Tips för att hålla en ny valp lycklig i ditt hem

En ny valp är en rädd valp. Valpen vet inte var de är och de har inte sin mamma eller syskon att leka med. Tänk om någon tog bort dig från ditt hem och du kan inte förstå vad de var berättar. Det är vad det är för en ny valp.
Det är bäst att göra din nya valp så lycklig och bekväm som möjligt. En ny valp vill inte vara ensam när de först kom hem. Några dagar av konstant uppmärksamhet är bra att få en ny valp som används till sitt nya hem. Ibland kan du inte göra det, men du kan göra en del saker att göra valpen mer bekväm.
Massor av motion och uppmärksamhet är nyckeln till en bra välskötta lycklig valp. Ju mer tid du har att spendera med din valp desto bättre och kom ihåg att det måste vara kvalitetstid. Håll huvudet kallt och försöka att inte förlora ditt humör. Tänk på hur det skulle vara att vara i en främmande plats med konstiga människor.
Vissa människor kommer till och med sova med sin nya valp. Det kan hjälpa ångest valpen känner och det kommer också att vara ett bra sätt att knyta an till din valp. Du kan också göra en mycket bekväm plats för valpen att sova. Du kan sätta valpen på en trevlig filt i en kennel eller kartong med en värmekälla på en plats där valpen inte kan tugga på den. Under rutan skulle vara en bra plats. Du kan också lägga en bullrig tickande klocka i närheten av där valpen sover. Klockan kan hjälpa valpen att känna nära sin mamma eftersom tickande kan låta som det valpar mödrar hjärtat.
Förse valpen med mycket tuggleksaker. Köp tugga leksaker av alla typer och storlek. Oberedda hudar är bra eftersom de har en smak som valpar gillar. Pipleksak och roligt att pipa och tugga på. Du hittar några finfina leksaker som är fyllda och några som är gummi. Olika valpar som olika leksaker och med en ny valp är det bra att flera typer för dem att välja mellan.
Hålla mat och vatten ut för valpen att ha. Vatten är mycket viktigt för en valp att ha. Och få din valp utanför ofta. En valp behöver gå på toaletten mer än en vuxen hund. Ju mer du tar valpen utanför medan den är i träning desto bättre för potträning.
Håll, krama och älska din valp så mycket du kan. Om ni antar två valpar det är bättre för valpen eftersom de inte gillar att vara ensam.

Dog Parks i Palm Coast och Flagler Beach-området
Going Green med husdjur
Avel Sugar Gliders
Mat för katter med njursjukdom
Utbildning Du är papegoja att tala
Inomhus Townhouse
Hur Testa din hunds intelligens
10 skäl till varför det är inte en bra idé att ta din hund att arbeta
Animal Rescue i Baltimore MD / DC Area
Gör en Goldfish Live i årtionden
Sällskapsfåglar – Köpa och underhålla en bur

Leave a Reply