka på när man köper en valp och besluta om boxare valp utbildning.

Forskning Kännetecken för Boxer Breed. Boxer valpar tenderar att behöva en hel del uppmärksamhet och motion. Många valpar kan inte hantera att bli lämnad ensam och skulle kunna utveckla känslomässiga problem. Dessutom kommer Boxer valpar behöver mycket motion så att valpen inte får några hälsoproblem. Valpen kommer att delta i negativt beteende eller aktivitet för att få mer uppmärksamhet från sin ägare. Om du inte har mycket tid att ägna åt en Boxer valp så är detta inte valpen för ditt hushåll.
Uppmuntra valpen att umgås. Boxer Valpar är väldigt sällskapliga djur och det är en bra egenskap för en valp. Boxer Valpar vill vara runt andra människor och djur. Valpen ägare kommer att vilja sätta valpen i massor av sociala situationer för att träffa andra människor och hundar. Dessutom bör Boxer valp vet skillnaden mellan vänner och främlingar.
Starta tidigt med lydnadsträning. Boxer valpar kan göra stora sällskap, men kan uppvisa vissa negativa beteenden. Valpen ägare ska börja lydnadsträning från första dagen att få valpen. Boxer valp utbildning kan ta lite tid, men kom ihåg att ha tålamod med valp. Många nya boxer valpar behöver tid för att anpassa sig till sin omgivning.

Dessa är några av de saker att tänka på när du köper en Boxer valp. Om du bestämmer dig för att köpa en Boxer valp och sedan börja hitta information om Boxer Puppy utbildning. De flesta nya valp ägare inser inte hur mycket arbete går till att vara en valp ägare. Valpen ägare kommer att behöva utveckla en övning schema, utfodring schema och träningsschema. Dessutom kommer det att behövas planer gjorts för valpen att vara med någon när ägaren har att spendera en längre tid borta från hemmet. Dessutom verkar en Boxer valp som ett stort ansvar, men glädjen att äga en Boxer valp kommer att uppväga de negativa.

Så att tala om tid genom att titta på en hunds beteende
En loppa-Free Home och hund utan Aktuella Insekticider
Sunshine
Tips om Valpar internutbildning
Friska Care Tips för äldre hundar
Tips för när kattungen inte kommer att använda kattlådan
Människans bästa vän: En Ode till hundar
En australiensisk Pony
De bästa Hundraser för kvinnor
Internationell hemlösa djur Dag
Åsnor som husdjur

Leave a Reply