Tips för att namnge din nya valp

Namnge din nya valp är mycket viktigt. När du namnger din nya valp behöver du ett namn som är lätt för valpen att komma ihåg. Det är också ett namn som du kommer att behöva använda under en längre tid så det måste vara ett namn som du vill. Namnet ska passa valpens utseende och personlighet också.
En ny valp kan ges ett namn som är lätt för en valp att lära sig. En stavelse namn är lättare för en hund att lära sig då en två stavelse eller flera namn. Cirka en stavelse namn är Brut, Rose, Pal, Pete, älg, Star eller maj.
En stavelse namn är bra, men de kan verka ovänlig. Du kanske upptäcker att en två stavelse namn är mer att passa dig. Namn som Bluto, Pluto, Custer, Paulie, Mavis eller Angel är stor två stavelse namn för en valp.
Ibland är det roligt att ge en ny valp ett namn som motsäger vad valpen ser ut. Till exempel kan du namnge en Chihuahua Mammoth eller en St Bernard Tiny. Det är en rolig namn som motsäger en funktion som valpen har.
Du kan också namnge en valp till en funktion som valpen har som en långhårig valp kan namnges hårig. En energisk valp kanske gillar namnet anda och en lat typ av valp kan vara Nod.
En valp namn är bra när det kan göras till ett eget smeknamn. Genom att helt enkelt sätta en Y i slutet av ett namn som du kan göra några valp namn mer användarvänliga. Om du namngav valpen Pete kan du bara sätta en Y på slutet av namnet och få Petey. Petey är ett vänligt namn för en valp.
När du namnger din valp beakta vad dina vänner och släktingar namn är. Du vill inte att namnge din valp Fred om du har en farbror Fred såvida det inte skulle skada farbror Fred känslor att ha en valp uppkallad efter honom. Gör inte namnge valpen samma som någon släkting eller vänner valpar heter att hålla liv mindre komplicerat.
Namnge en valp är ett viktigt beslut. Vad någonsin du namnge din valp bör det vara ett namn som du vill. Det kommer att bli ett namn som du kommer att använda under en längre tid. Se till att det är ett namn du kan njuta åratal framöver.

Airedale Terrier Dog Breed
10 sätt att upptäcka en valp kvarn
3 typer av kostnader som kommer med att äga ett husdjur
Ska du belöna din hund för missköter?
Extremt sällsynt Megamouth Shark Caught i Filippinerna, senare Ätit
Inomhus Zenhouse
Allt om rasen: liten grekisk Domestic Dog
Bäst av AC Halloween Special Effects
En guide till Hundleksaker: Kasta din hund ett ben
Att hitta en själsfrände i ditt husdjur
Miniatyr hästar som husdjur

Leave a Reply