Till kragen katten

Om du har en veranda katt, det är en nödvändighet att du använder krage. Det håller grannar formuläret tänkande din katt är en herrelös och ger dig en plats att sätta identifiering och taggar vaccination.
Katt kragar finns i en mängd olika typer. Det finns elastiska halsband, halsband spänne och reflexer. Över alla viktigaste regeln är lämpligt. Du vill inte en krage din burk kommer att vara obekväm i eftersom det passar för hårt. Utomhus katter behöver en krage som inte kommer att få hängas upp på fäktning eller grenar. Du måste mäta din katts hals för korrekt dimensionering. Kitten kragar måste ersättas som katten växer.
Koppel kan användas med katt halsband, men de flesta katter inte tål att gå på koppel väl. För att få ett visst sken av kontroll flesta människor använder en katt sele. Det är bäst att ta din katt till sällskapsdjur leverans butik för att passa en sele. Du kanske upptäcker att i processen att försöka utnyttja din katt, att kampen för att få selen på är inte värt ansträngningen. Starta en kattunge gå i koppel ger dig en mycket bättre chans att lyckas, då börjar med en äldre katt. Kom ihåg att inte låta din hund förnedra och göra kommentarer om enfald av din katt i koppel.
Alla kvalitetsverktyg katt halsband har en utbrytning del för att hålla katten från strypa sig när du är ute stryker. Om du ska använda en krage som inte har denna funktion, då att se till att du kan skära genom materialet kragen är gjord av är en bra idé. Detta sätt är katten blir instängd i lätt minska risken för skador genom att enkelt släppa katten genom att skära i kragen.
Slutligen kan du överväga att sätta en klocka på din katt. Detta gör fåglar och andra potentiella bytesdjur känna din katt kommer. Men det kan också varna grannskapet hundar och andra katter till katter närvaro. Om en del av din katt framgång i att undvika grannskapet hundar är hans förmåga att slinka med oupptäckt hoppa detta alternativ .. I allmänhet mindre hängande material på kragen desto säkrare kragen kommer att vara från att bli en strypning fara.
Halsband på huskatter är valfria. Eftersom ibland huskatter göra en bee linje för dörren och får utanför de kan vara värt priset. Återigen huvudsyfte kragen är att visa kattens vaccination och taggar identifiering. Lopphalsband måste också monteras ta in säkerhetsskäl. I i slutet, att kragen katten eller inte är beroende på var du låta din katt att umgås.

Easy Tips för att ta väl hand om hamstrar
Skötsel av hundar med allergier
Är din hund Dominerande?
Tack Mr McPooch
Hur Nosparti en hund
Din hund och din matta: Hur man tar bort urin från din Mattor
Din hund och frostskydd: Vad du behöver veta
Vad du bör veta om Feline Osteosarkom
Akvaristik – Hur att upprätthålla en hälsosam akvarium
Burmesiska Python: South Florida nytt hot
Din hund och din matta: Hur man tar bort Vomit från dina mattor

Leave a Reply