Tips för att dekorera en fisk akvarium

Fisk är avkopplande och de kan ge dig en stor hobby för. Du kan köpa allt du behöver för din fisk i en djuraffär även små leksaker som du kan sätta i ditt akvarium för att ge din fisk något nytt och annorlunda att se och göra. Du kan få bra leksaker som kommer att flytta med ditt filtreringssystem eller en plats att fisken kan gå in och gömma sig.
Du kan använda några stora saker runt ditt hus att sätta i din fisk akvarium så att det ser bra och lättare för din fisk att leva i. Du kan placera saker i ditt akvarium att lägga till inredningen av akvariet.
Keramiska figurer placerade i akvariet kan lägga en hel del att göra akvariet ser roliga och annorlunda. Dränk de keramiska figurer så att de inte flyter eller gräva dem i gruset lite för att hålla dem på plats. Du kan använda någon form av figur som du vill gillar fisk, stugor eller även människor statyetter.
En kruka som placeras på dess sida kan göra en liten grotta för dina fiskar att simma in. Du kan ta lite grus och placera den på botten av krukan så att inte gör flyta runt. Gör kruka står framför akvariet så att du kan se din fisk simmar in och ut ur krukan.
Du kan klä dig på baksidan av ditt akvarium med en bild. Du kan färglägga en bild av vad du vill och fäst den på baksidan av akvariet så att när du tittar på ditt akvarium kan du se den. Gör en bild av ett hav med en bläckfisk och några snäckor och din fisk kommer att se ut som de är en del av havet.
Tiny leksaksbilar och lastbilar kan vara kul att titta på och även roligt för dina fiskar att simma genom och runt.
Placera skalen i akvariet för en trevlig naturlig look. Din fisk kommer att se bra bland skalen som är utspridda på undersidan av ditt akvarium. Du kan sätta små snäckor i akvariet eller skal som är så stor att fisken kan simma in i dem. En mussla ser trevligt också, och om du använder en riktig naturlig mussla det kommer att ha en bättre mer naturlig look.
Se till något som du placerar i ditt akvarium är ren och även desinficeras så att den inte förorenar akvariet.

En Dog Day Poem
Gemensam Sötvatten och tropiska sjukdomar fisk: Symtom, orsak, behandling och förebyggande
Katt Diskussion: en nervös katt jamar oro
De Fördelar och nackdelar med De-klösa kattungen
Häst Skötsel Fel
Central Florida Animal Skafferi
TJ och Skylar
Hur hitta ett nytt hem för din hund
Hur en katt kommer att bo med människor
Rumsren för din valp eller vuxen Valp
Hur man korrekt Rengör en Guinea Pig Cage

Leave a Reply