Tips för att välja rätt Hound för dig och din familj

Så du vill köpa en ny hund valp. Kanske du hoppas för dem att vara en vakthund när du reser, en vän till familjen som inte benägna att aggression, en resenär som inte ströva eller en kamrat som aldrig kritisk.
Innan du gör ditt val, vill du bestämma vad valpen är till för. Är det en lekkamrat för barnen eller hela familjen? Är det en följeslagare för dig själv eller en ensam vän?
Hunden är framavlade för att jaga människor snarare än med honom, och därför deras dispositioner är mindre personliga och mer oberoende. Av de två divisionerna i sina led, utgör den första blicken eller Coursing Hounds, såsom Greyhound, afghanska, borzoi, irländsk varghund och whippet-som bedriver bara spel som de kan se. De är fleetest och har de bästa provskott kapacitet hela hundens familjen, och även den mest tyst, att inte ge tunga när de jagar.
De Coursing Hounds är kanske den vackraste av alla hundar, och säkerligen den mest graciösa. Alla är högt i förhållande till sin storlek, och slank, med utsökt välvda halsar, fina huvuden och munkorgar och tilltalande ögon. I disposition, de Coursing Hounds är inte de mest tillfredsställande följeslagare för barn, vars krav är överdrivna och personliga. Blick hundar frånträda ovarsam hantering eller retas. De gör nästan lika bra i stan som på landet. De är lätta eaters, och kommer sannolikt inte att bli fett.
Om du inte vill att avbrott eller buller, eller inte behöver demonstrativ tillgivenhet, en av dessa vackra hundar är rätt för dig. Istället för ett djur hoppa över dig, kommer en smal huvud ibland läggas mjukt på ditt knä, och ett par av flytande ögon möter din i en blick av ömhet och tillit.
Den andra divisionen av Hound grupp, Trail Hounds, består av hundar som spår av doft. Hundar i denna kategori inkluderar Bloodhound, Foxhound, Beagle, Basset och Tax. Dessa hundar, också är mild och tillgiven, men med en opersonlig kvalitet om dem. Taxen är den mest personliga i gruppen. De andra är nöjda med eller utan sällskap av mannen.
The Trail Hounds göra bättre i lydnad än blicken Hounds, men ingen av denna grupp är särskilt bra vakthundar. Alla hundar är benägna att allemansrätten. Med undantag av tax, gör leden Hounds inte bra i staden. De är benägna att äta för mycket, blir trög och förlorar en viss munterhet i disposition. Även om vissa kvinnor njuta av dem, de är en mer perfekt följeslagare för utomhus mannen.

Engelska angorakanin Ras profil
Afrikansk klogroda Care Made Easy
Exotiska husdjur: Är du redo för ett livslångt åtagande?
Hur man rengör alger på akvarier
Dog Training: Sortera Goda råd från Bad
Naturligtvis Befria ditt husdjur av loppor
5 tips för att hjälpa nya Hundägare bota en hunds Diarré
Stora husdjur för nyfikna pojkar
Är din hund Dominerande?
Hur du kan hjälpa din hund ångest
Casual Dog fredagar

Leave a Reply