Tips för att spara pengar på Hundmat

Under dessa tuffa ekonomiska tider är det viktigt att spara pengar varje sätt som du kan. En liten kostnad som verkligen kan lägga upp är hundmat. Hur mycket spenderar du närvarande hundmat? Är det $ 5, $ 10, $ 20 per vecka? Denna typ av pengar kan lätt gå obemärkt vecka efter vecka, men om du extrapolera den under loppet av ett år, du spendera hundratals, kanske till och med tusentals dollar varje år på hundmat. Här är några tips du kan använda för att spara pengar på hundmat.
1 Köp din hundmat i bulk. Torr hundmat blir billigare i bulk om du jämför hur mycket du betalar per uns, liten väska vs stor väska. Många gånger sällskapsdjur leverans butiker och livsmedelsbutiker har speciella rabatter på stora mängder hundmat, så allt du behöver göra är att hålla ett öga på dem. Om du verkligen vill ta det ett steg längre, kan du söka på nätet för partihandel hundmat, eller du kan även prova att kontakta en tillverkning direkt för att se om du kan köpa direkt från dem.
(_/2) Jämför priser på olika butiker. Om du köper en stor skärm TV, vad skulle du göra? Du skulle kontrollera en rad olika butiker för att se vilken som bär det för mindre, eller hur? Gör samma sak när man köper hundmat. Wal-Mart kanske inte alltid vara det billigaste stället att köpa hundmat, ibland kan det vara mål. Visste du att de flesta dollarn butiker säljer hundmat? Vanligtvis de är mycket billigare än andra butiker.
(_/3) Ibland hundar gillar inte det när du växlar märken av mat på dem. Detta gäller särskilt om du har mata din hund samma märke i flera år. Inte fret, men kan du växla fortfarande varumärken. Allt du behöver göra är att hitta en generisk märke av mat som har liknande ingredienser och fakta näring som namnet varumärke mat du köper. Sakta börjar blanda den allmänna varumärke med namnet varumärke, tills du är helt ersätta den gamla varumärke med den nya. Om allt går bra, ska din hund inte ens märker. Även om hunden inte meddelandet, och inte vill äta, bara hålla ge din hund mat och så småningom kommer de att äta den.
(_/4) Om du vill undvika varumärke problem tillsammans, bara ständigt byter märke. Din hund kommer bara få envis om märket äter om man matar dem som varumärke på ett konsekvent och regelbundet. Så om du alltid köpa beroende varumärke är den billigaste eller till försäljning, kommer din hund aldrig vänjer sig bara ett varumärke, vilket innebär att du alltid kan spara pengar.

Huvud och hals Bölder Funna hos hundar
Internutbildning din nya valp
Sluta din hund från att äta smuts
Vandring Gear för din hund
Saker som behövs innan att hämta hem en ny valp
Motion och spela Tips för din hund
Avmaskningstabletter hundar och katter: naturliga alternativ
Hur man introducerar din nya katt till andra katter i familjen
Grymt Presenttips för hundar
Offentlig hund går: How to Be Safe och ha kul
Nationella Dog Day Poem för din fyrbenta vän

Leave a Reply