Tillbehör du behöver när du adoptera en katt

Om du funderar på att anta en katt, kanske du undrar vad levererar du behöver. Det finns många saker du kan köpa för din katt, men du behöver inte bryta banken att ha en hälsosam, lycklig katt.
Kattbur
När kommissionen antar en katt, är en av de första saker du kommer att använda en katt bärare. Även om många myndigheter och vindskydd ger någon typ av tillfällig kartong bärare, kommer du vill ha en robust transportör som du kan använda för att transportera din katt till veterinären, när du reser och om du flyttar. Dessutom, om du lämnar transportören på golvet med dörren öppen, kommer din katt lära sig det är en stor icke-skrämmande plats att ta tupplurar och få lite ensam tid. Detta gör att du kan ladda din katt för transport mycket enklare än om varje gång han ser transportören innebär trauma genom att med våld lastas och transporteras.
Mat och vatten rätter, mat
När du först får din katt hem, finns det flera saker du kommer att vilja ha redo och väntar på din katt. Två av dessa är mat och vatten. Mat och vatten rätter är relativt billiga och i en nypa, rensade ut små plastbehållare (t.ex. från margarin) kommer att fungera.
Du kan få en matare för ditt husdjur som automatiskt fylla på mat och vatten rätter som de töms. Nackdelen med detta är att din katt kan äta för mycket och vattnet är inte så färsk som när du fyller den dagligen. Sitt bästa för att ha regelbundna utfodring gånger och del din katts mat, men om du måste gå hemifrån eller har en galen schema, kan matare komma väl till pass. De är prissatta börjar på runt $ 5.
När du väljer kattmat, torr rekommenderas med våt som endast används på tillfälle eller för äldre katter som inte kan tugga också. Kattungar kan också göra bättre med en mjuk, torr mat avsedd för dem eller våtfoder. Det viktigaste är att få ut det mesta näringsrika livsmedel du kan för de pengar du kan spendera. Läs etiketter och prata med din veterinär om din katts särskilda behov av hans skede av livet och medicinska behov, om något. Det finns hälsosamma och ekologiska livsmedel på marknaden för katter.
Kattsand och kattlådan
Ett måste för katter är ett kattlådan. Det finns många typer av strö och lådor att välja mellan allt från $ 3,49 för en förfylld disponibel lådan till självrengörande kattlådor med pseudo kull som kostar mer än $ 300. Kontrollera recensioner och få den typ som fungerar bäst för din livsstil. Katter kan vara ganska petiga om sin kattlådan och kan lämna sitt avfall på annat håll om de känner att du inte håller sin låda tillräckligt ren.
Halsband och selar, ID-taggar
Oavsett om din katt är en inomhus eller utomhus katt eller mikrochip, med en säkerhet-release katt krage för din katt är en bra idé. Den identifierar din katt som husdjur snarare än en herrelös och låter dig placera en ID-taggen och rabies tag på ditt husdjur. Om din katt går utanför, med en klocka på kragen hjälper alert fåglar och andra “bytesdjur” de är runt. De flesta människor uppskattar inte hitta gåva av en död fågel från sin stolta katt på deras tröskel.
En katt sele och koppel kan användas om du vill ta din katt någonstans och ha viss kontroll över katten. Nackdelen är att vissa katter är som dubbel-ledad Houdinis som kan vrida sig ut ur en sele är mindre än tio sekunder. Till skillnad från hundar, inte katter vanligtvis inte svarar bra på ett koppel typ situation, så detta kan kräva en hel del tid och praxis för att göra hela processen för att sätta på en sele, katten bär det, och sedan ta bort selen en icke -stressande och icke-traumatisk händelse.
Mikrochips är ett fantastiskt sättet att hjälpa din katt att göra det tillbaka hem till dig om han någonsin stulet eller förlorat. På härbärget där jag volontär, blev jag medveten om hemska saker folk gör för att husdjur som tillhör andra – inklusive stjäla dem, ta bort kragar och vända dem till skyddsrum miles hemifrån. Det mikrochips som återförenas husdjur med sina familjer. Även om du har en krage, är det en bra idé att få din katt mikrochip. Ring runt till olika platser för priser. En angränsande län där jag bor finns mikrochips för ungefär halva priset vi kan få det gjort i stan: $ 15.
Immunisering kort
Precis som barn, kan katter få en immunisering kort. Vid ditt första besök hos veterinären som för en tillsammans med ett diagram om när de behöver för att få varje vaccination. Detta kommer att hjälpa till att hålla din katt frisk.
Grooming verktyg
Alla katter bör trimmas hemma med en katt borste för att hjälpa till att minimera shedded hår runt huset, men långhåriga katter, speciellt måste borstas regelbundet. Det finns olika typer av borstar och varje katt kommer att reagera på ett annat sätt på borsten och handlingen att bli borstad.
