Tips för att köpa rätt hund säng

Hundägare har gjort sina hundar en familjemedlem. En ny trend har börjat få en säng som passar in med inredningen i deras hus och som passar hundens behov och komfort. Det är sant, hunden är en del av familjen och förtjänar samma behandling som alla andra familjemedlem även när det kommer till sina möbler. Det finns så många val att utan grundlig forskning, kan du inte få rätt säng. Nedan följer några tips för att köpa rätt säng för din hund.
Först, ta dig mycket noterar dina hundar “sovande stil. Har din hund som en liten väl vadderat område för att sova? Om så vore fallet, skulle han behöva en häckande säng där han kan ludd till sin hjärtas önskan. Slås han runt och runt och fluff sitt område innan de fick det bara rätt och om? Han kommer att behöva en säng med sidor så att han kan få bekväm utan att falla utanför sängen. Är han mer av spretigt typ som bara vill så mycket utrymme som möjligt? Denna hund behöver mycket utrymme för att sträcka ut. En bäddsoffa eller schäslong kan vara det rätta valet. Det är där din inredning kommer in.
Andra kommer klimat och typ av hund du har vara viktiga överväganden. Om din hund är en liten hund utan mycket hår för att hålla det varmt, kommer du vill få en liten säng för att matcha storleken på hunden så att den kan krypa upp mot sidan och behålla sin kroppstemperatur. På den andra hade om det är sommarmånaderna eller du bor i ett varmt klimat du kanske vill överväga värmereglering säng eller matta. Även hunden hängmatta eller poly harts säng för luftflödet kan göra ditt husdjur glad. Under de kallare månaderna kan du få en kennel med minne skum för att hålla ditt husdjur varm eller en kennel matta eller uppvärmd säng.
För det tredje, tänk på storleken på din hund. Är det fullvuxen ännu och hur stor kommer det att bli. De större raser har färre valmöjligheter, men de finns där ute. Anpassade sängar finns tillgängliga från många handlare. Glöm inte att ortopediska sängar finns tillgängliga för din äldre hundar med hälsoproblem.
Fjärde, vill du handla praktiska. Du kommer att vilja ägna särskild uppmärksamhet åt en tvättbar alternativ. Finns det täcker som kan ändras och tvättas eller är hela sängen tvättbara? Flera sängar kommer med olika färger omslag och kuddar.
Därefter kommer du vill uppmärksamma hållbarhet. Detta är viktigare när det gäller de större raserna och de hundar som bor utanför året runt. Du vill inte en säng som kommer att rosta i dåligt väder och om din hund tuggar, se till att din säng är hållbart och tugga-bevis.
Hund sängar kan alltid vara skräddarsydd för just din storlek och behov. Detta alternativ är dyrare, men med en stor hund kommer naturligtvis att ha högre kostnader. Det viktigaste att komma ihåg är att du hund är bekväm och sängen du väljer är slitstark och passar behoven i din hund.
Källa: Encyclopedia of Hundraser av D. Caroline Coile Ph.D.

Pedi Paws Nail recension Trimmer Produkt
Top Ten Best Dog Breed Mixes
Skallerorm Undvikande Utbildning för din hund: Förhindra ett potentiellt dödligt Rattlesnake Bite
Hund vårtor och deras behandlingar
Välja en tax
Enkla steg-för-steg instruktioner om hur att bada en häst
Är Shih-Tzu Bra med små barn?
Häst Utbildning Tips för beginers
Snoopy
En guide till Proper Tarantula Care
Att få en katt? Några tips på vägen

Leave a Reply