Tips för att hämta hem din nya Parrot

Att köpa en papegoja och föra den hem är en mycket mer komplicerad process än att hämta hem en hund eller katt. Dessa fåglar är extremt smart och känslig. De kommer att liva upp ditt hushåll och bli medlemmar i din familj. Att ha en papegoja är ett stort åtagande av tid, pengar och tillägna sig kunskap.
Du bör noggrant undersöka alla aspekter av att äga en papegoja innan du tar en in i ditt hus. De kommer säkert att ge dig en livstid av minnen. Några papegojor lever för att vara mer än 50 år gamla
När hämta hem din papegoja du måste komma ihåg att fåglar i allmänhet få stressrelaterade sjukdomar ganska lätt. Du bör tid införa din papegoja till ditt hem minska mängden stress fågeln så mycket som möjligt.
Prova att föra fågeln hem när de flesta av dina familjemedlemmar är hemma så att din papegoja har en chans att träffa alla. Detta betyder inte att alla pratar med fågeln på en gång eller försöker hantera fågeln. Det betyder varje tal i en normal röst och gå om deras rutin medan lugnt erkänner fågelns närvaro.
Papegojan bur bör läggas i en hög trafik område där de kan få en bra titt runt sitt nya hem. Placering av buren i ett hörn eller mot en vägg ger fågeln en extra känsla av trygghet. Du bör också täcka en del av buren så att papegojan har en känsla av avskildhet bör han eller hon känner sig överväldigade av den nya situationen. Det är viktigt att papegojan bur vara rätt storlek från början. En baby papegoja kan skada sig i en bur som är för stort. En bur som är för liten blir den nya papegojan kännas trångt och stressad.
Buren bör vara permanent hem för de vuxna fåglarna. Om du inte har fått rätt leveranser inte sätta hem fågeln förrän du har fått rätt vård leveranser. Du vill inte att betona fågeln två gånger genom att införa honom till en ny bur strax efter att han just har vant till en annan.
Kosten är också något som din papegoja inte plötsligt förändrats även om du känner den siste ägaren inte mata fågeln rätt. Låt fågelns kost oförändrat först och sakta blanda foder till den nya kosten.
Papegojor är extremt sociala fåglar och måste ha konsekvent uppmärksamhet. Du bör sätta din papegoja i en permanent plats där papegojan kommer att ha möjlighet att interagera med medlemmar i hushållet under hela dagen. Du bör ägna samverkande kvalitetstid med fågeln i minst en timme om dagen. Learning så grundläggande papegoja utbildning kommer att ge dig och fågeln en stor personlig tillfredsställelse. Varje papegoja har en unik personlighet och du kommer att påverka de bästa aspekterna av fågelns karaktär genom att tillbringa tid med fokus på fågeln som husdjur.
Om du tillbringar mycket tid borta från hemmet, men ändå är fast beslutna att få en papegoja du kan överväga två. Du kommer att undvika beteendeproblem i din papegoja inte uttråkad och ensam. Fåglar har preferenser så det skulle vara bäst att antingen få två unga papegojor eller två äldre papegojor som har levt tillsammans och kommer bra.
Om du införa en ny papegoja till en gammal kanske du vill låta den nya papegojan justera i allmänhet till din nya hushåll innan du presentera honom eller henne till den inhemska fågeln. Du bör övervaka fåglarnas interaktion i flera dagar innan du lämnar två fåglarna tillsammans under en längre tid.
Papegojor kräver särskilda leksaker, livsmedel utöver frö och sjukvård. Du behöver läsa mycket om alla aspekter av Parrot vård innan en flera hundra dollar investering i en fågel kan du inte ta hand om. Papegojor är livet långa följeslagare som kan växa upp med dina barn och barnbarn. De är en av de få husdjur som blir levande och kärleksfull familj arvegods.

Mousserande Spaniels: Hur Groom en Cocker Spaniel
Flame Tetra Faktablad
Den engelska setter: A Gentle Companion
Cancer i matstrupen hos hundar
En anläggning för ditt barns första husdjur?
Tips för att välja och ta hand om ditt husdjur råtta
Brittany Spaniel Dog Breed
Alternativ till slösaktig Lint Borstar
Top Ten smartaste Hundraser
Pedi Paws Nail recension Trimmer Produkt
Pet viskningar, synska och kommunikatörer: Real eller Rävar i fårakläder?

Leave a Reply