Tips för att spara pengar på Pet Foods När din Arbetslösa

Tiderna är tuffa, många av oss är på stramare budgetar på grund av arbetslöshet eller bara ekonomin i allmänhet. Det gör mig ledsen att tänka att det finns människor som har överlämnat sina husdjur eftersom de inte längre har råd att mata dem. Igår medan matinköp i sällskapsdjur avsnitt slog det mig för första gången på mycket länge som sällskapsdjur kostnaderna utom kontroll. Min hund är inte en stor hund, hon är kanske hela £ 45, så en liten påse med sällskapsdjur skulle göra. Foder till sällskapsdjur för bara min hund kostar mig ungefär $ 16,99 för en påse som är ungefär £ 5. Jag äter också två sällskapsdjur sköldpaddor och sällskapsdjur fisk. Nu inte få mig fel min hund är värt vartenda öre av det och jag skulle aldrig drömma om att låta henne gå hungrig. Jag kunde inte föreställa mig min levande utan mina husdjur. Jag måste erkänna att det har varit svårt eftersom jag har varit på arbetslösheten. Jag kan bara föreställa mig hur det är för husdjursägare med stora hundar eller flera husdjur. Så någonsin försöker att leva i min budget jag letade efter saker jag skulle kunna göra för att få sällskapsdjur kostnaderna nere och ändå behålla min hund och alla mina husdjur glad och frisk.
Min första stopp var att kontrollera de faktiska ingredienserna i fodret som jag köpte. Jag måste erkänna att jag hade ingen aning om vad några av dessa artiklar var. Varför vi matar våra husdjur en del av kemikalierna i kommersiell sällskapsdjur är ett mysterium för mig. Vissa ingredienser jag kände och jag fick tänka var några av de listade punkterna folk mat jag redan köper. Visst har jag trött min hund klipp med henne sällskapsdjur och jag antar i efterhand skulle jag ha tänkte att jag nog skulle kunna komplettera mina husdjur måltider med samma mat jag redan köper. Varför inte göra en gryta en natt och köpa extra morötter och ekonomi storlek gryta nötkött. Marken kalkon kostar bara $ 1,49 per pund rör som är dyrt när jag tycker jag kan köpa en hel kalkon till försäljning som kostar mindre per kilo. Jag är säker på mitt husdjur gärna dela några kalkon med mig. Detta skulle faktiskt fungera bra, fortfarande har kalla kvällar här i norr försöker jag välja ugnsbakade rätter så jag kan stänga ner min ugn. Värmen från ugnen kommer att värma huset snyggt. Ja jag kunde se var holistiska råa livsmedel kan föda oss alla.
Alltid ett för forskning allt var det inte svårt att hitta information om naturliga sällskapsdjur. Inte naturligt kommersiella livsmedel, men råa föremål som är bra för din hund. Som misstänkt mina husdjur skulle förmodligen njuta av några av de recept och idéer som jag hittat. Jag kunde sträcka den kommersiella säd lite längre genom att växla mellan rå mat och kommersiell sällskapsdjur. Genom att lägga till extra mat som familjen också kunde äta och göra min läxa jag skulle kunna göra en buckla i min sällskapsdjur räkningar. Jag skulle behöva göra några ytterligare forskning för att ta reda på vad procentsatser av vitaminer och mineraler en hund av min storlek skulle behöva. Använda sökordssökningar för mina hundar ras jag kunde hitta flera böcker som adressböcker naturliga sällskapsdjur kost.
Nu om tanken på att ha njurar eller lever på familjer menyn inte verkar tilltalande det finns andra alternativ som hjälper dig att mata dina husdjur. Jag blev förvånad över att se att det finns flera organisationer som erbjuder gratis sällskapsdjur till de arbetslösa. Om du är i Kalifornien kanske du vill kontrollera räddningspaket Bow Wow. Din erbjuder 10.000 påsar fri hundmat till arbetslösa mellan nu och mitten av maj. I Buffalo New York-området finns det Buffalo sällskapsdjur Network sällskapsdjur skafferi som har varit en skänk från ovan för de arbetslösa fortfarande kämpar för att betala av sina räkningar vintern bränsle. Detta har blivit en nationell rörelse och du kan hitta områden i ditt tillstånd genom Humane Society i USA, erbjuder de en webbkatalog för sällskapsdjur skafferi talet av staten. Det finns också veterinära resurser som listas som erbjuder rabatterat pris för arbetslösa.

Canine Bloat – Gastric Dilitation och tarmvred (GDV)
Grundläggande säkerhetsinformation för hästar, hästar, hästägare, älskare eller Riders
Black Creek
Leveranser att köpa när de antar en katt
Förbered valp för första Grooming Tidig
Hur du vet när din nymfparakiter behöver gå till veterinären
Vanliga hälsoproblem i stora hundar
Mål av Missing Q-tips
Tips för en ny hund Ägare: Hur mycket kostar det att mata en hund?
Är Shih-Tzu Bra med små barn?
Exotiska husdjur: Är du redo för ett livslångt åtagande?

Leave a Reply