Testa dina kunskaper om myter Dog Training

TV-program, skrivs om innehåll artiklar för vinst och utbildare tävlar i en slumping ekonomi bidrar till att vidmakthålla myter hundträning. Den PET-branschen är stor, storföretagen och inte främmande för popularitet och vinst till varje pris. Hundägare företräder sina lurviga hund familjemedlemmar som inte kan argumentera giltigheten av vem du väljer att lyssna på. Hur högt tror du poäng på följande test? Svara ja eller nej och fortsätta läsa för svaren nedan: 1. Är det viktigt för människor att vara den dominerande förpackningen medlem?
2 Kan en hund vara för dum för att utbildas?
3. Skulle du ta din hund ut offentligt innan han är fullt vaccinerade?
4. Kommer grupp utbildningar umgås din hund?
5. Kan lydnadsträning hjälpa separationsångest?
1 Svar: Nej – Dominans är ett överutnyttjas och missförstådda sikt.
Dominans utbildning är på uppgång igen på grund av populära TV-program, men djurens beteende har visat att det är ineffektivt och i vissa fall missbruk. Även dominans finns, det är inte den typ av relation du vill ha med ditt husdjur. Utbildningsmetoder du ser på TV är inte lätt replikeras och de kan göra skada dig och din hund. Förstå skillnaden mellan dominans och ledarskap, gör dina läxor. Välj sedan väg ledarskapet för en sund relation med en stabil hund.
2 Svar: Nej – Hundar är inte dum.
Om du tror att din hund inte lär bör du först utesluta fysiska och känslomässiga störningar med en veterinär. Alla hund orsakas av människor, människor föder dem dåligt behandlade människor dem dåligt eller människor utbilda dem fel. Enligt min erfarenhet, de flesta hundar är smartare än hundägare och bättre tränare som hundtränare. Varför det? Eftersom de faktiskt utbilda människor att mata dem, städa upp efter dem, öppna dörrar för dem och leka med dem på kommando. Jag personligen har aldrig träffat en dum hund.
3. Svar: Ja – Det finns sätt att skydda din hund från sjukdomar före vaccinationen.
Den optimala socialisering ålder för en hund slutar ca 14 veckor gamla. Få en doggie barnvagn, köpa en doggie ryggsäck, ta din hund till väns hus där du vet hundarna vaccineras, gå för bilturer, men få dem ut ur huset. Bara undvika platser där din hund är utsatt för ovaccinerade hundar eller platser där herrelösa hundar har tillgång till.
4. Svar: Nej – Gå en kurs gruppträning är inte korrekt socialisering.
Ta en klass gruppträning att umgås din hund är som att ha ett glas mjölk till middag. Ett glas mjölk kan säkert vara en del av din måltid, men det bara inte är en hel måltid. Socialisation innebär att ge din hund möjlighet att bygga upp en relation med alla saker i vår värld (människor, platser och saker). Socialisation lär din hund vad som är och inte är ett hot. Grupp utbildningar hålls vanligtvis på en plats med samma hundar och människor för ett antal veckor. Din hund lär sig att acceptera denna plats, dessa människor och de hundar men det är habituering inte socialisering.
5. Svar: Nej – Separationsångest är inte ett beteende problem.
Ibland vad en hund ägare tycker är separationsångest inte. Om det fastställs att din hund lider av separationsångest så finns beteende modifiering program och behandlingar som hjälper. Beteende modifiering för ångest är inte samma sak som lydnadsträning. Lydnadsträning kan förbättra ett program beteende modifiering men ensam inte kommer att hjälpa en ångest. Om du söker hjälp se till att du vet skillnaden eftersom många lärare inte.
Så, hur gör du? Om du har alla 5 frågorna just då, grattis. Om du inte måste du göra en del arbete. Varje hundägare måste förstå,
> Skillnaden mellan dominans och ledarskap
> Hur smarta och sociala hundar är
> Skillnaden mellan tillvänjning och socialisation
> Rätt utbildning för olika hund problem
Fortsätt att läsa mina artiklar får du lära dig!

Vad är Pyothorax i Cats?
Tips för att välja och ta hand om ditt husdjur råtta
Holistic Pet Care – Hands-On terapier
Hur man gör en Thanksgiving middag för din hund
Levandefödare och deras unga
Kostnader i samband med avelsdjur
Sommar Faror för din hund
Vård av en katt
Katt Ras: Persian Cat
Bygga en kanin Grooming tabell
Katt Flea Life Cycle

Leave a Reply