The Joy of rädda ett liv Thru Shelter antagen

När du väljer en familj följeslagare, har vi bara någonsin övervägt att vidta genom ett härbärge. Vår lurviga familj består av 3 katter och 3 hundar. Fem av dem antogs från ett djurhem. Det enda som inte var är Bootsy den smoking katt, som togs in som en kattunge. Han räddades från ett liv som en herrelös och kanske slutligen liv i ett härbärge. Hälften av vår lurviga familj antogs som kattungar eller valpar och den andra hälften var redan fullvuxen vuxna. Alla är speciella, och har sina egna berättelser, men Chester har haft den mest komplicerade.
Chester antogs 2000 och var redan ett år gammal. Han är en golden retriever och husky mix med ett underbart temperament. Vi antog honom från en något kill skydd med en fantastisk 30 dagars sällskapsdjur försäkring nytta. Han räddades från en annan bostad, där han var på toppen av listan som ska avlivas. Han hittades vandrande på gatorna. No kill skydd räddade hans liv och i sin tur genom att anta honom vi gjorde plats för en annan hund som också kunde ha varit nästa på den hemska lista.
Inom de första dagarna att föra honom hem, märkte vi att Chester höll på att förlora vikt. Han blev mycket sjuk och hade blodig diarré, kräkningar och var uttorkad. Lyckligtvis hade vi sällskapsdjur försäkring, så vi tog honom tillbaka för en kontroll. Han fick diagnosen parvovirus och var mycket sjuk. Parvovirus kan vara mycket farligt och de flesta av de gånger dödlig i valpar. Eftersom han hittades på gatan, och var bara överföras från en annan bostad, hade han inte blivit ännu fått diagnosen innan vi adopterade honom. Han medgavs till skydd medicinska anläggning och stannade där i ungefär två veckor. Vi besökte honom flera gånger i veckan. Det var så sorgligt att se honom ansluten till IVs och så klarsynt. Men slutligen två veckor senare var han bättre och vi kunde ta hem honom.
Han har varit med oss ​​under de senaste 9 åren, och han är den sötaste hunden. Han har fortfarande en känslig mage på grund av sin sjukdom och vi kan bara mata honom en märke av lamm och ris torrfoder. Strax efter, antog vi en schäfer / Pitbull blandad valp, Lua (som betyder måne på portugisiska), som inte kommer att gå någonstans utan sin bästa vän, Chester. Hon antogs av ett härbärge ett par dagar efter den tragiska 9/11 dag. Arbeta i New York tvärs över gatan från World Trade Center djupt påverkade mig. Det var fantastiskt hur räddningshundar hjälpt till med återuppbyggnadsarbetet. Vi blev inspirerade att ta en tur till skydd och anta ett nytt tillägg till vår lurviga familj, som var Lua. Hon kommer inte lämna Chester sida och kommer inte ens gå utanför utan honom.
Anta vår lurviga familj från en kvinnojour har varit en positiv och givande erfarenhet. Det finns så många vackra hundar och katter som väntar på ett kärleksfullt hem. Många av dem kommer att få sina dyrbara liv slut. När du väljer att ta ett nytt tillägg till din familj, kan du överväga att anta från en kvinnojour.

Hur du håller din hund säkert, varm och torr på vintern
De bästa hemlagad Halloween för hundar
Djurplågeri
Bästa Utomhus Hundraser – Beskrivning och egenskaper
Hur man handskas med Sticky Bottom syndrom i din kanin
Hur ta hand om din hamster
Tips för Horse Training: mellansteg
Att välja rätt katt för din familj
Katter och Tuna-Gul Fat sjukdom
Ta hem en ny vän i Spokane Under Adoptera-A-Cat månad!
Hur Clip Cat naglar

Leave a Reply