Tips för att anta en äldre Golden Retriever

Alla älskar en frisk och lekfull Golden Retriever. Dock har inte alla tid eller resurser att ta hand om en liten Golden Retriever och gå igenom prövningar och vedermödor som kommer med det.
Om det beskriver din situation, kan du överväga att anta en äldre Golden Retriever. Du förstår, oavsett hur gammal en Golden Retriever är, kan han lätt anpassa sig till sin nya omgivning och umgås med nya ansikten. För att inte tala denna ras av hundar har varit kända för att vara lojala och milda humör.
Varför är dessa vuxna hundar till salu
Du kanske tänker: Om Golden retriever är verkligen bra att ha, varför är dessa vuxna hundar till salu eller adoption?
Där mare många orsaker bakom detta. Deras tidigare ägare kanske inte har tid eller lust att ta hand om Golden Retriever. Några av dessa hundar kanske inte har den potential som de brukade ha tillbaka i sina yngre år.
I andra fall kan en kvinnlig har fötts ett par gånger och drog skulle lätt hitta sig själv säljs till någon som vill ha dem. Det finns många särskilda villkor, men dessa är de vanligaste.
Fördelar med att anta
Det finns flera stora fördelar för att anta en äldre Golden Retriever.
Nummer ett på listan är det faktum att de redan vet en hel del beteendemönster och övningar. Detta gör det lättare för dem att anpassa sig till den nya inställningen och blanda väl med en kärleksfull och omtänksam familj.
Det kan vara lite svårt under den första coupe dagar, men om du håller visar mycket kärlek, uppmärksamhet och omsorg till din nya Golden Retriever, ser du att han kommer att återgälda och öppna upp till dig i en mycket kort tid. Du behöver bara lugna honom att han mer än välkommen som ny familjemedlem på ett konsekvent sätt och allt ska vara okej på nolltid.
Saker att komma ihåg
Innan kommissionen antar en äldre Golden Retriever, se till att du vet och lära dig allt om din soon-to-be nya husdjur. Hans temperament, vad fästingar honom, vad han älskar att göra, den verksamhet som han bedriver i, hans diet, etc. – du bör veta detta som baksidan av din hand.
Dina familjemedlemmar som kommer att mingel med Golden Retriever bör få en chans att träffa ditt nya husdjur innan du tar honom. Detta kommer att bidra till att avgöra om han är kompatibelt med hela familjen eller inte.
För en månad efter att ha tagit honom hem, måste du ta din Golden Retriever runt huset. Se till att han vet var att sova, var hans mat är och var att äta, där badrummet är, och en hel del mer. Först efter att han vet allt om huset kommer du att kunna starta sin lydnadsträning.

I svåra tider Adoptera en hund eller katt i ditt hem
Livsmedel som du måste undvika att ge till din hund
När Älg falla från himlen
Degus är sociala djur som kan vara bra följeslagare
Hur man har en hälsosam Sötvattenfisk
Valueheart hund hjärtmask medicin
10 följeslagare för inomhusbruk
Central Florida Animal Skafferi
Skötsel av en förlamad hund
Inbrott din nya valp: Ett enkelt och stress fri metod
Rabbit Språk – Inte så svårt att lära sig!

Leave a Reply