Tips för att göra Goat Hus för getter

Getter gillar inte att utsättas för dåligt väder. En get gillar inte att få äta och de inte gillar att vara i vinden. Getter gillar att vara inomhus när vädret är kallt och de gillar att vara i skuggan när vädret är varmt. En get gillar att vara bekväm hela tiden men de har inget emot att vara smutsig.
Du kan göra ett hus för alla dina getter att dela, men getter vilja ha en plats av sin egen så det är bättre att ha flera hus för en hjord av getter. När stället av alla getter kan vara dåligt, eftersom getterna kommer butt varandra och de kan orsaka skador. Några getter umgås med andra getter bättre de cirka getter precis som människor. Några getter behöver utrymme från getter som de inte får tillsammans med så det är bättre att ha flera platser för en besättning av getter att leva i. En typisk get besättning har en get som är som en bidrottning och hon verkar chef övriga getter runt.
En lösning för att hålla en besättning av getter separata är att använda stor hund hus. En mindre ras av get kan leva i stora hund hus. Hålla så många hund hus som du har getter och placera husen så att de möter olika riktningar. Sätt några av husen så att de mot öster. Placera en del av husen mot väster och så vidare. På så sätt getterna kan komma in i ett hus som vinden inte blåser in.
Sätt sågspån eller halm i varje hus så att de getter har en bekväm plats att lägga ner. Använd inte papper strimlor på getter eftersom getterna äter pappers strimlor.
Så länge getter har flera hus att bo i de är nöjda. På så sätt kan de vara ur det dåliga vädret och de behöver inte vara i samma hus som getter att de inte umgås med.
Du kan ha getter som inte kan klara sig även med flera hus för dem att använda. Om du har getter som bekämpar all den tid du behöver för att sätta dessa getter i separata betesmarker. Men oftast om du kan ge dina getter viss sekretess kommer de att bli bra delar samma betesmark.

Naturliga Flea Killers för hundar
Tassar och fred i Craig Road Pet Cemetery
Hur att rengöra hundens tänder
My Best Pet historia: katten som såg Superman
Sommar Faror för din hund
Leopard Gecko: Ditt val av reptil Pet
Om Hjärtmask och hur man förebygger det
En Dog Day Meditation: Gud och min hund
En översikt av Toy Dog Breed, den maltesiska
De sovande vanor parakiter och Budgies
Allt om rasen: Elo

Leave a Reply