Tio enkla tips till Camping med din hund

Ta din vän till familjen tillsammans för din camping resa. Du och din hund kommer att roa sig utomhus tillsammans. Oavsett om du har en RV eller läger med tält, finns det några tips som är viktigt att komma ihåg innan du tar din hund camping.
Innan du Camp med din hund
Skydd mot loppor och fästingar.
Innan du beger dig ut för att campa med din hund vidta alla försiktighetsåtgärder kan du mot loppor och fästingar. Loppor och fästingar kan hittas någonstans, men bor i överflöd i skogen. En av de mest effektiva produkter jag har hittat för att skydda mot loppor och fästingar och döda dem är Frontline. En tre månaders leverans av Frontline Plus ® för hundar är $ 49,99 till PetCareRx.
Uppdatera alla skott innan hunden camping.
Det är också viktigt att din hunds skott är up-to-date. En telefon ringa eller besöka din veterinär kommer att kontrollera att din hund har haft rabies och hjärtmask skott.
Se till att din hund taggar inkludera din aktuella kontaktuppgifter.
Identifieringsetiketter, inklusive kontaktinformation är ett måste. Rabies taggar behövs, men i händelse av att du och ditt husdjur är separerade medan du camping eller vandring att se till att den som finner honom kommer att kunna återföra honom till dig. Om du vistas i en campingplats för valfritt antal dagar till Petsmart och skapa en hund tagg med namnet på din campingplats på den. Det ska inte kosta mer än en dollar eller två för att skapa en enkel tagg som kan hålla dig och din hund från att separeras.
Se till att din camping destination är sällskapsdjur vänlig.
Kontrollera din destination. Se till att de tillåter husdjur. Ta reda på om vandringsleder tillåter husdjur. Campingpet erbjuder en omfattande lista av sällskapsdjur vänliga campingplatser i hela USA
Villkor din hund för en resa.
Se till att din hund är redo för en resa. Du borde ha tagit din hund på små dagsutflykter innan lång enhet. Hundägare som planerar att vandra måste se till att deras hund har konditionerats för den sträcka du kommer att vandra. Det är också viktigt att komma ihåg att ge adekvat hydrering och mat till din hund.
Förbereda i förväg kommer att göra din camping resa med din hund en enkel och trevlig upplevelse.
Camping Utrustning för att göra din camping erfarenhet med din hund Fun & Easy
Håll hunden nära lägret.
Hellre än att hålla din hund begränsas på kedjan, plocka upp en enkel att installera utomhus, bärbara staket. Dessa stängsel är inte utformad för att hålla din hund låst in, så håll ett öga på honom när han är i en av dessa enkla, set-up stängsel. De är stabila, men de är inte idiotsäkra. Camping World har en bärbar husdjur staket för $ 49,99. Den sätter upp lätt och kan arrangeras i en mängd olika konfigurationer.
Naturligtvis behöver du ett koppel för promenader och vandringar runt din campingplats.
Håll din bil eller RV fri från hund hår och smuts.
Använd en ren hund filt att täcka dina bilsäten, eller RV plats för att skydda era platser från djurhår och smuts. En vadderad mjuk filt kan också fungera som en plats för din hund att sova när du når din campingplats. I händelse av regn kommer din hund att ha en varm skyddad plats.
Städa bakom din hund alls läger och platser vandring.
Hund Bajs kan vara skadliga för miljön. Det kan förorena vatten och det föder illvilja bland icke-hundägare som måste undvika det eller gå i den. Städa upp hund Bajs med scoop påsar eller vantar som vänds ut för att skapa engångspåsar. PetSmart har Dispoz-A-scoop Väskor börjar på $ 16,99 och Mutt Mitts Nedbrytbara Pick Up Väskor för $ 19,99.
Carry bärbar utfodring och skålar vatten.
Fällbara utfodring skålar gör camping med din hund lätt. Coleman hopfällbar Pet skålar kollaps liten nog att passa in i din ryggsäck, för att hjälpa dig att hålla din hund hydrerad medan vandring eller runt lägret. Tomma matare så snart din hund slutar att äta och dricka eller så kan du hitta oönskade besökare i lägret. Jag gillar Coleman eftersom de är lätta och lätta, vilket leder till något krångel vandring. Coleman hopfällbara sällskapsdjur skålar finns på Camping World för $ 4,99 till $ 5,99.
Förvara Pet Food säkert, precis som du gör din egen mat.
Skog Critters kommer gräva i ditt husdjur mat lika snabbt som de kommer att gräva i din mat om det inte förvaras på rätt sätt. Om du är rustik camping, avbryta mat från ett träd lem med din egen, utom räckhåll för träd och djur mark. Du kan också lagra mat i bilen. Säker förvaring behållare, som också kan användas vid vandringar, kan köpas på Camping World för $ 9,99.
Förbered i förväg och packa lämpligt för en stor camping resa med din hund.

Tips för att hålla din hund säker i sommar
De kallas sällskapsdjur av en anledning
Fancy Cat Myter: mörkerseende förklaras och mer
Bör du ge ditt husdjur Pig ett lavemang?
Produkt granskning: Prevue Hendryx mushjulet
Den dalmatiska Breed
Sluta din hund äter avföring
Att handskas med din hund ägo Aggression
Vad är det bästa hundras för dig?
Room With A View Dog House
De bästa Hundraser för Outdoor Fun

Leave a Reply