The Painted Dog

Jag såg nyligen en TV-episod som kallas dödens käftar som en del av Discovery Channel dokumentär serie, skulle jag inte vara vid liv. Det verkliga livet drama presenterade Greg Rasmussen, grundare och chef för Painted Dog Conservation, i Zimbabwe. Greg var bistå andra naturvårdare och anti-tjuvskyttar hitta en saknad, men elektroniskt taggade Rhino.
Greg var utför sökning via en lätt flygplan över den afrikanska savannen. Ökad luftmotstånd under juli vindarna orsakade en vinge-stall och planet störtade utom kontroll krascha i marken. Båda Greg ben och bäcken var krossat, är hans berättelse om överlevnad och efterföljande räddning verkligen gripande och imponerande.
Du kan besöka YouTube för att titta på episoden (s) och lära dig mer om Gregs upprörande prövning är som länkar till video 1:6.
Greg Rasmussens heroiska insatser slutade inte i den afrikanska bushen, men började och fortsatte där. År 2002 grundade Mr Rasmussen Painted Dog Conservation. Organisationen hjälper till med att bevara Painted Dog, anti-tjuvjakt och utbildning.
Den 26 augusti, är National Dog Day firas årligen i USA I en anda av nationell Dog Day, låt oss ta en titt på en av Afrikas mest hotade arter, den Painted Dog.
The Painted Dog (Lycaon pictus) finns bara i Afrika. Det uppskattas att endast 3.000 hundar kvar. Det är känt från början som afrikansk vildhund och även känd som den afrikanska jakthund, Kap jakthund, Painted jakthund, målad Wolf eller Spotted Dog.
Greg Rasmussen förespråkar använda namnet Painted jakthund och hade följande att säga om namnet kontrovers: Namnet vildhund utvecklats under en tid av förföljelse av alla rovdjur när namnet tillämpas på vilda hundar, hyenor och schakaler. Målade bortsett från att vara en direkt översättning av den specifika epitet, korrekt beskriver de unika varicolored märkning av varje individ. Förutom att vara missvisande, inte fortsatt användning av namnet vildhund lite mer än ytterligare bränsle negativ attityd och fördomar som är skadlig för bevarandeåtgärder.
Liksom de flesta medlemmar av hunden familjen verkar för sitt byte i en lång, öppen jakt. Nästan 80% av alla jakter slutar i en kill. Medlemmar av en förpackning artikulera att hjälpa till att samordna sina rörelser. Dess röst kännetecknas av ett ovanligt kvittrar eller gnisslande ljud, liknande en fågel.
Valpar brukar födda i en övergiven Den grävt av andra djur, som de i Aardvark. Avvänjning sker vid ca 10 veckor. Efter 3 månader, idet överges och valparna börjar köra med förpackningen.
Majoriteten av sin kost är däggdjur bytesdjur såsom impala, men Painted Dog jagar stora fåglar, särskilt Strutsar. Jägare spy kött för dem som kvar på den, till exempel den dominerande honan och valparna. De kommer också att bidra andra pack medlemmar, såsom sjuka, skadade eller mycket gamla.
Ytterligare information om detta fascinerande ras kan hittas på Painted Dog Conservation webbplats. Lycklig nationella Dog Day!

Min hund har utbildat mig!
Allt om rasen: Sporting Lucas Terrier
Hur du vet när din nymfparakiter behöver gå till veterinären
Fem idéer för Dog House Decor
Hur man korrekt Groom en Shetland Sheepdog
Portugisiska Water Dog Personlighet: Varför Bo bör med Pres. Obama Ofta
Hur Coax en Foster katt att äta
Ta äldreomsorgen Dogs
Alpacas och bovint virusdiarrévirus
Är Taxidermy Creepy?
Vård av Ghost räkor i akvariet

Leave a Reply