Vi har två olika borstar eftersom våra katter har en preferens baserad på borsten. Man gillar metallen borsten medan den andra föredrar plast / gummi sådana. Om du väljer rätt borste och borsta din katt på rätt sätt, kommer de att få bli borstad och även “ber” du borsta dem. Våra katter har tillgång till deras “Toy Box” och regelbundet låta oss veta att de vill bli borstad genom knuffar på sin pensel med sin näsa. För dem, det är som en extra session bli klappad. Om din katt är förtegen, prova godsaker att locka och belöna dem. Borstar börjar runt $ 3,50 i pris.
En annan stor grooming verktyg att ha är en Clipper till din katts klor. Om du följer anvisningarna noga och har utbildat din katt att vara bekväm hålls och har tassarna rörd, kommer denna process att vara snabb och enkel. Om inte, kanske du vill göra lite i taget under flera session har hjälp eller har en professionell ta hand om det.
Hålla din katts klor klippta bidrar till att minska mängden klösa katter känner att de behöver göra. Det är viktigt att notera att en de-klöst katt fortfarande har bakre klor som måste upprätthållas. Trimmers börjar runt $ 3.
Behandlar
Behandlar ska inte ges hela tiden, men de är ett bra verktyg för att träna och belöna din katt. De kan användas för att locka en katt i sin bärare och att uthärda att borstas om han är negativt för det. Inte alla godsaker är lika, och vissa verkar vara rent motbjudande för katter. Du kanske måste prova flera typer innan du hittar en du är både nöjd med. Det finns hälsosamma och ekologiska godsaker på marknaden också. Jag har sett behandlar prissatt så lågt som $ 1 per paket.
Leksaker och katt möbler
Katter är nyfikna av naturen och behöver utnyttja sin kropp och själ. Med leksaker de kan leka med på egen hand samt klösbräda och en säng hjälper till att hålla din katt lycklig. Även stora katt torn är inte nödvändiga, de gillar att klättra och innekatter behöver fler möjligheter till motion och spela än sina utomhus motsvarigheter.
Om din katt har sin främre klorna kan du få slidor från veterinären för dem att bidra till att minska repor eller du kan hålla sina klor klippta och ge dem klösbräda. Att träna dem att inte repa i hörnen av möbler, placera remsor av dubbelhäftande tejp på sina mål. Katter hatar den klibbiga känslan på sina tassar och undvika repor där. Du kan också placera den på “landning zon” platser de vill hoppa till att de inte ska vara sådana som på räknare. Uthållighet kommer att löna sig.
Det bästa sättet att lära en katt “nej” är att också lära honom ett “ja”. Om du inte vill ha honom på disken, ge honom en plats som han kan hoppa till. Om du inte vill att han ska repa soffan, ge honom en klösbräda. Var noga med att belöna det positiva beteendet och att omedelbart flytta katten till “ja” plats när du fånga dem i ett “nej” plats.
Squirt flaskor och Super soakers
En bra metod för att lära en katt att inte hoppa på diskar eller repa på möbler är att använda en sprutflaska när du fånga dem på bar gärning. Du får endast använda den när du fånga dem i lagen, men de flesta katter fånga den snabbt och enkelt titta på sprutflaska snart vara tillräckligt för att få dem att ändra sitt beteende. Med tiden och med konsekvens att sprutflaska kan sällan eller aldrig behövas.
Om katten är för långt bort för att kunna nås med en sprutflaska, kan en mild kraft super soaker eller spruta pistol behövas. Det handlar inte om att straffa katten, utan om att avskräcka det från negativt beteende.
Noisemakers
En annan metod människor använder för att lära katter om lämpligt beteende är att använda någon typ av noisemaker. Placera bönor i en liten plåtburk kommer att fungera. Bruset skrämmer dem och kan avskräcka dem. Våra katter gav oss en irriterad blick och fortsatte med vad de gjorde, så för oss var vatten den metod som fungerade.
TLC
En av de viktigaste sakerna du behöver för din katt är Tender Loving Care (TLC). Din katt är beroende av dig för allt och litar på dig att vara snäll och kärleksfull. Kattens temperament och beteende kommer att påverkas till stor del på egen hand. Använd mjuka mjuka toner i stället för hårda sådana om möjligt för bästa resultat.
När våra två katter ibland börjar passera linjen av lek, lugnande toner medan jag säger till dem att “vara snäll” och “vara mina fina barn” omedelbart lugnar ner dem och stoppar dem. Jag brukade använda hårda toner och det bara resulterade i mig ignoreras eller dem går tillbaka till käbbel. Nu, över de sällan linjen och, igen, har resultaten från förändring i min ton och förhållningssätt gjort en tydlig skillnad i deras reaktion och pågående beteende.

Hur man tränar Guinea Fowl att komma när kallas
Hur ta hand om getter
Hur fixar din hunds ylande
Fördelar och nackdelar med metoder loppor
Klippning din häst att se fantastisk för en show
Hur man skapar en personlig Akvarium Bakgrund
Kaspiska hästen – Noahs Little Pony
Bad katt beteende
Canidae Pet Food Company erbjuder en hjälpande tass
Unika och ovanliga produkter för din katt
Uppskattar en ko Idag

Leave a Reply