Tips för att hålla din katt Kassaskåp på ditt fjärde juli Party

Den fjärde juli är den perfekta sommarsemester. Bakgård grillar, drycker, smällare och fyrverkerier har blivit standard för denna amerikanska semester. Japp, det är en bra tid på året.
Tyvärr känns din katt annorlunda.
Om din katt är som min, är den fjärde juli en mycket skrämmande och stressande tid på året. Stora folksamlingar i “hans” hem och bullriga smällare är inte vad en kisse finner roligt. Om du har en eller flera katter och planerar att vara värd för en fjärde juli fest hemma, här är några tips för att hålla ditt husdjur (s) säkert.
Hålla din katt Safe Tips 1 – Håll din katt borta från verksamheten
Även om du kan finna det frestande att låta din vänliga katt charm gästerna på din fjärde juli fest, detta tar en risk. Allt som krävs är en högt ljud eller en gäst lämnar en dörr öppen och din katt kan skruva ut ur huset. Förvara Kitty kassaskåp i ett rum där gästerna inte är tillåtet.
Hålla din katt Säker Tips 2 – Ge din katt ett “säkert ställe” för att dölja
Oavsett om det är ljudet av gästerna eller smällare denna fjärde juli, är din katt kommer att bli skrämd av högljudda aktiviteter, även i sin “privata rum”. Försök att sätta upp en låda med en mjuk handduk eller en rymlig bur som han känner till och kan krypa in för att känna sig trygga.
Hålla din katt Säker Tips 3 – Lämna inte alkohol runt.
Vem vill inte en kall öl på den fjärde juli? Tja, kan alkohol vara giftiga för husdjur. Så om du tjänar sprit på din fest, se till att hålla drycker borta från där din katt kan få på det.
Hålla din katt Säker Tips 4 – Håll matcher och tändvätskor från kitty
Oavsett vad du använder för att kvitta din fjärde juli smällare, hålla dem säkert avstånd från din katt. Dessa är också farligt om ditt husdjur får i dem, vilket kan leda till njurproblem och andningssvårigheter.
Hålla din katt Säker Tips 5 – Var försiktig när trösta din katt
Om du känner behovet att steg bort från din fjärde juli fest och kolla upp din katt, bli inte förvånad om hans beteende är aggressiv. Vissa katter blir aggressiva när rädd.
Hålla din katt Säker Tips 6 – Har några behandlar praktiskt
Att ge några katt behandlar till ditt husdjur när han är skyddad från fjärde juli parten kan hjälpa till att sätta honom på användarvänlighet.

Produkt granskning: PetSafe No-Bark Dog Collar
Är Shih-Tzu Bra med små barn?
Väl hand om Sharks Bostäder Sand
Sjukdomar i näshålan hos hundar
Hur Hyr ett husdjur
En rolig hund Story
Varför gör katter Purr?
Halo Liv-a-Littles: Treats för katter och hundar
Dog Skin Itch Problem
Allt om rasen: baskiska Shepherd Dog
Allergivänliga hundar Vs Icke-allergivänliga hundar

Leave a Reply